رشته کامپیوتر و چونگی قبولی در دانشگاه های تهران

ICY

Member
با سلام:

من دانش اموز سوم کامپیوتر از آذربایجان غربی هستم میخوام دانشگاه رو در یکی از دانشگاه های استان تهران بخونم

ولی نمدونم برای اینکه بتونم در تهران بخونم باید چیکار کنم ، آیا باید رتبه کنکور من بالا باشه یا .... ؟

لطفا یکم راهنمایی کنید !

AMiR

Active Member
با اینکه جاش این جانیست
ولی بهت می گم که باید خیلی بخونی!
مگه شهر خودت چشه ؟

ICY

Member
بله - میدونم جاش اینجا نیست! با عرض شرمندگی

خیلی لطف کردی گفتی که باید زیاد بخونم ، ولی اینو خودمم میدونستم لطفا اطلاعات کاملتر درباره نحوه اولویت بندی و رتبه ای که باید کسب کنم و .... بگین
بنا به دلایلی میخوام حتما در تهران بخونم
پیشاپیش ممنونم

emad_67

Member
برای قبولی در دانشگاهای سراسری اونم تو تهران فکر میکنم رتبت باید زیر 2500 باشه یا شایدم کمتر. تازه با این رتبه بازم فکر نکنم تو دانشگاهای مطرح مثل دانشگاه تهران یا امیرکبیر قبول بشی و باید پایین تر باشه رتبت.

macroflash

Active Member
شما هر رتبه ای بگیری تهران قبولی حالا سراسری نشد..آزاد..نشد..پودمانی

DrXoX

Active Member
سلام

دوست خوبم ICY برای قبول شدن تو دانشگاه های سراسری تهران اگر کارشناسی بخوای قبول بشی وی یک دانشگاه خوب باید رتبه زیر 1000 داشته باشی چون یکی از فامیل های من رتبش شد 990 دانشگاه خواجه نصیر قبول شد ولی برای کاردانی که تهران سراسری نمی گیره ف ولی غیر انتفاعی چند تا دانشگاه هست که می گیره و رتبه هم فکر کنم تا 4000 شایدم 5000 بتونی قبول شی ولی برای آزاد و ... راحت تر میشه قبول شد آزاد هم فکر کنم همون رتبه های سراسری ولی 1000 تا بالاتر شایدم یه خورده بیشتر در ضمن این اطلاعات فقط تجربه شخصی هستش بهترین راه اینه که بری پیش یه مشاور که سابقش خوب باشه تا دقیق بهت بگه که چه رتبه هایی می تونه تهران قبول بشه در ضمن توی گوگل هم یه سرچ کنی اطلاعات خوبی پیدا می کنی

موفق باشید

ICY

Member
بسیار ممنون از دوستان

راستش من رشتم فنی و حرفه ای هست و فکر نکنم تو دانشگاه تهران یا شریف رام بدن :)

دانشگاه های رشته فنی و حرفه ای فکر کنم با دانشگاه شریف و غیره که مخصوص رشته های ریاضی و تجربی اینا هستن فرق میکنه

سوالی که من دارم اینه که دانشگاهی که تو تهران برای رشته های فنی حرفه ای هست از میان داوطلباش کدومارو انتخاب میکنه

من شنیدم میگن برا تو که از یه شهر دیگه هستی اولویت بهتر از کسی که تو تهران زندنگی میکنه هست

لطفا بازم اگر کسی اطلاعات تکمیلیتر داره ببگه

با تشکر

AMiR

Active Member
دوتا بیشتر تو تهران نیست!
شمسی پور - انقلاب اسلامی!

مسلما بومی نبودنت تاثیر منفی داره و با ترازت باید جبران کنی

آخرین ویرایش:

ICY

Member
میدونید اولویت بندیشون چطوره

چه رتبه ای رو قبول میکنن