رشته هنر ها و گرافیست ها بیان تو

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام دوست عزیز

خوبه .به نظرم این تاپیک خوبی شده برای کسانی که مثل من توی دوراهی هستند.
ممول جان درسته .حرف شما متین .من عاشق رشته ی گرافیک هستم چه دوبعدی و
چه سه بعدی.ولی ادم باید اینده نگر باشه .نباید عشق یک چیز کورش کنه . وقتی که
اینده نگر باشی مسلم هست که در اولویت های اول کارت در امدش رو در نظر می گیری.
اخه تا اخر که کسی عاشق نیست .بلاخره باید کاری که کنی یک در امدی هم برات داشته
باشه.درسته من عاشق گرافیکم ولی اگه بدونم پول نداره میرم سراغ یک کار نون و اب دار
ولی در کنارش گرافیک و عشقم هم دارم.مثال این موضوع بعضی از معلم های امروزی هست
که عاشق معلمی هستند ولی معملی که درامد اون چنانی نداره(معلم ریاضی کلاس خصوصی
می گیره معلم تاریخ که نمی گیره)برای همین دو شغله هستند.
من می خوام بدونم گرافیک رشته ای هست که بتونم به صورت تخصصی و دانشگاهی ادامش بدم
یا نه درامد ان چنانی نداره و باید جتما در کنارش کار دیگه ای رو انجام داد.

دوستان لیست قیمت ها یادتون نره.خیلی نیاز دارم.

memol_515

Active Member
اولندندش كه گرافيك، توي همون دوره تحصيلي اش، اصلا به 2 بعدي و 3 بعدي تقسيم نميشه !

گرافيك يه رشته هنري ئه. حالا توي چند تا واحد خاص، با نرمافزار هاي مختلف هم آشنا ميشي.

ببين دوست عزيز، الان تمام اين كارتونهاي زيبايي كه ميبيني رو ،كساني كه گرافيك خوندن يا گرافيك ميدونن + اينكه علم كامپيوتري دارن، درست ميكنن.

اميدوارم كه خودت ديگه از درآمدش باخبر باشي.

شما توي رشته كامپيوتر هم نزديك به 10 واحدي گرافيك ميخوني، اما توي هيچ رشته فني ديگه اي واحدي به اسم گرافيك نداري. پس اگه گرافيك دوست داشته باشي، خودت بايد تلاش كني.

ميگم رئيس من، رشته اش زبان فرانسه است، اما الان از يه گرافيست حرفه اي، بيشتر اطلاعات گرافيكي و چاپ روز دنيا رو داره.

چون به قول خودش از 15 سالگي توي چاپخونه كار ميكرده !

شما نه با خوندن رشته گرافيك، گرافيست ميشي، نه با خوندن رشته هاي مهندسي، مهندس !

هرچي هست، تلاش خودته. فقط و فقط تلاش خودت.

اگه گفتم اگه واقعا گرافيك دوست داري برو دنبالش، چون شك ندارم، اگر زحمت بكشي، حتما موفق خواهي بود و چون گرافيك رو دوست داري، احتمال اينكه به خودت زحمت بدي، زياده ...

ديگه تصميم گيري با خودته.

و باز هم ميگم، با تعرفه ها خيلي كاري نداشته باش:دي

همينا ! موفق باشي

Active Member
سلام دوست عزیز

من خودم هم به همین نتیجه رسیدم.
فقط می خوام بدونم که گرافیک منظورم شرکت بزرگ نیست
منظورم یک فردی است که کارهای مختلف گرافیکی انجام میده
از نظیر:بنر-هیدر-لوگو و ارم-کارت ویزیت-طراحی وب سایت-طراحی
جلد سی دی و کتاب- طراحی مجله- بیلبورد-فلکس و ...
ایا به نظر شماهایی که رشته ی گرافیک رفتید یا اصلا گرافیک نخوندید
ولی شغلتون در این زمینه هست درامدی داره ؟

با تشکر
موفق باشید.

MEGA WAVE

Active Member
ایا به نظر شماهایی که رشته ی گرافیک رفتید یا اصلا گرافیک نخوندید
ولی شغلتون در این زمینه هست درامدی داره ؟

متاسفانه هنر یه بخشی داره که من بهش میگم آفت هنری .

حالا این چیزی که من به اسم افت هنری اسم میبرم چی هست ؟

ببین هر هنری چه خوانندگی چه نوازندگی چه گرافیک و غیره... یه سری آدم که هیچی از تاریخچه هنر سیاسی یا فرهنگی نمیدونن یا تاریخ چه و موارد استفاده از نقوش هنری رو نمیدونن فقط به منزله اینکه بلدن با فتوشاپ کار کنن ( ای خدا کاش همینو هم اصولی بلد بودن ) بازار گرافیک و تبلیغات رو قرق کردن.

بدتر از اون متاسفانه عموم مردم بیشتر به جنبه اقتصادی کار نگاه میکنن تا جنبه اصولی بودن و زیبا بودن یه طرح و این میشه که قیمت طراحی کارت ویزیت از 200 هزار تومن تا حتی 4 یا 5 هزار تومن هم پایین میاد.

اگر واقعاً میخوای توی راه گرافیک قدم برداری صادقانه ازت خواهش میکنم سواد هنری تو تا جایی که می تونی بالا ببر.

نمونش چند وقت پیش طراحی یه ارم برای یه شرکت مرغداری توی شیراز دیدم گریم داشت در میومد.

اومده بود مقبره حافظ با این معماری قوی گذاشته بود و زیرش دوتا مرغ بود . زیرش با فونت یاقوت نوشته بود مرغداری فلان.

یا حتی شما وقتی میخوای یه ارم طراحی کنی باید در نظر بگیری که این ارم سیاسی و اجتماعی هست یا تجاری هست یا اینکه یه ارم فرهنگی هست ، هر کدوم از اینها یه سری قواعد طراحی خواص خودشو میطلبه.

در کل حرف من اینه که سواد هنری تو بالا ببر . تا کارهات با ارزش باشن.

من این چیزها رو توی جامعمون دیدم و برای اینکه برای هنر احترام زیادی قائلم ، با اینکه رشته تحصیلیم الکترونیک هست و الان دارم کارشناسی میخونم ولی الان اکثر کتابهای مرتبط به گرافیک و چاپ رو دارم و خیلیاشو خوندم و حتی در کنارش پیش استادهای مجربی دارم کلاس میرم تا سواد هنریم بالا بره و خدایی نکرده یه جا یه طرحی نزنم که مایه ننگ جامعه هنری باشه.

آخرین ویرایش:

mayapower

Well-Known Member
سلام

اوهه مجي الكترونيك ميخوني پسر بزن قدش من دارم فيزيك ميخونم كارشناسي البته فيزيك هســته اي به كسي نگي ترورم ميكنن ها؟!!!!!!!

منم دارم اينور اونور به در و ديوار ميزنم تا اطلا عات هنريم و بالا برم تا خداي نكرده آفت هنر نشم:rose:

Active Member
سلام

اره دوست عزیز .
منم از این نوع طرح ها زیاد دیدم طرح هایی که جواده -از ترکیب رنگ مناسبی درست استفاده نشده.
قاعده ای نداره و ... .
من در جال ساخت یک مولتی مدیای کوچیک برای نمایش کارهای فوتوشاپمم هستم که تعداد تصاویر فکر کنم
20 تا بشه.امیدوارم موقعه ی ساخت این مولتی مدیا نظرت در موردش بدی و بینی من توی کدوم دسته هستم.

