خیلی از دوستان دنبال کرک برنامه بودن.
برای آخرین نسخه (تقریبا" اکثر برنامه ها و این برنامه ) به همراه کرک می تونید به فروم www.projectw.org
مراجعه کنید
بامشاد جان دستت دردنكنه اما اين آموزشي كه دادي مال ورژن هاي پايين هست
الان من ورژن 8 رو دانلود كردم و كرك هم كردم اما منوهايي كه توضيح دادي كاملا با اين ورژني كه من دارم فرق داره
ممنون ميشم اگه يه توضيح كوچيك راجع بهش بدي ...
من تونستم منوها رو به سمت راست بکشونم حالا ایشالا فردا کداشو میزارم. ولی برنامه من سریال نامبر نداره . اگه بامشاد قول بده برنامه رو با سریال نامبرش برام بفرسته آموزشو کامل کامل می کنم. [email protected]
سلام
من با نرم افزار ِDHTML MEnu 8 منو ساختم و توی سایتم که با php هست کار می کنه.حالا سایتمو روی سرور محلی گذاشتم و هنگام اجرا روی سرور و سیستم خودم منو ظاهر می شه ولی روی بقیه سیستم ها دیده نمی شه.!!
درود بر شما
احتمالا بدین علت است که شما آدرس فایل های جاوا اسکریپت را بر روی سیستم خود ادرس دهی کرده اید. src های فایل جاوا اسکریپت خود را بازنگری فرمایید...
پاینده باشید.
سلام من نتونستم باز هم فارسي تايپ كنم .
ولي از عكس بجاي نوشتن استفاده كردم راستي ميتوني بگي براي لينك كردن به صفحات ديگه بايد چكار كرد از همكاريتوون خيلي ممنونم:d
برای فارسی نوشتن که فایل javascript که موقع publish کردن بهتون میده رو توی نرم افزار هایی مثل dearmwaeverباز کنید بعد هر اسمی که خواستیدو فارسی بنویسید و برای save کردن هم از منوی بالای صفحه modifyو بعد page properties را بزنید و بعد Document encoding رو به UTF-8 تغییر بدید.
برای لینک هم کافی توی Sothink DHTML در قسمت generalدر menu item برای هر کدوم یک قسمت link داره که ادرس مقصدی که می خواید رو می نویسد مثلا :index.php?action=login
سلام امروز ذيذم با اين مشكل مواجح شدي ميتوني از طريق كليك كردن روي sub menue و انتخابpopu directionدرقسمت popup menu و بعد از آن تغييرات در آن آن را به چپ يا راست منتقل كني
سلام
من کد منو رو در asp.net پابلیش کردم و وب فرمم روی local واب می ده اما روی اینترنت منو قابل دیدن نیست اگه ممکنه پاسخ رو به میل [] ارسال نمایید.
ممنون
آقا دمت گرم. خیلی قشنگ توضیح داده بودی. یعنی هر آدم مشنگی هم که بلد نبود یاد میگرفتو فقط عزیز مشکل من حل نشد. من می خوام این منو رو توی قالبم پیاده بکنم یعنی توی بلاگفا واسه وبلاگم. اما تو نگفتی چطوری توی پیاده کنم یعنی آپلود و چیزی نمی خواد . جون من توضیح بده که چیکار کنم بطور کامل یعنی از اول آپلود تا آخر آدرس دهی. فکر کنم این توضیحی که در اخر دادی برای کسایی بود که سایت دارن و از هاست استفاده میکنن ولی من برای وبلاگ می خوام و برای آپلود هم از فضاهای محدود پارسا اسپیس و پرشین گیگ استفاده می کنم لطفا براهنما منو
ایول
ممنون از راهنمايي تون من منو را طراحي ميكنم ولي نمي تونم داخل سايت قرارش بدم .
يعني چطور ميتونم از كدهاش داخل سايتم استفاده كنم.
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.