سلام آقا علی ؛
مطمئناً از تجربیات و پیشنهادات اساتیدی چون شما استفاده میکنیم.
به نظر و پیشنهادتون احترام میزارم اما اصلاً تمایل ندارم سایت به سمت یک وبلاگ صرف پیش بره.
از طرفی کمتر وبلاگی پیدا میشه که فقط به استانداردهای وب پرداخته باشه و احتمال خارج شدن از مسیر اصلی پیش میاد ...
میشه در مورد "هیاهوی کاذب طراحی وب ایران" که فرمودید بیشتر توضیح بدید ؟!!!
متشکرم
نبی
سلام نبی جان.
شما لطف داری! من استاد که هیچ! هنوز شاگرد خوبی هم نیستم.
سیاره (planet) وبلاگ نیست. یعنی ماهیتش فرق میکنه. و تنها یک بخش کوچیکی از اون کاری که میخواید انجام بدید هست. و حسنش اینه بعد از راه اندازی جز رسیدگی کلی نیاز به انرژی خاصی نداره.
در مورد مطالب هم، طبق روالی که planetهای تخصصی کار میکنند. میتونید feed یکی از کتگوری های وبلاگهای مورد نظر رو که فقط در مورد طراحی وب یا حتی استانداردهای وب هست رو قرار بدید یا حتی با همکاری صاحب وبلاگ ازش بخواید یک کتگوری فطق شامل این مطالب ایجاد کنه و از feed اون استفاده کنید.
در کل این فقط یک پشنهاد بود.
متاسفانه به خاطر سطح آگاهی کم افراد (که البته رو به پیشرفته) هر کسی با هر سطح دانش و توانایی ادعای طراحی و توسعه حرفهای وب میکنه و اتفاقا خیلی هم فعال کار میکنه!
من واقعا خودم هیچ ادعایی ندارم که طراحوب باشم، کارم خوب باشه یا ... ولی در سطح خودم، سعی میکنم طبق اصول و قواعد و مسیر این کار فعالیت کنم! قطعا شما هم افرادی رو دیدید که (اغلب) نا آگاهانه بعد از اینکه دو روز با front page (یا جدیدا expression web) کار میکنند فکر میکنند دیگه مراحل طراح وب شدن رو با موفقیت گذروندن و آماده کار هستند! یا حتی فراتر از این افراد خوشحالی که با دوبار باز کردن مثلا VisualStudio و کار کردن در محیط کاملا گرافیکی (دور از کدنویسی) طوری متوهم میشند که برنامه نویس تخصصی هستند و شروع به کار میکنند.
این بین افرادی که به علت ناآگاهای به این شکل کار میکنند مشکلی ندارند و احتمالا به محض اینکه متوجه مسیر غلطشون بشند با مطالعه و تحقیق سعی در بهبود روشهاشون خواهند داشت.
ولی خب متاسفانه مثل همیشه افرادی هم هستند که از ابتدا آگاهانه و (جسارتا) با روی زیاد همون مسیر کج و اشتباهی رو که دارند در پیش میگرند و ادامه میدند! هر جایی که به مشکلی بر میخورند مستقیما صورت مسئله رو هدف قرار میدند و حقیقت رو با رفتار معمولا پر هیاهوشون میپوشونند.
همین افرادی که وقتی به خاطر کدنویسی غلط! مثلا سایتشون به جز IE6 با هیچ مرورگری کار نمیکنه، کل مرورگرهای دیگه رو زیر سوال میبرند و ساعتها در مورد اینکه اصلا IE6 خیلی بهتره صحبت میکنند!
از اینها بدتر! من چندبار با افرادی مواجه شدم که با کمال شیادی و پر رویی! با ادعای full standard compatible بودن و چندتا اصطلاح قلبمه سلمبه دیگه! کثیف ترین کار و افتضاح ترین کد ممکن رو تحویل مشتری میدن و آب از آب هم تکون نمیخوره!
این موضوع هم به نظر من بیشتر به خاطر مخاطبین و مشتری های طراحی وب ماست. که سطح توقع و آگاهیشون از اصول و حداقلهای طراحی خیلی کمه!
اگر خیلی خوشبینیانه افرادی که برای ارزان تر شدن کار یا سریعتر بودن روند کار، قید تمام استانداردها و اصول رو میخواند بزنند رو نادیده بگیریم. بالای 70 درصد مخاطبین فعلی طراحی وب ما اصلا نمیدونن یک سایت میتونه استاندارد باشه یا تفاوتی در کد نویسی استاندارد و تمیز با .. باشه!
خیلی زیاده گویی کردم!
موفق باشید.