رسم شکل با Rounded Rectangle Tool

nima_dsnr

کاربر VIP
سلام به بروبچز
می خواستم ببینم چجوری میشه با همین ابزاری که گفتم بعد از اینکه شکلی رسم کردیم انحناش رو بیشتر کنیم ؟
حالا یه عکس میزارم بیشتر متوجه بشید...

square.jpg

اون لبه های گرد رو میگم.
البته تغییرات بعد از رسم. نه قبل از رسم...

مخلص بروبچز .. نیما

nima_dsnr

کاربر VIP
ممنون دیده بودم...

به این روش میگن روش زور چپونی گرد کردن... :d

قبل از رسم خیلی راحت میشه سایز بدی . از این آموزش خیلی راحت تره که...

mostafa_cs

Well-Known Member
توی فتوشاپ سی اس 2 و در قسمت transform ابزاری به نام وارپ هستش که با کمک اون میتونی شی رو پیچ و تاب بدی
راستش رو بخوای من خودم هم تا به حال باهاش کار نکردم اما تو بعضی از آموزش دیدم که کارهای جالبی میشه باهاش انجام داد!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با استفاده از مسیر زیر میتونی اینکار رو انجام بدی:

select > Modify > smooth

mostafa_az

Well-Known Member
سارا با smooth که نمیشه radius شیپ رو تغییر داد که .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مصطفی سوال نیما درباره rectangle tool بود نه درباره شیپ!

بعد از طراحی با یه سلکت ساده شکل رو میشه انتخاب کرد و با smooth لبه هاش رو گرد کرد دیگه!

mostafa_az

Well-Known Member
بابا سارا عکس رو نگاه کن . اون شیپ هستش . path داره . marquee که نیست که . rectangle هستش . در هر صورت شاید من منظور رو اشتباه فهمیدم .
297.gif

اگه لایت شیپ نیست راهی که سارا گفت موثر هستش .
294.gif

مخلصیم
مصطفی

nima_dsnr

کاربر VIP
با استفاده از مسیر زیر میتونی اینکار رو انجام بدی:

select > Modify > smooth
خسته نباشی خانوم مدیر... :D

نه مصی تو درست فهمیدی.
سارا جان یک بار دیگه پست شماره 1 رو بخون.
اولا rectangle tool نیست و rounded rectangle tool هست. ( از ابزارهای شیپ نه سلکت )
ثانیا بعد از رسم...

GFX Master

بله درست میگین من پست اول رو دقیق متوجه نشدم منتها بازم از همین راهی که گفتم میشه! یعنی بعد از رسم کایفه از حالت شیپ خارجش کنی بعد با نگه داشتن کلید ctrl روی لایه کلیک کنی تا سلکت بشه و از همون راهی که گفتم عمل کنی و اینبار شکل جدید رو تو یه لایه جدید ایجاد کنی! :دی

وگرنه تو فتوشاپ بجز این راه راه حل دیگه ای برای اینکار نیست!
همین...

nima_dsnr

کاربر VIP
ممنون جوابم رو گرفتم... ولی یه چیزی من رو به بیراهه کشوند !!!
اون نقطه هایی که دور اون خمیدگی ها هست فکر کردم بشه باهاشون کاری کرد. مثل کرل دقیقا یه همچین چیزی رو درست می کنه که میشه یکی از نقطه ها رو بگیریم و انحنا رو بیشتر کنیم. also word
گفتیم شاید فتوشاپ هم چنین چیزی داشته باشه !

به قول دوستان "در کل مرسی" :D

cold

Member
بله مسلما با جابجایی نقطه های گوشه شیپ میشه اینکار رو کرد اما تا بخواین برای 4 طرح این کار رو بکنین خیلی سریعتر میتونین یه شیب با میزان رادیوسی که میخواین بکشین . فکر کنم سریعتر کارتون رو راه بندازه .
اون نقطه ها رو هم اگه نمیدونین با چی میشه جابجا کرد باید بگم با Direct selection tool میتونین اینکارو بکنین .

GFX Master

کلا من اصلا با این ابزارای شیپ یعنی همین rounded rectangel و اینا مخالفم!!! وقتی ابزارهای lasso هست که خیلی راحت میشه باهاشون کار کرد دیگه چرا اون؟!!!

cold

Member
سارا خانوم کاربردها فرق داره خوب . شما با ابزار lasso اگه همچین شکلی رو بزرگ کنی از کیفیت میافته اما اصولا مزیت استفاده از شیپ ها و path ها در همین هست .
معمولا استفاده از شیپ برای برای زمانی هستش که طرح ها در سایز بزرگ قراره زده بشه . حالا روی رزولوشن پائین کار رو با شیپ ها میکشن و بعد از اتمام کار او رو ایمیج سایز میکنن یا تمام شیپ هارو توی طرح اصلی درگ و بزرگ میکنن . هیچ افت کیفیتی هم حاصل نمیشه . :)

GFX Master

خوب درسته دانیال منتها مگه شما وقتی یه طرح میزنی و قراره بزرگش کنی فقط از شیپ ها استفاده میکنی؟! چون این خصوصیتی که شما گفتی فقط تو شیپ و فونت وجود داره و بقیه اجزای طرح رو نمیتونی بزرگ کنی. البته حرفت رو قبول دارم ولی شما میتونی تو طرحهای بزرگ هم با ابزارهای lasso کار کنی و از همون شروع کار شکلت رو بزرگ بکشی که مجبور به بزرگ کردن دوباره نباشی.

ولی خوب این مزیتی که گفتی یعنی قابلیت بزرگ کردن فکر کنم تنها مزیت اینجور shape ها باشه!

P.A.Y.T.O.N

Active Member
تو فری هند راحت میشه
یه کار دیگم میتونی بکنی اون 4 تا گوشرو پاک کن بعد یه دونه منحنی که دوست داری درست کن 4 تا کپی بگیر بعد تمیز بزار سر جاشون ....
یه ذره تخیلیه ولی واسه موقعی که کارت گیره بد نیست...

جدیدترین ارسال ها

بالا