در مورد گرافیک باید یک چیز رو بگم: می خواستم بدونم قسمت های محتلف گرافیک چیه یعنی توی هنرستان
چه بخش هایی رو می خونیم.اخه یک کلاس توی اصفهان بر گزار شده به اسم اکادمی گرافیک و انیمیشن
ا.د (سانسورش کردم که تبلیغات نشه) که 6 ماه کلاس برای گرافیک تبلیغات داره که توی این شش ماه کل فوتوشاپ
و کرال درو و ادوبه ایلستور و ... رو کامل یاد میده حدود 250 ساعته که هزینش 663 هزارتومان هست.
چون قسمت های محلتفش رو نوشته خواستم با قسمت های هنرستان کنار هم بزارم ببینم کدومش رو برم.
اخه من عاشق گرافیکم چه هنرستان و چه کلاس برام فرقی نداره.
ولی چون بعضی از دوستان از درامد گرافیست امروزی شکایت می کردند یا بهتر بگم انتقاد می کردند می خوام ببینم
اگه این کلاس اموزشی بهتره و یا مساویه این رو برم.
پس ممنون میشم قسمت هایی که مثل رشته های درون رشته ی گرافیک میشه رو بگید.
با تشکر
موفق باشید.

MEGA WAVE

Active Member
ببین بهنام جان گرافیک یه سری اصول داره . با مثال میگم که بهتر بفهمی.

مثلاً یکی از اصول طراحی مبانی هنرهای تجسمی هست

توی کتاب هنرستان که بنظر من کتاب خیلی مفیدی هست اومده عناصر بصری (نقطه ، خط ، سطح و حجم) یا شکل و ترکیب و بافت و تناسب و تعادل و تباین و حرکت و ریتم و مفهوم رنگ رو و فیزیک رنگ و ............. رو یه توضیحاتی داده.

که برای هرکدو از این مباحث به اندازه یه کتاب کامل جای بحث کردن هست. مثلاً برای مفاهیم رنگ بهترین مرجع کتاب رنگ ایتن هست.

بگذریم از این حرفها ...

مطمئناً شما اگه بری هنرستان و رشته گرافیک بخونی برای کنکور هنر خیلی اماده تر هستی

اما پیشنهاد من اینکه شما به یه رشته ای که علاقه داری بری و در کنارش هنر رو توی یه موسسه یا آموزشگاه معتبر که خدارو شکر توی شیراز من میدونم هست اما تو اصفهان نمیدونم ( اما قاعدتاً هست ) بری

مثلاً اینایی که توی شیراز هست اساتیدش همون اساتید دانشگاهی سوره وبعضیهاشونم پیشکسوتهای خیلی قدیمی هستن که شاید نکاتی رو که اونا بهت میگن توی هیچ صندوق گنجی پیدا نکنی.

در کل تو موقعیت خودتو در نظر بگیر و درست انتخاب کن ، شما میتونی الان توی یه رشته با آینده روشن تحصیل کنی و هنر رو هم نا زمان کنکورت بصورت آزاد یاد بگیری.

چون شما هر رشته ای که باشی میتونی کنکور هنر شرکت کنی.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه منظورت آکادمی آ4 ( وزارت ارشاد ) خوبه ولی هر اموزشگاه دیگه ای که تو اصفهان تبلیغ میکنه داره بیخود میگه

من خودم 8-9 ما گولشون خوردم (چون میخوام برم نیاز به مدرکشون داشتم )

از من میشنوی dvd های آموزشی تهیه کنی خیلی بهتره برای یاد گیری اصولی و حرفه ای ( دلیل چون تو ایران کسی 3 بعدی را اصولی نمیخونه فقط یاد میگره بعد میره درس میده )

در مورد دو بعدی هم اگه خواستی آموزشگا های خوب سراغ دارم برات مدرک فنی حرفه ای هم بهت میدند

Active Member
سلام مگا ویو جان

خب منظورت رو به درستی فهمیدم.متاسفانه هنر رشته یا ونطور تخصصی نیست که ادم بره
دانشگاش اینطوری که معلومه مثل زبان انگلیسی می مونه که تو اگه کلاس بیرون هم بری
یاد می گیری و مدرک بهت میدن برای همین هست که یکم تصمیم گیری رو سخت کرده.
راستش رو بخوای من از رشته های هنر-گرافیک-انیمیشن سازی و در این رابطه دوست دارم
برم و حالا اگه شغلی هم باشه دوست دارم در همین زمینه باشه.
برای همینه که که نمی دونم رشته ی هنر برم یا نه.
بعضیا میگن رشته ای که علاقه داری و برو و درامدش رو ول کن و بعضی ها برعکس میگن
هر جا میری باید یک پشتیبانی مالی هم داشته باشی.برای همین هست که نمیدونم
برم هنر یا نه.اگه هنر رشته ای بود که نیاز به سرمایه ی مالی یا کسی که ساپورت کنه
نداشت حتما میرفتم.من دوست دارم برم گرافیک ولی از هرکس که توی این زمینه هست
می پرسی میگه در امدی نداره.دیگه چیزی در این رابطه نمیگم چون خودم هم میدونم این
حرفام تکراریه ولی این رو در حال حاظر میدونم که من هنوز در این رابطه به نتیجه نرسیدم.

شیرانی جان :
اره منظروم آ4 هست.فردا می خوام برم برای ثبت نام در گرافیک ویژه ی تبلیغات.
شما هم اگه جایی میشناسی برام پی ام کن.

با تشکر
موفق باشید

Narcisus

Member
سلام
بهنام جان اولاً سعی کن یه آواتار واسه خودت انتخای کنی
وقتی آدم غرق در خوندن مطالب میشه و اسم ها یادش میده آواتار کمک بزرگی میکنه
تا به امضات نرسم نمیشناسمت
خب برسیم به هنر گرافیک
فکر کنم شما یه رشته دیگه بخون در کنارش اطلاعات هنریت رو هم بالا ببر
بعد اون رشته که تموم شد میتونی گرافیک رو به طور آکادمیک به عنوان رشته دوم انتخاب کنی
در ضمن فکر میکنم اگه رشته های هنری رو با یه پیش زمینه قبلی بری دانشگاه خیلی بهتره
من خودم بعضی وقتا تو کلاس سوالاتی می پرسیدم که هیچکدوم از بقیه بچه ها به فکرشون نمیرسید و هم تو سوال من و هم تو جواب استاد میمونستن و نمیدونستن از چی صحبت میکنیم
پس بعد از چند سال سابقه تو بازار کار برو و گرافیک رو ادامه بده

دوسِتارتان
نرگسی

Active Member
سلام نرگسی جان:shock:
حتما امضا میزارم ولی هر چی میزارم میگه بزرگه.
خب بگذریم درسته حرف شما متینه.دیگه کم کم دارم
تصمیم می گیرم.ولی این تاپیک تا 1 هفته سوت و کور
میشه چون توی این یک هفته اتفاقاتی خواهد افتاد
که وقتی اومدم براتون میگم.
موفق باشی
بهنامی

shirani

به نظر من فعلاً همون جا خوبه من خودم میخوام دوره انیمیشن برم مثل اینکه 4 ماه است

abde abbas

Banned
سلام آقا بهنام

ببخشید من کمتر به این بخش سر می زنم و می دونم که یه کمی دیر دارم جواب می دم. بچه ها هر کدوم از تجربیات و دانسته هاشون در زمینه سوال شما گفتند، من هم اول سعی می کنم این پنج تا سوالتو جواب بدم و بعد نظر خودم رو بگم:

1- در رشته ی هنر منظورم کل هنر هاست نه گرافیک چه بخش ها و رشته هایی داره ؟
2- رشته ی گرافیک به چند دسته تقسیم میشه ؟
3- کسی که گرافیک بخونه در اخر چیکار میشه؟!باید بره یک دفتر مهندسی بزنه یا یک شرکت؟!
4- به نظر شما برای یک فرد معمول در رشته ی گرافیک ماهی چقدر در امدش هست!؟
5- ایا دبیرستانی برای رشته ی هنر در اصفهان هست!؟

