اول بگم که از رندر های که گرفته بودی خوشم اومد و خوب کار شده بدن و حتما اگه ادامه بدی کارای خوبی میزنی.
اون رندر نیمه کاره تا اونجاش چقدر وقت برده؟
ببین موقعه رندر از تما توان CPU استفاده میکنه Alt+Ctrl+delete رو بزن و ببین cpu رفته رو 100% یا نه.
حالا بریم سر تنظیمات
1-اندازه رندر که خوبه و خیلی بالا نیست.
Image sampler-2 رو هم خیلی بالا نگرفتی من خودم رو 2و 5 میزارم بعضی موقع ها هم رو 3 و 6 همینه که شما گذاشتی خوبه و خیلی رو و cpu نمیگیره.
3- تنظیمات ir رو دیدم شوکه شدم خیلی پایینه
4-پیداش کردم دوست عزیز شما مضرب سر تاسری subdivs رو بالا گرفتی پسر 16 مغزم سوت کشید میدونی 16 یعنی چقدر.
این عددی هست که در هر چی subdivs ضرب میشه مثلا شما نوری وی ری لایت subdivs رو 8 باشه تو رندر ضرب در 16 میشه حالا فکر کن 5تا ازتا از اون نور داری 5*8 میشه 40 و این 40* 16 میشه موقعه رندر تو وی ری خیلی subdivs داریم مثلا تو متریال ادیتور یه متریال subdivs رو 20 باشه و اون تو چند جای صحنه استفاده کردی وای وای موقعه رندر اون core i7 حق داره کم بیاره و انقدر 10 ساعت زحمت بکشه تا یه صحنه رو رندر کنه این global subdivs multiplier رو بیار پایین تر من خودم تا حالا پیشتر از 3 نکردم چون بیشتر از این تاثیر قابل تشخیص نیست.
اندازه باگت رندر رو هم خیلی پایین گرفتی رو 64*64 بذار خوبه.
تنضیمات لایت کش رو چند گرفتی؟
اینا رو که گفتم عوض کن تایم رندر ت خیلی خیلی خیلی کمتر میشه.
تنضیمات ir رو ببر بالا تر تعداد pass ها رو دست نزد خوبه فقط اون hsph subdivs , intrep sampe رو یه خورده بیشتر کن.
یه ترفندی هم میتونی استفاده کنی و اونم اینه که مقادیر نصف سایز رندر رو برای ir و lc حساب کنی و برای دو برابرش استفاده کنی یعنی سایز رندرت رو نصف همین چیزی که الان گرفتی بکن بعد این تیک رو بزن
تا بعد از اینکه ir و lc محاسبه شد عملیات رندر متوقف بشه و lr وlc رو ذخیره بکن بعد سایز رندر رو دو برابر کن و ir , lc ذخیره شده رو بده بهش اون تیک رو هم بردار به این ترتیب الان اگه رندررو بزنی میره رو ندر اصلی و نمیاد دوباره ir , lc رو محاسبه کنه چون ما برای نصف محاسبه کرده بودیم و بهش داده بودیم با این ترفند تایم رندر هم باز کاهش پیدا می کنه و به کمترین تایم ها و بهترین رندر ها خواهی رسید .