راه‌هاي محافظت از رايانه !

Peyman-Pop

Active Member
[align=center:48d8321f35]
header_02.jpg
[/align:48d8321f35]


به جرات مي‌توان گفت كه بيشتر كاربران براي گشت زني در اينترنت از IE مايكروسافت استفاده مي‌كنند، اما اين مرورگر به تازگي با مشكلاتي روبه‌رو شده و سر وكله‌ي برخي افراد بدانديش در آن پيدا شده است.

به عنوان مثال، هكرها با استفاده از حفره‌ي امنيتي موجود در IE ، به سرقت شماره‌ي كارت‌هاي اعتباري، اطلاعات لازم براي وارد شدن به وب و رمز عبورها پرداخته‌اند.


چه اقداماتي انجام دهيم؟

روز دوم جولاي، شركت مايكروسافت به كاربراني كه با ويندوزXP ، ويندوز 2000 و Server ويندوز 2003 كار مي‌كنند، پيشنهاد داده كه به سايت www.microsoft.com/security/incident/domnload.jekt.mspx مراجعه كنند. به اين وسيله مايكروسافت آنان را به لينك‌هاي به روز رساني مورد نياز متصل خواهد كرد.

هم چنين راه‌كار‌هايي در اين صفحه‌ي اينترنتي نگاشته شده است كه به كاربران راهنمايي مي‌كند چگونه رايانه‌ي خود را آزمايش كرده و از وجود كدهاي مشكوك با خبر شوند و نيز در اين آدرس لينك‌هايي از سايت‌هاي ضد ويروس معرفي شده است.

در سايت wwww.microsoft.com/security/incident/settings.mspx پيشنهادهايي براي چگونگي افزايش امنيت ايميل و گشت و گذار در وب نشان داده شده است.

پيش از اقدامات جديد مايكروسافت در دوم ماه ژولاي، كارشناسان امنيت به كاربران توصيه كرده بودند كه گام‌هاي بلندي بردارند، يعني گزينه‌هاي JavaScript و Activex مرورگر IE را از كار اندازند. اين كار، گام بلند خوانده شده است، چرا كه بدون چنين امكاناتي وب سايت‌ها ظاهر و عملكرد متفاوتي خواهند داشت.

چنانچه با اين پيشنهاد موافق باشيد، مي‌توانيد براي از كار انداختن JavaScript و ActiveX به آدرس http://support.microsoft.com مراجعه كنيد.

در حدود 95 درصد از كاربران سراسر دنيا از IE استفاده مي‌كنند. در صد باقي‌مانده، از ديگر مرورگرهايي چون Netscape، Opera و Mozilla بهره مي‌جويند.


كاربراني كه قصد دارند به مرورگر ديگري روي آورند، چنانچه از ويندوز استفاده مي‌كنند، بهتر است IE خود را پاك نكرده و از كارنياندازند. اگر اين كار را انجام دهند، مشكلاتي براي رايانه‌ي آنان به وجود خواهد آمد و دريافت روزآمد مايكروسافت از وب سايت مايكروسافت براي آنان مشكل ساز خواهد شد.

كاربران مي‌توانند IE را در رايانه‌ي خود نگاه داشته و مرورگر ديگري نصب كرده و به فراخور شرايط موجود از هر دو استفاده كنند.




منبع خبر: همکاران سیستم
 

جدیدترین ارسال ها

بالا