.: رایانه الکترونیک آبین :.

با یاد و نام روردگار

با مجی جون موافقم

فکر کنم یه خورده هم فاصله حروف رو زیاد تر بزاری بهتره چون تو چاپهای کوچیک دچار مشکل میشی

ولی مجی چقدر شبیه لوگو معماران پارس شده نه؟

بدرود

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
از نظر ایده رنگ و ... هم خوب شده اما فکر نمیکنی باید یکم تو 3d سبک های دیگه ای را امتحان کنی ( بانک تجارت ومجید آن لاین )

mehdinasiri

پارس لند گروپ
به به چه پوستری چه لوگو ای بسیار زیبا و حرفه ای.چه فونت مناسبی هم برای کار پوستر انتخاب کردی. هرچند که دمو بود اما کار برده.

leili1

Active Member
لیلی جان من به شخصه اعتقاد دارم که هیچ موقع نباید لقمه رو جوید و توی دهن بیننده گذاشت!! :دی
باید اجازه بدیم بیننده یکمی به لوگو دقت کنه و روش فکر کنه.
این فکر کردن بخاطر این نیست که بیننده وقتش رو صرف طراحی گرافیکی لوگو کنه و از موضوع اصلی
شرکت غافل بشه!
بلکه بخاطر اینه که هر چقدر لوگو بیشتر بیننده رو به فکر فرو ببره، ناخودآگاه بیننده اون لوگو رو برای همیشه
توی ذهنش نگه میداره و هر موقع یاد لوگو بیافته در اصل یاد اون شرکت میافته ولی اگر یه لوگوی حاضر و آماده باشه
بیننده خیلی روی درک کردنش وقت نمیذاره و طبیعتا زود هم از یادش میره.
اعتقاد من دقیقا بر عکس سارا
لوگو یی که با زباني گويا مخاطب خودش رو مورد خطاب قرار میده تو ذهن حك میشه و ماندگاري بیشتری داره
حالا پس فردا این لوگو میخاد تو پوستر و کارت ویزیت و ایناا ... به کار برده بشه معمولا هم مخاطبش همه ی قشر جامعه س به خاطر همین گفتم تشخیصش سخته پس باید یه جوری باشه بيننده بايد با ديدن لوگو به کار مالك پي ببره و بفهمه باسه چیه
بحث آكادميك و تجزيه و تحليل و فکر کردن روش نياز به شناخت مباني اصلي گرافيك که همه مبانی نمیدونن

لوگویه شرکت اپل هم نمونه ی قشنگیه الان اگه تو دورافتاده ترین نقاط ایران هم بگی این چیه میگن لوگویه اپله

چند نمونه از کارای استاد بزرگ قبادشیوا

پیوست ها

• LogoB27.gif
    LogoB27.gif
    8.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • LogoB33.gif
    LogoB33.gif
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • LogoB35.gif
    LogoB35.gif
    10.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • LogoB31.gif
    LogoB31.gif
    5.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1

Erfan-ART

کاربر VIP
437584tm2d1du8t6.gif
سلام خوبي؟؟؟؟

طرح عالي شده

ديگه جايي نمونده كه من بگم ؟؟؟ همرو بچه ها گفتن فقط من مي گم

مسابقه اي بزاريد رد مورد محرم(ايام شهادت امام حسين (ع) فكر كنم بهتر باشه

mahmood_mn

Active Member
سلام . خیلی زیبا شده . من که درحد نظر نیستم ولی تو دید یه بیننده واقعا قشنگ شده .
تبریک می گم

MEGA WAVE

Active Member
سارا اگه زحمت نمیشه لطفاً طرح لوگو تو ، بصورت Posetive , Negative و outline بذاری تا بهتر بتونم بررسی کنم.

در مورد اینکه شما نظرت اینه که اگه یه طرح مخصوصاً لوگو باید پیچیده باشه تا مخاطب اونو فراموش نکنه من کاملاً مخالفم .

خوب هم من هم شما میدونیم تصویر سازی یه زبان تصویری هست که حرف شرکتی که به شما سفارش طرح رو داده منتقل میکنه به عموم و یا عده خاصی از مردم.

و شما نمیتونی کنار لوگو حضور داشته باشی و مدام توضیح بدی که این جا یعنی این و اونجاش یعنی فلان چیز ... لوگو خودش باید صحبت کنه !

حالا من نوعی به عنوان بیننده 5 دقیقه لوگو رو نگاه کردم .... چیزی نفهمیدم ...

دوباره 10 دقیقه نگاهش کردم بازم چیزی نفهمیدم ، اینجا دیگه نه تنها لوگو توی ذهنم نمیره بلکه یه حس کلافگی بهم دست داده و ازش فراری میشم و دیگه حاضر نیستم نگاهش کنم.

بنظر من یه تصویر سازی یا لوگو باید در عین ظرافت و زیبایی ، گویا ، رسا و واضح و به ساده ترین وجه ممکن قابل فهم باشه.

فکر کن توی پست اول نمیگفتی که این لوگوی شرکت آبین هست ، بنظرت کدمیکی از بچه ها میتونستن بفهمن ؟

در مورد اینکه اسم شرکت رو کنار لوگو مینویسی ، خوب این توی اوراق اداری و بعضاً پوستر ها قابل قبوله ، اما اگه بخوای توی بیلبرد که مدت ارتباطش با مخاطب 5 تا 10 ثانیه هست هم این کارو بکنی ، ممکنه ؟

یا اگه شرکت بخواد لوگو رو بعنوان سمبل بصورت فیزیکی بسازه اونمقع بازم میشه اسمشو کنارش داد بسازن ؟

من میدونم که خودت به اکثر تمام این مسائل کاملاً واقفی ، اگه جسارت کردم و اینارو گفتم فقط بخاطر این بود که یه جورایی برات یادآوری بشه و بچه ها یکمی با اصول طراحی لوگو بیشتر آشنا بشن.

امیدوارم اگه این حرف ها رو میزنم بفهمی که برای اینکه کارت برام مهمه و دوست دارم از همه لحاظ بی عیب باشه ، من دوست ندارم بیجا از طرح هیچکس تعریف کنم و باعث گمراهیش بشم.

مرسی :rose:

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سارا جان کار خیلی خوبی شده، اما چنتا مورد کوچولو:

1. این اگه آرمه، که هیچی... اما اگه لوگوتایپه (نشانه نوشته)، بهتره کمی روی خواناییش بیشتر کارکنی.
2. اون قسمت پایین "ن" و قسمت بالای "آ" به نظر من نباید اون شیب اضافی رو داشته باشه، یعنی اگه قوس اونها مثل پایین الف و شروع "ن" بشه ، هماهنگی هندسی کار خیلی بهتر میشه.
3.قسمتهای تیز لوگو، در انتهای یه قوس، یه مقدار اون رو به سلاح سرد شبیه کرده و بنظرم اگه اونها هم راندد بشن خیلی زیباتر بشه کار.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بازم ممنون از همگی که قابل دونستین و نظر دادین.

بعضی از نظرات که گمون کردم احتیاج به جواب داره رو اینجا مطرح میکنم:

از نظر ایده رنگ و ... هم خوب شده اما فکر نمیکنی باید یکم تو 3d سبک های دیگه ای را امتحان کنی ( بانک تجارت ومجید آن لاین )

درست میگی شیرانی جان. این طرح 3بعدی کلا برای این بود که ببینم لوگو در حالت مختلف (اینجا 3d) چطوری جواب میده.
و چون تنظیمات این سبک توی خاطرم بود طرح دیگه ای رو تست نکردم ولی کاملا درست میگی.
ممنونم.

اعتقاد من دقیقا بر عکس سارا
لوگو یی که با زباني گويا مخاطب خودش رو مورد خطاب قرار میده تو ذهن حك میشه و ماندگاري بیشتری داره
حالا پس فردا این لوگو میخاد تو پوستر و کارت ویزیت و ایناا ... به کار برده بشه معمولا هم مخاطبش همه ی قشر جامعه س به خاطر همین گفتم تشخیصش سخته پس باید یه جوری باشه بيننده بايد با ديدن لوگو به کار مالك پي ببره و بفهمه باسه چیه
بحث آكادميك و تجزيه و تحليل و فکر کردن روش نياز به شناخت مباني اصلي گرافيك که همه مبانی نمیدونن

لوگویه شرکت اپل هم نمونه ی قشنگیه الان اگه تو دورافتاده ترین نقاط ایران هم بگی این چیه میگن لوگویه اپله

چند نمونه از کارای استاد بزرگ قبادشیوا

لیلی جان منم مخالف شما نیستم.
ولی گمون نمیکنی یکمی صحبتهایی که گفتی همدیگه رو نقض کردن؟!
شما اول گفتی که لوگو باید نشون دهنده ی شغل صاحبش باشه که البته من معتقدم همیشه لازم نیست اینطوری باشه.
و در آخر گفتی که لوگوی شرکت اپل رو هر جا ببینن میدونن این مربوط به چه شرکتیه. آیا واقعا یه سیبی که یه گوشش کنده
شده نشون دهنده ی یه شرکت با موضوع کامپیوتره!؟
یا همین مثالهایی که خودت زحمت کشیدی و گذاشتی. مثلا لوگو تایپ شرکت زمزم چطوری میتونه نشون دهنده ی یه شرکت
نوشابه سازی باشه!؟
این جذابیت ها زمانی بوجود میاد و توی ذهن نقش میبنده که بیننده ی طرح قصد به خاطر سپردنش رو داشته باشه.
و زمانی بیننده این قصد رو میکنه که اون آرم یا لوگو رو به خاطر بسپاره که لوگو به حد کافی بیننده رو جذب کنه.
حالا این جذب میتونه از نظر زیبایی باشه یا از نظر هنری بودن باشه یا از نظر اجرای یه تکنیک خاص یا ...
در ضمن لیلی جان این مثالهایی که شما گذاشتی نمونه هایی از لوگو تایپ هستن نه لوگو و این 2 با هم قابل مقایسه نیستن.

437584tm2d1du8t6.gif
سلام خوبي؟؟؟؟

طرح عالي شده

ديگه جايي نمونده كه من بگم ؟؟؟ همرو بچه ها گفتن فقط من مي گم

مسابقه اي بزاريد رد مورد محرم(ايام شهادت امام حسين (ع) فكر كنم بهتر باشه

ممنون از نظرتون. نظر لطف شماست.
فقط ارتباط بین خط آخر با این تاپیک رو متوجه نشدم؟! :)

سارا اگه زحمت نمیشه لطفاً طرح لوگو تو ، بصورت posetive , negative و outline بذاری تا بهتر بتونم بررسی کنم.

در مورد اینکه شما نظرت اینه که اگه یه طرح مخصوصاً لوگو باید پیچیده باشه تا مخاطب اونو فراموش نکنه من کاملاً مخالفم .

خوب هم من هم شما میدونیم تصویر سازی یه زبان تصویری هست که حرف شرکتی که به شما سفارش طرح رو داده منتقل میکنه به عموم و یا عده خاصی از مردم.

و شما نمیتونی کنار لوگو حضور داشته باشی و مدام توضیح بدی که این جا یعنی این و اونجاش یعنی فلان چیز ... لوگو خودش باید صحبت کنه !

حالا من نوعی به عنوان بیننده 5 دقیقه لوگو رو نگاه کردم .... چیزی نفهمیدم ...

دوباره 10 دقیقه نگاهش کردم بازم چیزی نفهمیدم ، اینجا دیگه نه تنها لوگو توی ذهنم نمیره بلکه یه حس کلافگی بهم دست داده و ازش فراری میشم و دیگه حاضر نیستم نگاهش کنم.

بنظر من یه تصویر سازی یا لوگو باید در عین ظرافت و زیبایی ، گویا ، رسا و واضح و به ساده ترین وجه ممکن قابل فهم باشه.

فکر کن توی پست اول نمیگفتی که این لوگوی شرکت آبین هست ، بنظرت کدمیکی از بچه ها میتونستن بفهمن ؟

در مورد اینکه اسم شرکت رو کنار لوگو مینویسی ، خوب این توی اوراق اداری و بعضاً پوستر ها قابل قبوله ، اما اگه بخوای توی بیلبرد که مدت ارتباطش با مخاطب 5 تا 10 ثانیه هست هم این کارو بکنی ، ممکنه ؟

یا اگه شرکت بخواد لوگو رو بعنوان سمبل بصورت فیزیکی بسازه اونمقع بازم میشه اسمشو کنارش داد بسازن ؟

من میدونم که خودت به اکثر تمام این مسائل کاملاً واقفی ، اگه جسارت کردم و اینارو گفتم فقط بخاطر این بود که یه جورایی برات یادآوری بشه و بچه ها یکمی با اصول طراحی لوگو بیشتر آشنا بشن.

امیدوارم اگه این حرف ها رو میزنم بفهمی که برای اینکه کارت برام مهمه و دوست دارم از همه لحاظ بی عیب باشه ، من دوست ندارم بیجا از طرح هیچکس تعریف کنم و باعث گمراهیش بشم.

مرسی :rose:

مجتبی جان همین که وقت میذاری و نظر میدی برای من کفایت میکنه.
مطمئنا هیچ دو انسانی نظراتشون کاملا با هم یکسان نیست و باید نظرها داده بشه تا اگر درست بودن توی کار لحاظ بشن.
در مورد اینکه شما میگی که من گفتم لوگو هر چی پیچیده تر باشه به موندگاری در ذهن کمک میکنه من خاطرم نمیاد همچین
چیزی گفته باشم! من فقط گفتم لوگو باید طوری باشه که بیننده رو جذب کنه و به فکر فرو ببره.
جذب کردن و به فکر فرو بردن هیچوقت مترادف با پیچیده بودن نیست!
در مورد اینکه میگی در کنار لوگو اگر من اسمی از شرکت نمیبردم کسی متوجه موضوع نمیشد
بازم باید مثالهایی مثل همین شرکت اپل که لیلی گفت یا لوگوی شرکت نایک و ... رو بگم.
شما تصور کن که هنوز نمیدونی اون تیک معروف لوگوی شرکت نایک هست و اون لوگو رو بهت نشون بدن
و بگن با دیدن این یاد چی میافتی؟!؟! حقیقتا شما میتونی بگی یاد یه شرکت تولید لوازم ورزشی؟!
یا اون سیب معروف اپل زمانی که بکر و یونیک بوده و هیچ نامی از فعالیت شرکت برده نشده میشه حدس زد برای چه فعالیتی بوده؟!
تا حالا آرم قدیمی و اولیه ی شرکت نایک رو دیدی؟ آرم اولیه ی اونها همین تیک معروف بوده که بالای اون
نوشته شده بوده nike. ولی بعد از مدتی که این لوگو بین مردم جا افتاده اون نوشته رو حذف کردن.
اونقدر در جاهای مختلف ازش استفاده کردن که دیگه نیازی به نوشتن نام کنار لوگوها نیست.
و بقول لیلی هر جای دنیا بگی این آرم کجاست میگن اپل یا نایک یا ...
این که میگی میخوان مثلا بعنوان سمبل فیزیکی بسازن. ببین اگرم به فرض این کار انجام بشه و مثلا یه سمبل فیزیکی
ساخته بشه اون رو بنظرت کجا استفاده میکنن؟! میرن تو کوچه دست یکی رو میگیرن و این سمبل رو بی هیچ نام و نشونی
بهش میدن؟! حتما در کنار اون سمبل توضیحاتی میدن که این سمبل برای چی هست، برای کدوم شرکته و ...

سارا جان کار خیلی خوبی شده، اما چنتا مورد کوچولو:

1. این اگه آرمه، که هیچی... اما اگه لوگوتایپه (نشانه نوشته)، بهتره کمی روی خواناییش بیشتر کارکنی.
2. اون قسمت پایین "ن" و قسمت بالای "آ" به نظر من نباید اون شیب اضافی رو داشته باشه، یعنی اگه قوس اونها مثل پایین الف و شروع "ن" بشه ، هماهنگی هندسی کار خیلی بهتر میشه.
3.قسمتهای تیز لوگو، در انتهای یه قوس، یه مقدار اون رو به سلاح سرد شبیه کرده و بنظرم اگه اونها هم راندد بشن خیلی زیباتر بشه کار.

موفق باشی.

ممنون مهدی جان.
راستش خودم بیشتر این رو یه چیزی بین آرم و لوگو تایپ میدونم! چون هم مشخصات لوگو تایپ رو داره و هم مشخصات آرم رو. میدونم که هم زمان نمیشه هر 2 تای اینا بود ولی یه سری خصوصیات لوگو تایپ رو داره و یه سری خصوصیات آرم رو.
در مورد حروف الف و ن هم درست میگی قرار شد یکمی روی این 2 مورد کار کنم و نتیجه رو میذارم تا نظر بدید.

ببخشید طولانی شد.
از همه ممنونم.

Erfan-ART

کاربر VIP
منظورم اينه كه يك مسابقه بزاريد براي ايام محرم .:^^:.

با موضوعات متفاوت مثل : عكس،كليپ،طراحي ديجيتال و... ^__^

فكر كنم دوستان هم مؤافق باشن ^.^

اگه كساني كه مي خوان اين حرف من عملي بشه كلمه تشكر را بزنيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظورم اينه كه يك مسابقه بزاريد براي ايام محرم .:^^:.

با موضوعات متفاوت مثل : عكس،كليپ،طراحي ديجيتال و... ^__^

فكر كنم دوستان هم مؤافق باشن ^.^

اگه كساني كه مي خوان اين حرف من عملي بشه كلمه تشكر را بزنيد

بله منظورتون رو همون پست قبلی متوجه شدم! :دی

منظورم این بود که این موضوع به موضوع اصلی تاپیک ربطی نداشت و اگر توی پیغام خصوصی مطرح میکردید بهتر بود.

ولی چشم برای این مورد هم فکرایی کردیم و انشالا عملی میکنیم.

جدیدترین ارسال ها

بالا