ركورد سرعت اينترنت شكسته شد!!!

mostafa_az

Well-Known Member
همزمان با 35 سالگي اينترنت ركورد جديدي براي سرعت انتقال اطلاعات در شبكه توسط محققان ثبت شد .
محققان توانستند يك فيلم DVD را از سوييس به كاليفرنيا در عرض تنها 4 ثانيه منتقل كنند .
اين ركورد توسط تيم تحقيقاتي انستيتو تكنولوژي cahech و آزمايشگاه فيزيك اروپا CERN بدست آمد .
پيشتر نيز عده اي از طرفداران اينترنت اعلام كردند توانسته اند 859 گيگابايت اطلاعات را در كمتر از 17 دقيقه و به فاصله 16000 كيلومتر انتقال دهند .

برگرفته شده از روزنامه خراسان ( شنبه 21 / 6 / 83 )

mossi

Member
اقا خوب ما هم ميتونيم .
فقط بايد به اسمال اعتقاد داشت .
انشاالله اين ركوردشان را هم ميشكانيم .

mahyar_nel

Active Member
يه هارد 120 گيگي رو هم در عرض 1 ثانيه بفرستن هم براي ما فرقي نمي كنه چون سرعت ما همون 33/6 هست

این سرعتا رو از رو سرعت اینترنت من ورداشتنا ! ...
awink.gif

mohsenshahbazi

Active Member
براي 10 مگ تو بگو 3-4 مگ ادم بايد هر چي صفحه داره ببنده تا دانلود تموم شه وگر نه معلوم نيست چند روز بايد دانلود كني ...!!!
سرعت حال حاضر در دانلود : 12KB/s

a Truth Seeking

Active Member
بابا يه مقدار واقع بينانه با مسله برخورد كنين ما با اين سرعت هاي ديزلي اينترنت ايران صبر و استقامت رو تجربه كرديم.
درس به اين بزرگي امروز كه من واقعا صابر شدم چون الان نمي دونين با چه وضعي دارم با اينترنت كار مي كنم.

iRWEBDES

Active Member
اي بابا من بهشون گفته بودم سرعت اينترنت من رو فاش نكن ...
عجب آدمهايين ها ... :)

siavash-tanha

Well-Known Member
بازم جاي شكرش باقيه

كه لااقل ما اينترنت داريم :wink:

اما چي ميشد يك صدمو اون سرعت ماله ما بود :wink:

مخلصم

ابوذر

kaktoox

Member
بابا بخدا يه phpbb دارم آپلود مي كنم 5 ساعت طوول كشيده تازه 56k بقل خودشوون

Maxton

Active Member
به نظر من بجاي اينكه هفت ميليلارد تومن براي فيلتر كردن سايت ها خرج كنن يه كم به خطوط پر سرعت ايران برسن

Maxton

Active Member
به نظر من بجاي اينكه هفت ميليلارد تومن براي فيلتر كردن سايت ها خرج كنن يه كم به خطوط پر سرعت ايران برسن

جدیدترین ارسال ها

بالا