بی بی کد رندر آزتیستی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.رندر خوبی شده.
ببین اندازه های اجر واقعی هست؟ یه خرده تصویر مرده هست.مطمئنم از کالر مپینگ exponetial استفاده کردی.
ببین بهترین کالر مپینگ liner هست.منتهی مدیریتش خیلی سخت هست .شما تمام یا بیشتر کارهای اورموشن مخصوصا رندر خارجی رو می بینی با liner کار شده.exponetial یه جورایی پاک کردن صورت مساله هست.
کارت فکر کنم گاما 2.2 اعمال نشده یا خوب اعمال نشده. خیلی تاریک هست.مخصوصا توی برگ گیاها میشه دید
نور پردازی رو چجوری ساختی؟ با HDRI هست>؟

KHURSHID

کاربر فعال
سلام عارف جان
من توی این کار از لاینر استفاده کردم. چجوری می گی مدیریتش سخته ؟ یعنی باید چکار کرد؟
گاما 2.2 هم خیلی تعریفشو شنیدم یکی دوتا کتاب راجع بش خوندم ولی وختی فعالش کردم نتجه ی خوبی نداد منم دیگه بیخیالش شدم
اره از hdri استفاده کردم

Mehran coyote

Well-Known Member
قشنگ شده رندر
نسبت به کارای قبلیت پیشرفت خوبی داشتی متریالها هم خوب شدن افرین
فقط یکم صحنه تاریکه

گاما رو تو تنظیمات خوده مکس بزار 2.2 کافیه
نه اینکه هم اونجا 2.2 کنی هم تو خوده تنظیمات رندرت اونموقه خیلی روشن و مزخرف میشه

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.واو رندر گاما 2.2 استفاده نمیکنی؟؟؟؟!!!! توی مکس 2014 مجبورت میکنه که استفاده بکنی.یعنی اینکه به این نتیجه رسیدن که برای واقعی شدن باید گاما 2.2 باشه.جالبه بدونی با سیستم گاما 2.2 توی مکس 2014 تا 50 درصد افزایش زمان رندر داریم.دلیلش رو نمیدونم اما عملی هست کاملا
وقتی میگم مدیریت سخته مثلا این جا افتاده که اول همه متریال ها سفید باشن بعد نور پردازی کن بعد رندر بگیر.درصورتی که باید همه مراحل با هم در تعامل باشه.

KHURSHID

کاربر فعال
aref: نمی دونم چرا وختی من استفاده می کنم یه سفیدیه بدی به کارم میده.....
hashemi: ممنون دکتر جون شما به ما لطف دارین...
mahdave-m : متوجه منظورت نشدم راستش اولش خوشحال گفتم شاید یه نفر مثله عارف پیدا شده و کلی نقد نوشته رو کارم......:sad:

E-power

کاربر متخصص
سلام کار خوبیه خسته نباشی .
شاید اگه نور خورشید هم توی نورپردازیت بود بهتر بود . تصویر اول دوربین خوب تنظیم نشده .
نویز کارتون زیاده . متریال آجر به نظر زیاد مناسب نیست تایل شدنش مشخص شده .
بقیه قابل قبوله .
.:rose:
موفق باشی دوست من .

.:BehzAd:.

Active Member
سلام ممنون از دعوت

اول بگم ما در حدی نیستیم که نقد بکنیم

کار برای بازار خوبه و حجم کلی رو خوب نشون میشده و با کاره هنری خیلی فاصله داره بیشتر سعی کن

شیدرت هات نورپردازیت و انالیز نورت خیلی کار داره راحت از رو کار نگذر و وقت بذار

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا