راه حلی برای Unexpected File Format.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navitt

New Member
سلام. من تنها راه حل این کارو می دونم ولی یه چیز و نمی دونم . کمک کنید لطفا

من با این مشکل بر خورد کردم و از اونجا که خیلی برام اهمیت داشت این سورس رفت به فرم سایت بیلدر و با مدیران
مشورت کردم قرار شد که فایل و بفزستم و برام درستش کنن.

ولی یه چیزی می خواد ازم که من نموی فهمم که چی هست اگه کسی داره به منم بده اینو که میگه

این جمله مدیر فرم هستش کسی می دونه چیه معنیش ؟!

I need a proof you purchased the MMB (the best would be a copy of invoice from RegSoft

silvercover

کاربر متخصص
یعنی از شما میخواد که یه نسخه از مجوز (فاکتور) خرید mmb رو براشون ایمیل کنین که نشون بده شما قانونا این برنامه رو خریداری کردین. اگر که از برنامه کرک شده استفاده کردین که متاسفانه باید از پیگیری مذاکراتتون با مدیران منصرف بشین.

silvercover

کاربر متخصص
چی رو بهتون بده!!

مجوز رو که کسی نمی تونه بهتون بده.
منظور اون ها نامه ی تاییده ای هست که از طرف سرویس RegSoft ( که متولی فروش MMB هست) برای شما ارسال شده رو بهشون نشون بدین تا مطمئن بشن که نرم افزار رو خریدین.

silvercover

کاربر متخصص
رفتار شما در http://www.mmbforums.com/phpbb/viewtopic.php?t=12755&start=15 منو بسیار متاثر کرد. بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنین. شما چطور به خودتون اجازه دادین جلوی همه با آبروی ما ایرانی ها بازی کنین؟

خیلی نارحت شدم. خیلی.

لطفا نوشته خودتون رو در اونجا اصلاح کنین.

aff - SEvEN

Banned
...

:neutral: ... !

e7bcbe5abd.png

! ... ! ... ! ... !

4182978117.png

10f4a171a2.png

5b79bb26fc.png

حالا کاريه که شده آقا سيلور ... ! ! !
ولي آقا سيلور اين آقاي odklizec عجب آدم خونسرد ، متين و جالبي هستن . :lol:

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
واقعا متاثر شدم.
از یه ایرانی بعیده...
ای خدا :mad:
کی میشه این copyright تو ایران اجرا شه که نفس ما خنک شه.
از دست این ایرانیای....

Little-Demon

Well-Known Member
با عرض پوزش از همه ....نباید من رو اینجا میدیدید ولی توسط یکی از دوستان باخبر شدم و لازم دونستم از مسئله باخبر بشم......
276.gif

واقعا برای خودم تنها متاسفم...
256.gif

فکر نمی کردم یه نفر اینطوری عمل کنه .....اصلا به فکرم هم نمی رسید...مبارکه..!!!
167.gif
ماخودمونو کشتیم تو انجمن ....یه چیزایی تو همین مایه ها رو به بچه ها یاد بدیم ...بگیم چه جوری رفتار کنید ...چی کار کنید ......کی چی بگید ...کی چی نگید ..آبروی خودتونو حفظ کنید نشون بدید که ایرانی هستید..... و هزار حرف و نقل دیگه اونوقت شما اومدی اینطوری عمل کردی ؟دیگران چی میگن ؟
250.gif
خود اونها چی می گن ؟ بیخود نیست که خیلی ببخشید خیلی ببخشید ....بدترین لفظ رو به ما نسبت دادن یه سری از اونها...
106.gif
میدونید چه لفظی ؟
97.gif
؟ میدونید ....خیلی می بخشید عذر میخوام ولی توهین کردند به ما اونها به خاطر همچین کارائی به ما لقب وحشی رو دادن این یعنی چی ؟
276.gif
یعنی اینجا جنگله ؟ اونها انسانیت مارو زیر سوال می برند ..منتظر بهونه اند.... ....این چه کاری بود ؟ بهتر نبود با بچه های اینجا مشورت می کردی شما...؟
252.gif
-----
258.gif
چی بگم؟ نمی دونم....واقعا تقصیر افرادی امثال من هست .......تقصیر من و امثال من هست...اگه ما اینقدر باید بی عرضه باشیم که نتونیم نیاز کاربرمون رو برطرف کنیم ...بعد روبیاره به اون طرفی ها با اون وضع خطاکار مائیم.....
168.gif
واقعا حالا فهمیدم که خود من با این که یک سال عضو اینجا بودم ....به اندازه یه در نوشابه هم ارزش ندارم........که این دوست ما باهامون این کار رو کرد ..متاسفم...متاسفم.....
168.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا