راه اندازي ويب سايت

خلي خوب

• 1

رای: 0 0.0%
  • 2

• 3

• مجموع رای دهندگان
    1

taghiww

New Member
با سلام
بيخشي من يك چند تا سوال در باره راه اندازي وب سايت ميخواستم اگر لطف كني بيكي ممنون ميشم.
1- وقتي كي دومينم را در نوار آدرس تايپ ميكنم يك چند تا پوشه نمايش داده ميشه.
2- وقتي كي فايل هايم را آپلود كردم در پوشه public_html آن پوشه ها بازم نمايش داده ميشه.
3- و يا پيش از آپلود كردن يگان نرم افزار ميخواد آن نرم افزار چي هست كي من نصب كنم و در چي پوشه يي.
هاست دومنم لينوكس هست
با تشكر:rose:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
2- وقتي كي فايل هايم را آپلود كردم در پوشه public_html آن پوشه ها بازم نمايش داده ميشه.
سلام.
براي refresh كردن از دكمه هاي كنترل + F5 استفاده كنيد. بايد اين مشكل حل بشه ... ضمنا فايل اصلي دايركتوري بايد اسمي مثل default يا index داشته باشه.
غلط املاييتون خيلي زياده. منظورتون رو از سوال 3 نگرفتم.
موفق باشيد.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز به انجمن خوش اومدید.

برای مطرح کردن سوالاتتون لطفا انجمن رو با دقت انتخاب کنید تا سریعتر به جواب برسید.

انتقال

taghiww

New Member
با سلام
منظورم از سوال 3 اين هست موقي كي ميخواهيم فايل ها را سر يك وب سايت آپلود كنم
پيش از اين كار يگان نرم افزار ميخواهد كي سر هاست نصب كني يا نه فقت فايل ها
با تشكر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام.
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم، خير نيازي به نرم افزار نيست و كافيه فايل ها رو آپلود كني.
موفق باشيد.

taghiww

New Member
ریست کردن هاست

با سلام خسته نبا شی
من یک وب سایت سری هاستم آپاود کردم ها لا میخوام آنرا حزف کنم با برنامه Dreamwea بازکردم و آن فایل هایی
کی قبلان آپلود کرده بودم آنرا دیلید کردم اما وقتی دومنم در ادرس تاپ میکنم میرم آن دو باره نمایش میده.
ها لا میخوام اگر راحیداره من هاستم ریسیت کنم و یا از راهای دیگر من هاستم پاکنم و یک سایت دیگری را میخوام آپلودکنم؟
با تشکر:cool:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا