راه رفتن واقعی کارکتردرتری دی مکس

farspaper

Member
سلام من یه مشکلی دارم که چندروزه باهاش ور میرمنمیدونم چطوری باید یه کارکتر را به صورت دستی راه بیندازم تا طبیعی بشه
الان تو کارکتر سه نوع راه رفتن دویدن وپریدن وجود داره که اون به کار من نمیخوره میخواهم خودم دستی راهش بیندازم
لطفا هرکس میتونه کمکم کنه
یه منبعی معرفی کنه
خیلی لازمم هست و نیازمندش هستم

farspaper

Member
سلام من یه مشکلی دارم که چندروزه باهاش ور میرمنمیدونم چطوری باید یه کارکتر را به صورت دستی راه بیندازم تا طبیعی بشه
الان تو کارکتر سه نوع راه رفتن دویدن وپریدن وجود داره که اون به کار من نمیخوره میخواهم خودم دستی راهش بیندازم
لطفا هرکس میتونه کمکم کنه
یه منبعی معرفی کنه
خیلی لازمم هست و نیازمندش هستم
اساتید کسی نیست کمکم کنه؟

farspaper

Member
من برای یه نمونه کار به این قسمت نیازدارم که یاد بگیرم پس منتظر م............

farspaper

Member
دوست عزیز درباره تری دی مکس پرسیدم شما از دریم ویور بحث میکنید؟
چراتوجه به بحث نمیکنید؟

farspaper

Member
کمک کنید

یعنی تو این انجمن کسی پیدانمیشه به من یادبده چطوری یه بایپد اماده یا همون اسکلت اماده را در تری دی مکس به صورت دستی راه بیندازم که واقعی بشه یعنی قدم برداشتنش را به صورت دستی انجام بدهم که واقعی بشه؟

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام ؛

اگر از Biped استفاده میکنید چند راه وجود داره .

1- از Footstep استفاده کنید و جاهای پا رو براش تعیین کنید و بعد از محاسبه ، برای دست و بدن و سر کلیدهای دلخواه رو ایجاد کنید ، فقط دقت داشته باشید که از تعداد فریمهای Footstep عبور نکنید .

2- ایجاد کلیدهای دستی برای راه رفتن که انعطاف پذیرتر هست ولی نیاز به تجربه زیادتری داره و دست شما رو بطور کامل باز میذاره .

3- استفاده از حرکات موشن کپچر شده و آماده و ویرایش قسمتهایی که لازم دارید . در نت کمی بگردید حرکات آماده پیدا میکنید .

موفق باشید :rose:

farspaper

Member
تشکر ولی من اگه یه فیلم اموزشی از نوع راه اندازی کارکتر ذبه صورت دستی ژیدامیکردم خیلی بهتر بود
کسی نداره بهم بدهد
یا ادرس دانلودش را بهم بدهد؟

farspaper

Member

سلام میکنم خدمت شما بلوط ودستیارمدیر
این بخش دومی که گفتی : ایجاد کلیدهای دستی برای راه رفتن که انعطاف پذیرتر هست
اگه میخواهم این کار را انجام بدهم باید از کجا شروع کنم
البته میدونم از چه قسمت تری دی هست ولی نمیدونم چطور دستی راهش بیندازم کارکتر را؟
لطفا کمک کنید.....

Elton John

Member
سلام میکنم خدمت شما بلوط ودستیارمدیر
این بخش دومی که گفتی : ایجاد کلیدهای دستی برای راه رفتن که انعطاف پذیرتر هست
اگه میخواهم این کار را انجام بدهم باید از کجا شروع کنم
البته میدونم از چه قسمت تری دی هست ولی نمیدونم چطور دستی راهش بیندازم کارکتر را؟
لطفا کمک کنید.....

شما اول باید سطح خودتونو بسنجید که قدرت انیمیتتون چقدر هست و آیا از عهده هر جور انیمیتی بر میاید یا نه

برای این کار شروع به انیمیت با ابزار های ساده و انیمیت های ساده بکنید وقتی فهمیدی رونتر شدید برید جلوتر و اگر جایی گیر کردید و به بنبست خوردید پس بدونید وقت یادگیری و مطالعه بیشتر است

خوب شما دوست دارید کاراکترتونو حرکت بدید مثلا راه بره خوب برای این کار ما نیاز به bone ها داریم
ما باید bone ها رو بسازیم - جاگذاری کنیم - ریگ کنیم و.........

شما قبلش باید برای کار کردن با بن ها تسلط داشته باشید

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همگی

روشی که فرمودید (انیمیت کردن از روی راه رفتن واقعی یک انسان) بهش روتوسکوپی میگن و جالب اینجاست که این روش جزء قدیمیترین ولی کارامدترین روشهاست .:cool: مثلاً همین انیمیشن تهران 1500 با همین روش انیمیت شده که بد از کار در نیومده :paint:

برای انیمیت کردن خالی Biped باید دکمه Autokey رو روشن کنید (دکمه N رو میشه جاش زد) و بعد نوار زمان رو در پایین تصویر جلو ببرید و در فریمی خاص نگه دارید ، حالا هر قسمتی از مدل رو که دوست دارید تکان دهید تا حرکت آن ضبط شود ، با این کار کلیدی رنگی روی TimeLine (خط زمان در پایین تصویر) ایجاد میشود .

در روش روتوسکوپی ،فیلم ضبط شده را در پشت کار گذاشته و فریم به فریم هماهنگ با فیلم اعضای بدن را حرکت میدهند .

در مورد کرکتر هم حق کاملاً با Young Animator عزیز هست و قبل از شروع به انیمیت ،کارها و مقدماتی روی مدل باید انجام شود .

موفق باشید :rose:

farspaper

Member
دوستان بزرگوار واقعا تشکر میکنم از راهنمایی های خوبتان تشکر میکنم

farspaper

Member
بلوط جان
من تو bone ها تسلط ندارم ولی یه کارکتر انسان را بهم بدهندمیتونم براش bone تعریف کنم وریگش کنم ولی وقتی میرسم به قسمتی که باید کارکتر راه برود نمیتونم گیر می افتم اون کارکتر وقتی قدم برمیداره طبیعی نیست مثل یه خزنده حرکت میکنه یعنی حرکتش طبیعی نیست
نمیدونم چطور باید قدمهاش را تنظیم کنم
اهای خدا یعنی میشه یادش بگیرم..................

farspaper

Member
اقا مازیار سلام عرض میکنم خدمتت
تشکر کمک بزرگی بهم کردی
ایشالله که همیشه موفق باشی
مازیار جان من یه بایپد دستی راه انداختم مثل کسی راه میریه که میلنگه
در زیر فایل را میزارم برای دانلود لطفا با تری دی مکس 11 بازش کن وبگو چطور باید پاهاش را وقدمهاش را بردارم که طبیعی بشه
بازم تشکر از جوابت

farspaper

Member
اساتید وآقا مازیار لطفا این فایل را دانلود کنید وکمکم کنید تا بتونم به صورت طبیعی پاهاش را از زمین بلند کنم وبایپد راه برود
تشکر از همه شما
لطفا دانلود کنید وکمک کنید
دانلود
حجمش کم هست لطفا دانلودش کنید اساتید وراهنماییم کنید

آخرین ویرایش:

farspaper

Member
اساتید بررگوار مجید انلاین کسی نیست بهم کمک کنه مشکل این بایپد راحل کنم؟

farspaper

Member
اساتید وآقا مازیار لطفا این فایل را دانلود کنید وکمکم کنید تا بتونم به صورت طبیعی پاهاش را از زمین بلند کنم وبایپد راه برود
تشکر از همه شما
لطفا دانلود کنید وکمک کنید
دانلود
حجمش کم هست لطفا دانلودش کنید اساتید وراهنماییم کنید
من نمیتونم پاهای کارکترم را در تری دی مکس درست بردارم نمیتونه مثل آدم پاهاش را از زمین جدا کنه وروی زمین بگذاره شده مثل یه ادمی که میلنگه
باید چطورقدمهاش را بردارم تا طبیعی بشه
اقا مازیار یه کم راهنماییم کرد ولی ای کاش این فایل را دانلود کنه وبیشتر توضیح بدهد

Elton John

Member
من نمیتونم پاهای کارکترم را در تری دی مکس درست بردارم نمیتونه مثل آدم پاهاش را از زمین جدا کنه وروی زمین بگذاره شده مثل یه ادمی که میلنگه
باید چطورقدمهاش را بردارم تا طبیعی بشه
اقا مازیار یه کم راهنماییم کرد ولی ای کاش این فایل را دانلود کنه وبیشتر توضیح بدهد

پیشرفتتون خیلی خوبه
ولی اگه میخاید از biped استفاده کنید biped خودش میتونه راه رفتن و دویدن و پرش رو شبیه سازی کنه
اگه میخاید در این زمینه انیمیت دستی رو انجام بدید باید از bone ها استفاده کنید

و اما مشکل شما تو انیمیت دستی که قرار دادید اینه که:
مقادیر ریاضی رو رعایت نمیکنید
عضله های مختلفی تو راه رفتن در گیرند که رعایت نکردید و انیمیت نشده
وزن های مختلف رو انیمیت نکردید و روش کار نکردید
و موارد دیگر .......

اول از همه باید در مورد راه رفتن انسان باید تحقیق کنید و ببینید چه استخوان هایی در گیرند و چه حرکت های در هنگام راه رفتن دارن
میتونید از اینترنت و یا کتاب های مختلف رو ببینید

Elton John

Member
اینجارو ببینید

عکس زیر

1197106712447482105johnny_automatic_walking.svg.hi.png

جدیدترین ارسال ها

بالا