رقيب جديد Multimedia Builder

PC man

Active Member
CDMenuPro Business Edition 4.100
برنامه اي كامل براي كساني مي خواهند براي خود برنامه هايه مولتي مديا و يا حتي براي سي دي هايه مولتي مديايه خود يك برنامه بسازند و يا حتي يك اتوران بسيار زيبا با لوگويه مخصوص خود بسازند . اين برنامه قادره كه اين امكان را به شما دهد كه در منوهايه خود از تصاوير , فرما ها , نوشته ها , پاراگراف و ... تمامي امكانات مورد نياز بهتره بگيريد . شما مي توانيد به زيبايي يك اتوران توليد كنيد كه پس از قرار دادن CD و يا حتي DVD‌ در CD-DVD Rom خود اجرا شود و در آن محيطي كه خود طراحي كرده ايد به تماشايه فيلم و يا حتي به شنيدن آهنگ هايه خود بپردازيد . از اين قبيل برنامه ها مي توان استفاده هايه زيادي كرد كه بستگي به سليقه و هوش كاربر دارد به عنوان مثال مي توان با استفاده از اين برنامه در ريجستري تغييراتي ايجاد كرد تا براي انجام آن تغييرات در آينده لازم نباشد آن مسير طول و دراز را طي كنيد و فقط براي يك بار كار با اين برنامه و ساخت فايل مورد نياز براي تغيير در رجيستري براي هميشه خيال خود را راحت كنيد .
اين برنامه نسبت به حجم كمي كه دارد مي تواند يك انتخاب خوب براي تمامي كاربراني باشد كه مي خواهند برنامه ها و حتي ويندوز زيبا داشته باشند.
ولي باز هم فكر نكنم به مولتي مديا بيلدر برسه!!
Download 5.0 mb

a Truth Seeking

Active Member
ببخشيد صمدجان يك سوال :
اين واقعا پيوند دريافت نرم افزار CDMenuPro Business Edition 4.100
هست من به سايت رسميش رفتم فكر كنم اين پيوند دريافت يك نرم افزار به نام IP-Tools باشه.
اگر ممكنه يك بررسي در اين زمينه بشه.

Mandana

Active Member
به سدت شما درد نكنه:lol:
من پسورد اين يوزر خودمو به زور گرفتم سريال اونو ميخوام از كجا بيارم؟اگه داشتي دريغ نكن

saman2020

Member
DL

CR

cdmp_ed_460x300.gif

اينم لينك درست و كرك نرم افزار معرفي شده توسط دوست خوبم .

جدیدترین ارسال ها

بالا