راهي سريع براي رندر

elimah57

Member
سلام دوستان عزيز
من تازه به جمع شما اومدم...من طراحي دكور انجام ميدم ..اما چون تازه كار هستم دير كار را به كارفرما تحويل ميدم بدليل اينكه رندر هاي من معمولا بين 10 تا 24 ساعت طول ميكشه. و من تو اين فاصله رندر هيچ كاري نميتونم با كامپيوتر انجام بدم.حالا اگه شانس بيارم رندرم خوب بشه!!
سوال من اين است : آيا راهي است كه در تري دي بصورت مخفي رندر انجام بشه. مثلا تو مايا از طريق Batch render
مي باشد. طوري باشه كه بابستن تر دي مكس رندر انجام بشه و من به كاراي تري دي جديد برسم:paint:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سيستم من core i 7 است. كار من سنگين است كه رندر طول ميكشه . آيا راهي است؟

اون لینکی که دادم دقیقا مربوط به همینه...

کمک میکنه که بتونید تنظیمات به جا انجام بدید و زمان رندر رو پایین بیارید

ali_118

کاربر VIP
سيستم من core i 7 است. كار من سنگين است كه رندر طول ميكشه . آيا راهي است؟
کور آی سون ها از هر سری که باشند توی رندر پرفورمنس بالایی از خودشون نشون میدن

شما عکس از نمونه ی رندر ها و تنظیمات رندرتون بزارین، سایز کار نهایی رو هم مشخص بفرمائید.
برای یک شات رندر 10 ساعت زمان بسیار بالاییه، 24 ساعت که جای خود داره . . .

.:BehzAd:.

Active Member
یه سری ترفند ها داره که عارف جان تو اون تاپیکی که مجید سی جی معرفی کرد هست حتما حتما زمان رندر هات نصف کمتر هم میشه با دیدن اون تاپیک.

یه چیزی هم بگم موقعه رندر لازم نیست که بالاترین تنظیمات رو داشته باشید و بالا ترین تنظیمات به بهترین رندر ها ختم نمیشه به بیشترین تایم های رندر تبدیل میشه و الکی به سخت افزارتون فشار میارید بدونه اینکه رندرت خوب باشه دنبال بهترین تنظیمات باشید و الکی مقدارشنو رو زیاد نکیید فعلا برو تاپیک عارف جان رو بخون اگه مشکل چدید بررات پیش اومد بیا اینجا مطرح کن تا جاب بدیم.

موفق باشی.

elimah57

Member
ممنون از علي - مجيد و بهزاد

اين هم از كارم -اون عكسي كه رندش ناتمام است همان است كه ميگفتم از ديشب تا الان فقط اون قسمت رندر گرفته كه من نيمه تمام از رندر خارج شدم چون قرار بود تا 4 فردا صبح رندر شود

د رآخر هم تنظيمات وي ري كار آخري كه رندرش ناتمام است گذاشتم.
منتظر نظرتان هستم
مشخصات سيستم من هم:
intel core (TM) i7
cpu Q 720 @ 1.60 GJz
Ram 4 GB
MAX 2012

elimah57

Member
حالا اينها تنظيماتش هستند

پیوست ها

• setting.jpg
    setting.jpg
    400.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • Indirect illumination (GI).jpg
    Indirect illumination (GI).jpg
    410.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • vray.jpg
    vray.jpg
    403.5 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • common.jpg
    common.jpg
    394 کیلوبایت · بازدیدها: 33

Active Member
اول بگم که از رندر های که گرفته بودی خوشم اومد و خوب کار شده بدن و حتما اگه ادامه بدی کارای خوبی میزنی.

اون رندر نیمه کاره تا اونجاش چقدر وقت برده؟

ببین موقعه رندر از تما توان CPU استفاده میکنه Alt+Ctrl+delete رو بزن و ببین cpu رفته رو 100% یا نه.

حالا بریم سر تنظیمات

1-اندازه رندر که خوبه و خیلی بالا نیست.

Image sampler-2 رو هم خیلی بالا نگرفتی من خودم رو 2و 5 میزارم بعضی موقع ها هم رو 3 و 6 همینه که شما گذاشتی خوبه و خیلی رو و cpu نمیگیره.
3- تنظیمات ir رو دیدم شوکه شدم خیلی پایینه

4-پیداش کردم دوست عزیز شما مضرب سر تاسری subdivs رو بالا گرفتی پسر 16 مغزم سوت کشید میدونی 16 یعنی چقدر.

این عددی هست که در هر چی subdivs ضرب میشه مثلا شما نوری وی ری لایت subdivs رو 8 باشه تو رندر ضرب در 16 میشه حالا فکر کن 5تا ازتا از اون نور داری 5*8 میشه 40 و این 40* 16 میشه موقعه رندر تو وی ری خیلی subdivs داریم مثلا تو متریال ادیتور یه متریال subdivs رو 20 باشه و اون تو چند جای صحنه استفاده کردی وای وای موقعه رندر اون core i7 حق داره کم بیاره و انقدر 10 ساعت زحمت بکشه تا یه صحنه رو رندر کنه این global subdivs multiplier رو بیار پایین تر من خودم تا حالا پیشتر از 3 نکردم چون بیشتر از این تاثیر قابل تشخیص نیست.

اندازه باگت رندر رو هم خیلی پایین گرفتی رو 64*64 بذار خوبه.

تنضیمات لایت کش رو چند گرفتی؟

اینا رو که گفتم عوض کن تایم رندر ت خیلی خیلی خیلی کمتر میشه.

تنضیمات ir رو ببر بالا تر تعداد pass ها رو دست نزد خوبه فقط اون hsph subdivs , intrep sampe رو یه خورده بیشتر کن.

یه ترفندی هم میتونی استفاده کنی و اونم اینه که مقادیر نصف سایز رندر رو برای ir و lc حساب کنی و برای دو برابرش استفاده کنی یعنی سایز رندرت رو نصف همین چیزی که الان گرفتی بکن بعد این تیک رو بزن

attachment.php

تا بعد از اینکه ir و lc محاسبه شد عملیات رندر متوقف بشه و lr وlc رو ذخیره بکن بعد سایز رندر رو دو برابر کن و ir , lc ذخیره شده رو بده بهش اون تیک رو هم بردار به این ترتیب الان اگه رندررو بزنی میره رو ندر اصلی و نمیاد دوباره ir , lc رو محاسبه کنه چون ما برای نصف محاسبه کرده بودیم و بهش داده بودیم با این ترفند تایم رندر هم باز کاهش پیدا می کنه و به کمترین تایم ها و بهترین رندر ها خواهی رسید .

پیوست ها

• vray.JPG
    vray.JPG
    250 کیلوبایت · بازدیدها: 89
آخرین ویرایش:

elimah57

Member
واقعا ممنونم آقا بهزاد..خيلي وقت برام گذاشتي و شرمنده ام كردي
چند تا سوال كه متوجه نشدم
1- منظورت از بالا بردن تنظيم ir و تعداد pass كدام قسمت است؟ من به چيزي دست نزدم فقط گذينه medium را انتخاب كردم.
2- اين ترفند كه گفتي اولين بارا ست كه دارم كار ميكنم و خواستم بر اساس نوشته شما پيش برم، گيج شدم. اگه ميشه به زبان مبتدي من بگو ;)
مثلا گفتيد (lr وlc رو ذخیره بکن) كدام گزينه save? آخه چندتا save هست
يا(ir , lc ذخیره شده رو بده بهش) از كجا بدم بهش؟ كدام گزينه open را بزنم؟؟
از قسمت خط قرمز كه رو تصوير گذاشتم؟

الان تو common سايز 1800 را 900 زدم
بعد تيك را كه گفتي زدم
.
.
.
3- تنظيمات لايت كش
subdive:1000
sample size: 0.03
scale: screen
number off pass: 4

بي صبرانه منتظرم. چون براي تحويل كارم خيلي وقت كم دارم.و تري دي هاي ديگه ام مانده :(
باز هم ممنون

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    130.4 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

Active Member
خیلی وقت ندارم بشینم یه آموزشش تصویری درست کنم ولی مثل اینکه نوشتاری نمیشه باید با تصویر بگم چشم کامل تر میگم یا بعد از ظهر یا شب.

elimah57

Member
خیلی وقت ندارم بشینم یه آموزشش تصویری درست کنم ولی مثل اینکه نوشتاری نمیشه باید با تصویر بگم چشم کامل تر میگم یا بعد از ظهر یا شب.
خيلي خيلي لطف ميكنيد
راستي من با اين مشخصاتي كه شما گفتيد رندر گرفتم 6ساعت شد- در حالي كه رندر قبلي 26ساعت تخمين زد براي تمام شدن رندر- اون قسمتي هم كه رندر شد 13 ساعت شده بود

حالا مشكل اينجاست كه رندر دومي به كيفيت و مليحي قبل نيست...رو مبل و سقف يكم كثيف نشان ميده - دون دونياش (نويز) بيشتر شده .
بازتاب نور چراغ ديواري هم خيلي بد شده....عكس را برات فرستادم

اين دو رندر را ازنزديك نگاه كني متوچه ميشي..

اشكال از كجاست؟

ميشه تنظيمات قبلي خودم باشه فقط به روش ترفندي كه ميخواي بگي انجام بدم؟

پیوست ها

• nemoone 01.jpg
    nemoone 01.jpg
    352.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26

Active Member
یکم تنظیمات ir و lc رو بالا میبریم و رو سیستم هم یه کنترلی هم خواهیم داشت درت میشه فعلا دارم یه آموزش درست میکنم.

فعلا عکس هاش رو گرفتم یه فایل pdf ش میکنم و میزارمش تو سایت.

attachment.php

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    122.7 کیلوبایت · بازدیدها: 79

elimah57

Member
یکم تنظیمات ir و lc رو بالا میبریم و رو سیستم هم یه کنترلی هم خواهیم داشت درت میشه فعلا دارم یه آموزش درست میکنم.

فعلا عکس هاش رو گرفتم یه فایل pdf ش میکنم و میزارمش تو سایت.

attachment.php
بهزاد جان خيلي زحمت كشيدي ...ممنونم
اما تصوير را كه بزرگ ميكنم هيچي معلوم نيست...اصلا نوشته ها ديده نميشه. چون همه عكسها را در يك كاغذ گذاشتيد. جدا جدا بذاريد اينطور نميشه.اگه اينجا سخته به ايميل من بفرست.

بعد جواب اون سوال بالا رو هم بده كه ميشه با تنظيمات قبلي خودم باشه و با ترفندي كه شما ميگيد؟؟
نظرت رو هم در مورد رندر آخري كه ايراداشو گفتم بگو.مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا