رفع تاری عکس در Adobe Photoshop CS6 v13.0

maxsoy

New Member
سلام
کسی میدونه چطور این کار را میشه در فتو شاپ 6 انجام داد
با تشکر

همانطور که می‌دانید، تار شدن تصاویر هنگام عکس گرفتن با دوربین، یکی از مشکلات کار با این وسیله است، لرزش و حرکت دوربین دلیل اصلی تاری تصاویر بحساب می‌آید. اما شرکت Adobe که حتما تا کنون اسمش را شنیده‌اید، ادعا کرده است که قادر به حل این مشکل همیشگی است.
شرکت Adobe اخیرا در نمایشگاه توسعه‌ی Adobe MAX 2011 اعلام کرده است که به یک تکنولوژی شگفت انگیز دست یافته است.
Adobe می‌گوید که این فن آوری همچنان در مرحله توسعه خواهد بود و در نسخه‌ی بعدی فتوشاپ که نسخه ۶ نامیده می‌شود، قابل استفاده خواهد بود. فعلا نمی‌شود به جزئیات فنی این موضوع پرداخت اما به نظر می‌رسد باید برای اولین بار تصاویر فتوشاپ از آنالیز fuzzy تبدیل به یک قالب سبک فازی شوند و سپس به سطح روشن برگردند. این فناوری منافع بسیاری را دربر خواهد داشت.
این تصاویر نمونه‌هایی از عملکرد این نرم افزار هستند:
S2011101804265367.jpg

ArTaBaZ

Well-Known Member
wow
بخشید من یاد ندارم ولی از این موضوع اطلاع نداشتم ، کار بسیار جالب و فوق العاده ای هست ولی ضررهایی هم میتونه در بعضی مواقع داشته باشه
من هم منتظر جواب هستم :)

ARAsoftware

Member
این قابلیت قبلا هم در فتوشاپ بود ولی من هیچوقت نتونستم خروجی خوبی ازش در بیارم:-?
امیدوارم طبق فرمایش شما، تو نسخه جدید این ابزار بهبود قابل توجهی کرده باشه!

ولی من هرچی به این عکسا بیشتر دقت میکنم بیشتر حس میکنم که این صحبت، فقط یه حقه تبلیغاتیه، مخصوصا اون نمونه آخر

nima_dsnr

کاربر VIP
من هم فکر نمیکنم بتونه تا این حد نوشته رو خوانا کنه!!!
اگه بتونی اون متن شرکت Adobe رو که این ادعا رو داره بذاری ممنون میشم.

maxsoy

New Member
سلام

الان دارم فیلمشو میبنیم که برای 1000 نفر در کنفراس داره پخش میشه حقه نیست واقعا یک پدیده هست
اسم پلاگیشن sneak peeks هست فردا وقت کنم فیلمشو میزارم
این هم عکسی هست که توی کنفرانس de_ blur میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا