سلام دوستان , تو چنتا از تاپیک های این انجمن دیده بودم برخی از دوستان گفته بودن سیستم پرداخت برای سایت راه اندازی شه بدون بستن قرارداد با بانک , مگه همچین چیزی هم شدنیه؟!
اگر می خوای راحت بدن از بانک ملت بگیر. ملت فقط اسناد و مدارک خودتون و سند خانه و حساب متمرکز می خواد.
بانک سامان و پارسیان هر کدوم 1-2 تومان سفته می خوان و جواز کسب می خوان و به افراد حقیقی هم نمیدن.
پاسارگاد باز از سامان و پارسیان راحت تره.
هیچ کدوم به پارسیان و سامان نمی رسد. قطعی و مشکل نداره. ملت خیلی اذیت می کند بعضی مواقع. این چند وقت پیش به ما 250,000 تومان ضرر (البته پیگیری کردیم و پس گرفتیم). زد برا همین از سامان گرفتیم . واقعا عالیه.
ملی و زرین پال و ... رو هم کلا بیخیال...
آره شخصا هرموقه از اینترنت توسط هر درگاهی غیر سامان خرید اینترنتی کردم یا قطع شده یا پولو گرفته ولی برا طرف نرفته و کلی مشکل برام
پیش آورده اما با سامان هزاران بار خرید کردم و هیچ موقه این مشکلارو نداشتم
برا همین خودمم میخام با سامان قرار داد ببندم , شما هم که تازه قرار داد بستین , اگه لطف کنین مراحلشو به ترتیب بهم بگین ممنون میشم
شما تو سایت بانک سامان فرمی که داده را پر می کنین و بعد توسط ایمیل بهتون اطلاع رسانی می کنن که مدارک رو بفرستین. مدارک رو که بفرستین و تایید بشین بسته به زبان برنامه نویسی سایتتون راهنماییتون می کنن.