راه اندازی سایت

nsk-co

Active Member
سلام به دوستان عزیز

من می خوام برای شرکتم یک سایت راه بندازم ولی نمی دونم چه طوری میشه
فقط اینو می دونم که می تونم دامین از اینترنت بخرم ( پیشنهادم هاست دامینه ) و یک قالب آماده رو دانلود کنم و تو دامین قراربدم ولی نمی دونم چه طوری
البته این کار من بی احترامی به اساتید نشه چون من به خاطر هزینهاش نمی تونم این کارو بکنم
می خوام با 25-30 تومن راه بندازمش
کمکم کنید
:rose:

ghasemrayaneh

Active Member
من با اجازه اساتید تا جای که دانش خودم میرسه شما رو راهنمایی می کنم .

به نظرم شما تنها یک صفحه ثابت برای شرکتتون میخواهید ؟

شما یک دامین و یک هاست تهیه کنید دامین رو از هر جایی که بخرید از پشتیبانی سایت بخواهید براتون دی ان اس هاش رو ست کنه .

البته هاست های رایگان هم هست ولی اگر می خواهید سایتتون پا بر جا باشه و درصد احتمال حذفش کم بشه از هاست های لینوکس که نمایندگی ها ارائه می کنند استفاده کنید .

بعد شما صفحه اچ تی ام ال ساخته شده برای معرفی سایت رو در پوشه public html کپی کنید .

بعد سایت شما به نمایش در میاد .

امیدوارم تونسته باشم کممکتون کنم .

و همینطور امیدوارم به درستی راهنماییتون کرده باشم .

هزینه هاش هم اگر دامین دات کام بخرید 1ساله 12000 تومن

و دامین دات ای ار 5 ساله 14000 تومن قیمت هاست هم که باید انتخاب کنید چه سرویسی می خواهید .

آخرین ویرایش:

nsk-co

Active Member
ممنونم از لطف شما دوست عزیز ولی من یک سایت خوب هم می خوام اگه داری میتونین برام رو دانلود بزارین:)

rayka

Well-Known Member
دوست عزیز من شما این سایت رو واسه شرکت خودت میخوای پس اول هاست و دامین رو سفارش بده و تهیه کن بعد میتونی از قالب های استاتیک آماده با موضوع تجاری استفاده کنی و با کمی ویرایش اونو به یه وب سایت با مشخصات شرکت خودت شخصی سازی کنی و روی هاست خودت آپلود کنی به همین راحتی با کمترین هزینه وب سایت شما آماده میشه البته امکاناتش پیشو پا افتادست دیگه البته ورد پرس هم که دوستان گفتن میتونی استفاده کنی ولی کمی پیچیده تر ازاین هست که خدمتون عرض کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا