راه اندازی گیم سرور World Of Warcraft

World-of-Warcraft-Cataclysm-logo.png

با سلام خدمت همه دوستان و کاربران مجید آنلاین.
هدف من از راه اندازی این مبحث کمک به کسانی که دوست دارن گیم سرور world of warcraft راه اندازی کنند هست.

هر کس در این زمینه مشکلی داره عنوان کنه تا کمکش کنم.

اگر هم کسی هست که دوست داره با هم سرور بزنیم همین جا مطرح کنه تا در موردش صحبت کنیم.
(من خودم 2 سال سرور wow داشتم که بدلیل مشکلات مالی بستمش)(آدرسش این بود که هنوز سایتش پا بر جاست: www.lanwow.com )
البته العان هم سرور دارم: Www.PersianWow.ir

آخرین ویرایش:

zxcv900

Member
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای شروع راه اندازی باید چی کار کنیم ؟
ممنون

Mandana

Active Member
°°°° منتقل شده توسط ماندانا °°°°
انتقال از بخش ساخت بازی:rose:

amir3dmax8

New Member
من یک شبکه اینترانت 150 کاربره دارم و 3 گیگ فضا در اینترنت جهت راه اندازی گیم سرور هم روی اینترنت هم روی شبکه داخلی موافقم سایت من www.amvla.com منتظر تماس شما هستم amir3d

amir3dmax8

New Member
یادم رفت بگم مجوز تنظی مقررات رادیویی هم دارم قصه دکل و سروها رو هم نکن ( شرکت برنا پارس پاسارگاد )

NOVINCN

New Member
سلام من ميخوام گيم سرور راه بندازم از هربازي كه بشه اينكارو باهاش كرد. مثلا need for speed - wow - ctr strike
بايد چيكار كنم ؟ من زياد سررشته توي اين كار ندارم. اگه ميشه كمكم كنين

amir3dmax8

New Member
سلام من ميخوام گيم سرور راه بندازم از هربازي كه بشه اينكارو باهاش كرد. مثلا need for speed - wow - ctr strike
بايد چيكار كنم ؟ من زياد سررشته توي اين كار ندارم. اگه ميشه كمكم كنين
:oops:با سلام به همه دوستاني كه علاقه در راه اندازي راديو اينترنتي و گيم سرور و از اين برنامه ها دارند . اول سايت راديو اينترنتي منه :neutral:www.radio.amvla.com اين سايت راديو اينترنتي صداي پارس هستش . اما در مورد گيم سرور اول بايد بگم كه اين تيپ كارها نياز به كمي ماني داره كه براي راه اندازيش بايد سر كيسه رو شل كني . اگه رو يك شبكه اينترنتي مي خواهي كار كني كه بايد بري حداقل 5 گيگ فضا بخري بلاوه دامنه و طراحي سايت PHP يا ASP كه تاالان حرفه اي كار كني ميشه 1.000.000 تومان . بعد اكانت بسازي براي فروش . اونم يه بازاريابي درست حسابي انجام بدي . اما شبكه داخلي كه هزار و يكي كار داري در ضمن براي راه اندازيش ايميل بزن تا كمكت كنم

NOVINCN

New Member
:oops:با سلام به همه دوستاني كه علاقه در راه اندازي راديو اينترنتي و گيم سرور و از اين برنامه ها دارند . اول سايت راديو اينترنتي منه :neutral:www.radio.amvla.com اين سايت راديو اينترنتي صداي پارس هستش . اما در مورد گيم سرور اول بايد بگم كه اين تيپ كارها نياز به كمي ماني داره كه براي راه اندازيش بايد سر كيسه رو شل كني . اگه رو يك شبكه اينترنتي مي خواهي كار كني كه بايد بري حداقل 5 گيگ فضا بخري بلاوه دامنه و طراحي سايت PHP يا ASP كه تاالان حرفه اي كار كني ميشه 1.000.000 تومان . بعد اكانت بسازي براي فروش . اونم يه بازاريابي درست حسابي انجام بدي . اما شبكه داخلي كه هزار و يكي كار داري در ضمن براي راه اندازيش ايميل بزن تا كمكت كنم
سلام من ایمیل شمارو ندارم
novin.***[email protected]
[email protected]
این ایمیل منه

akaamahdi

New Member
راه اندازی سرور

سلام خسته نباشید وق شما بخیر.من چند تا سوال داشتم میخواستم راهنمایی کنید من رو.من میخوام یک سرور wow فان 255 بزنم چه دیتا بیسی دانلود کنم خوبه؟وی پی اس از چه کشوری بگیرم ؟الان چند تا دیتابیس دانلود کردم به نظر شما arcemu ya trinity کدوماش بهتره و کار کردن باهاش راحت تره یا باگ گرفتنش راحت تره ؟اگر امکان داره جواب من رو بدید و من رو از سر دوراهی خلاص کنید
:tavajoh:

amir3dmax8

New Member
مژده به تمام كاربران اينترنتي
آقا چرا مي خواهي راديو اينترنتي با هزينه هاي سرسام آور راه اندازي كني ؟ پهناي باند مي خواهي اونم چه جو:shock:ر . بعد سرور پخش مي خواهي و هزار درد سر ديگه . همينطوري راه اندازيش راحت نيست .
دوستاني كه پخش برنامه دارند و مي خواهند كه برنامه هاشون پخش بشه مي تونن با من تماس بگيرند و از سرورهاي من استفاده كنن. به همين راحتي . هم به صورت ساعتي هم به صورت قراردادهاي طولاني مدت .
برو روي سايتت تبليغات كن . برنامه تونو بسازيد بعد ما براي شما پخش مي كنيم . 24 ساعته و شبانه روزي

اين شمارمه 77 93 391 - 0919 زنگ بزنيد تا به تفاهم برسيم .

amir3dmax8

New Member
اومدي در باره گيم سوال كني يا در مورد سرور ها . اگه اومدي درباره گيم صحبت كني مي توني بري جاهاي ديگر كه در اين مورد فعاليت مي كنند . اينجا بحث فقط در مورد سرورهاست . :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا