Erfan-ART
کاربر VIP
سلام دوستان خوبين؟ ^__^
هركس كه مي خواد سايت بسازه و زمان طراحي آن را ندارد در اين پست بگويد تا برايش بصورت حرفه اي بسازم.
شما مي بايست تمامي مشخصات و حتي رنگ بندي آن را به من بگوييد .
برخي از مشخصات:داراي منوي يك طرفه يا دوطرفه ، هيدر نداشته باشه ، موضوعات آن چند بخش مي باشد و.... خود مي دانيد.
توجه :فايل هايي كه مي خواهم به شما تحويل بدم بصورت پي اس دي هستن تا بتوانيد خود تغييراتي در آن (اگر بخواهيد) بدهيد .
چگونگي دريافت:فايل را اگه ميتوانيد دانلود كنيد ،براي شما آپلود مي كنيد ، اگر نمي توانيد فايل را بر روي يك سي دي زده و
پست مي كنيم.
كساني كه كاربر جديد هستن اين بخش شامل آنها نمي شود.
اگر دوستاني هستن كه مي خواهند در اين زمينه من را ياري دهند ،اطلاع دهند، پيغام بگزاريد.
هركس كه مي خواد سايت بسازه و زمان طراحي آن را ندارد در اين پست بگويد تا برايش بصورت حرفه اي بسازم.
شما مي بايست تمامي مشخصات و حتي رنگ بندي آن را به من بگوييد .
برخي از مشخصات:داراي منوي يك طرفه يا دوطرفه ، هيدر نداشته باشه ، موضوعات آن چند بخش مي باشد و.... خود مي دانيد.
توجه :فايل هايي كه مي خواهم به شما تحويل بدم بصورت پي اس دي هستن تا بتوانيد خود تغييراتي در آن (اگر بخواهيد) بدهيد .
چگونگي دريافت:فايل را اگه ميتوانيد دانلود كنيد ،براي شما آپلود مي كنيد ، اگر نمي توانيد فايل را بر روي يك سي دي زده و
پست مي كنيم.
كساني كه كاربر جديد هستن اين بخش شامل آنها نمي شود. اگر دوستاني هستن كه مي خواهند در اين زمينه من را ياري دهند ،اطلاع دهند، پيغام بگزاريد.
اين كار در كل بطور رايگان مي باشد
با تشكر ،عرفان

سپاس