رشته های هنر تا اون جا که حافظه ام یاری می کنه، این ها هستند:

* طراحی صنعتی (فعلا فقط لیسانس و فوق لیسانسش در ایران تدریس میشه)

* گرافیک (کاردانی ، کارشناسی ، ارشد) - در مقطع کارشناسی ارشد در سه گرایش تصویر سازی و پویا نمایی (انیمیشن) و ارتباط تصویری تقسیم بندی میشه. ( جواب 2)

* نقاشی

* صنایع دستی

* عکاسی

* تئاتر ( در رشته های کارگردانی، نمایشنامه نویسی و بازیگری)

* سینما (کارگردانی، ادبیات نمایشی ، تولید سیما )

* موسیقی

* معماری ( معمولا فقط کاردانی اش از رشته های هنر حساب میشه و لیسانس و فوق لیسانس و دکتراش مهندسی محسوب میشه) - در فوق لیسانس گرایش های زیادی داره: معماری ، شهرسازی ، طراحی شهری ، برنامه ریزی شهری و منطقه ای و ... - دکتراش هم در سه رشته معماری ، معماری اسلامی و شهرسازی در ایران وجود داره.

* مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی

* پژوهش هنر

* فلسفه هنر

* هنر اسلامی

* فرش

در برخی مراکز و دانشگاه ها هم رشته هایی مثل نگارگری و ... تدریس میشه... (ممکنه من چند قلم رو از یاد برده باشم ... دیگه ببخشید)

3- کسی که گرافیک بخونه
در آخر ممکنه هر کاره ای بشه ! اما بهش می گن کاردان گرافیک یا کارشناس گرافیک یا کارشناس ارشد گرافیک ( خیلی کلاس بزارند میگن گرافیست) مطمئنا همچین شخصی دفتر مهندسی نمی زنه، یا تو یه کانون آگهی و تبلیغات و یا شرکت ها یا موسسات و دفاتر خدماتی و ... که کار طراحی و چاپ دارند استخدام میشه، یا برای خودش اسمی در می کنه و مثل برخی از گرافیست های مشهوری که میشناسیم - و البته خیلی هاشون برای بنده بسیار محترم و ستودنی هستند- نان نامشون و تجربه شون رو می خورن.
و یا متاسفانه مثل خیلی ها میره دنبال یه کار دیگه.

4- درآمد: اگه شما بتونی به من بگی که کسی که مهندسی مکانیک یا مدیریت صنعتی یا رفتگری یا ... می خونه درآمدش چقدره ، من هم به شما خواهم گفت یک گرافیست چه درآمدی داره.
همه این ها بر می گرده به مهارت، تجربه، نوع کار ، دقت و سواد بصری ، زمینه ای که در اون کار می کنه ( فرهنگی ، صنعتی ، علمی ، تبلیغاتی و...) و البته زرنگی و توانایی بروز استعدادش.

5- اینو بچه ها جواب داده انهد ( من اهل اصفهان نیستم)

این ها پاسخ سوالاتت بود، اما نظر شخصی ام رو در پست بعد بهت می گم...

abde abbas

Banned
اما تجربه شخصی من:

خیلی جالبه، من هم هم سن و سال شما که بودم، عشق هنر داشتم، البته نه گرافیک؛ طراحی صنعتی...

در واقع از وقتی وارد دبیرستان شدم، با این که خیلی خوب این رشته رو نمی شناختم، ولی خیلی دوست داشتم برم طراحی صنعتی بخونم. اما یه مشکل وجود داشت: من همیشه در ریاضی و فیزیک حرف اول رو در مدرسه مون - که جزو مدارس خوب تهران حساب میشه - می زدم ، همه می گفتند تو مهندس خوبی میشی و ...

اما علاوه بر لطف خدا ، یک چیز خیلی کمکم کرد: دنبال علاقه ام رفتم ... و الان به نظرم به همین دلیل موفقیتمه.

حتی دوره پیش دانشگاهی ام رو هم ریاضی خوندم و در کنارش - تقریبا بعد از عید نوروز - شروع کردم به خوندن هنر (عجب عشقی داشتم اون موقع ها). (جالبه که در دوره پیش دانشگاهی هم خیلی از بچه ها سوالات دیفرانسیل و هندسه و فیزیک و این ها رو از من می پرسیدند) و کنکور هنر رو فقط به خاطر طراحی صنعتی شرکت کردم و بس.

به لطف خدا در کنکور هنر رتبه ام 47 شد و در زیر گروه طراحی صنعتی 19؛ (در ریاضی هم هفت هزار و خرده ای شدم که مهم نبود) برگه انتخاب رشته خلوتی داشتم و در اولین انتخاب پذیرفته شدم... حالا هم که بعد از گرفتن لیسانس طراحی صنعتی، دارم فوق لیسانس همین رشته رو می خونم و اگه خدا بخواد ترم دیگه درسم تموم میشه...

الان کارم کاملا مرتبط با هنره... اگه برسم کار گرافیکی هم می کنم ( در زمینه گرافیک مبانی نظری ام آکادمیکه، اما کار عملی ام تجربیه)

همه این ها رو گفتم که بگم به هیچ وجه علاقه ات رو با هیچ چیز عوض نکن... مهمترین انگیزه موفقیت هات علاقه ات خواهد بود، نمیگم حتما گرافیک بخونی یا نخونی، اما اگه به گرافیک علاقه داری ، رهاش نکن و مطمئن باش هر چی بخونی در کار گرافیک موفق خواهی بود.

برات آرزوی موفقیت دارم... اگه در خصوص دروس کنکور هنر و یا موارد دیگه کمکی از دست من بر میاد ، خوشحال میشم کمک کنم... یاعلی

yohoboro

Member
ببين اگه از من مشنوي .......تو ايران هنر يعني كشك.........چون هيچ درامدي نداره.
ولي اگه بري خارج كسب و درامدش بيشتره.
ديگه وقتي يه بچه 10 - 12 ساله يه پوستر طراحي ميكنه،اونوقط كي مياد بهت كار بده ؟؟؟؟
بازم فكراتو خوب بكن.
موفق باشي.

shirani

من متا سفم برای اونهای که پوستروشون میدند به یک بچه 12 ساله

نکه مخالف باشم با سن اینها بخاطر اینکه یک بچه 12 ساله کمتر تو جامعه بوده من خودم 25 سالم هنوز خیلی از آداب و ... مملکت نمیدونم

masiha_186

Member
من هم با عبد عباس موافقم من الان دارم کار گرافیک میکنم روز به روز هم خداروشکر روزگار بهتر میشه اینکه میگن هنر توی ایران ارزش نداره درست نیست اگه ارزش نداشت هیچ وقت مجید آنلاینی با این همه بازدید کننده به وجود نمی اومد آدرم اگه توی زندگی فقط بخواد به پول برسه اون یه حرف دیگست می تونه هزار تا کار انجام بده و پولش رو هم در بیاره ولی ببین اگر آدم صبوری هستی همه فکر و ذکرت رو روی علاقت بذار مطمئن باش این کار بهتر از اینه که دوتا کار داشته باشی خیلی از دوستام رو میشناسم که با اینکه مدارک بالای رشته های دیگه مثل حسابداری یا مهندسی فیزیک دارن ولی 100 درصد مخارجشون رو دارن از گرافیک بدست میارن ولی باید ذهن خلاقی داشته باشی همون طور که گفتم صبر داشته باشی و هم چنین خودت رو محدود نکنی مثلا به کار کردن با نرم افزار فتوشاپ تا میتونی باید تلاش کنی
این نظر منه فکر نمیکنم اشتباه باشه من میگم تلاش تلاش تلاش تلاش تلاش تا موفقیت

جدیدترین ارسال ها

بالا