رسم شکل با Rounded Rectangle Tool

mehdi0016

Member
سلام
البته اینو که میگم باز دعوا راه نیفته و باز البته که قدرت فتوشاپ بیشتره ولی...
فتوایمپکت واسه اینجور کارا حرف نداره یعنی درست کردن اشکال و یه طرح از صفر ، هم ابزار آماده زیاد داره و هم میشه شیپ ها رو به صورت وکتور خروجی گرفت...در مورده مستطیل گوشه گرد هم میشه بعد از کشیدن زاویه گوشه ها رو تعیین کرد و بعدشم میشه کلا مثله یک وکتور شیپ همه چیزشو به هم ریخت
فعلا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
درسته فتوایمپکت هم میتونه چنین کاری رو انجام بده ولی ما دنبال راه حل فتوشاپی بودیم وگرنه بقول پیتون تو فری هند هم میشه تو کرل هم میشه تازه تو ایل هم میشه!!

پ.ن:
پیتون راه حلت قشنگ بودا!!! آخه پسر خوب اگر بخوایم این همه بدبختی بکشیم در مواقع سختی خوب راحت از ابزار lasso استفاده میکنیم که میشه مقدار radius گوشه ها رو هم باهاش تنظیم کرد دیگه!

nima_dsnr

کاربر VIP
اووووووووووووه ...
یه روز درس داشتیم نیومدیم سر بزنیم. نگاه کن چجوری دارن همدیگه رو میزنن !!!
بابا منظور من اینا نبود که...
آره شما درست میگین. حتی توی word هم خیلی راحت تر از اینها میشه رسم کرد... حتی توی کرل میشه بهش سایز داد مثل ماه ... بحث اینه ( این بووود ) که بقول سارا توی فتوشاپ هم با اون path های کناری میشه مثل ورد و غیره بطور منظم گردی رو با یک کلیک کم و زیاد کرد یا نه ؟!!
آره دانیال میدونم با Direct Selection Tool میشه نقطه ها رو جابجا کرد ولی از اونور هم بابات در میاد آخرش هم منظم نمیشه.

در کل با حرف دانیال موافقم...
با lasso خیلی افت کیفیت پیدا می کنه و قتی بزرگش کنی. اصلا درستش همینه که با شیپ ها کار کنیم .
یه چیز دیگه هم بگم ؛ درسته غیر از فونتها و شیپها توی ps بقیه موقع بزرگ کردن خراب میشن ، ولی دیگه چیزی نمی مونه که... مثلا ما یه تابلو زدیم حالا مهمترین قسمت اسمش هست که باید موقع بزرگ کردن کیفیتش حفظ بشه که میشه... دیگه پس زمینه که کلی هست . بفرض اگر یک گرادینت باشه که هر چقدر بزرگ بشه و خراب بشه خرابیش به چشم نمیاد !

دست همه مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با lasso خیلی افت کیفیت پیدا می کنه و قتی بزرگش کنی. اصلا درستش همینه که با شیپ ها کار کنیم .
فکر کنم منظور منو درست متوجه نشدید! من میگم از همون اول و شروع کار درستش اینه که اگر میخوایم با ابزار lasso کار کنیم باید در سایز اصلی (بزرگ) باشه که دیگه نیازی به بزرگ کردن طرح نباشه وگرنه اینو همه میدونن که با بزرگنمایی تو فتوشاپ افت کیفیت حتمیه! ولی اگر شما طرح رو در سایز بزرگ از همون اول کار کنید و توش از ابزار lasso استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.

cold

Member
اما از مزیت های lasso هم اینو بگم که میشه سایز بای اون تعریف کرد اما توی شیپ ها نمیشه .

در هر صورت من به شخصه برای طراحی هایی که حالت ویکتوری دارن و قراره با فتوشاپ بکشم سعی میکنم از شیپ ها استفاده کنم .

با تشکر :)

mostafa_az

Well-Known Member
حرفاش تائید میشه . منم همینجور .
300.gif

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا