راه اندازی سیستم پرداخت بدون بستن قرارداد با بانک!

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام دوستان , تو چنتا از تاپیک های این انجمن دیده بودم برخی از دوستان گفته بودن سیستم پرداخت برای سایت راه اندازی شه بدون بستن قرارداد با بانک , مگه همچین چیزی هم شدنیه؟!

سلام دوست عزیز
آره ممکنه
بعضی اشخاص یا شرکت یک حساب نزد یکی از بانکها افتتاح نموده و با تمامی بانکها قرارداد می بندند

حالا این افراد میان به هر کسی که فروشگاه اینترنتی داره یک درگاه پرداخت میدن و فقط مدارک شناسایی میخان ولی موقع پرداخت وجه کارمزد میگیرن

benyamin_pc

Well-Known Member
خود قرار داد بستن با بانک روندش مگه چجوریه خیلی درد سر داره که نشه شخصا قرار داد بست؟

Cisco

مدیر انجمن
اگر می خوای راحت بدن از بانک ملت بگیر. ملت فقط اسناد و مدارک خودتون و سند خانه و حساب متمرکز می خواد.
بانک سامان و پارسیان هر کدوم 1-2 تومان سفته می خوان و جواز کسب می خوان و به افراد حقیقی هم نمیدن.
پاسارگاد باز از سامان و پارسیان راحت تره.
هیچ کدوم به پارسیان و سامان نمی رسد. قطعی و مشکل نداره. ملت خیلی اذیت می کند بعضی مواقع. این چند وقت پیش به ما 250,000 تومان ضرر (البته پیگیری کردیم و پس گرفتیم). زد برا همین از سامان گرفتیم . واقعا عالیه.
ملی و زرین پال و ... رو هم کلا بیخیال...

benyamin_pc

Well-Known Member
آره شخصا هرموقه از اینترنت توسط هر درگاهی غیر سامان خرید اینترنتی کردم یا قطع شده یا پولو گرفته ولی برا طرف نرفته و کلی مشکل برام
پیش آورده اما با سامان هزاران بار خرید کردم و هیچ موقه این مشکلارو نداشتم
برا همین خودمم میخام با سامان قرار داد ببندم , شما هم که تازه قرار داد بستین , اگه لطف کنین مراحلشو به ترتیب بهم بگین ممنون میشم

Cisco

مدیر انجمن
شما تو سایت بانک سامان فرمی که داده را پر می کنین و بعد توسط ایمیل بهتون اطلاع رسانی می کنن که مدارک رو بفرستین. مدارک رو که بفرستین و تایید بشین بسته به زبان برنامه نویسی سایتتون راهنماییتون می کنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا