راهنمای خرید مجموعه ی کامل تکسچرها؟

سلام

یه مشکلی دارم و اونم اینکه وقتی میخوام یه کار با مکس بسازم و مدلینگش که تموم شد تازه باید کلی بگردم واسه تکسچر مناسب و باکیفیت توی اینترنت تا توش بکار ببرم و خیلی وقت گیره
دنبال خرید مجموعه ی کامل تکسچرها با کیفیت بالا هستم که همه ی تکسچرهای مورد نیاز از چوب تا سنگ و فلز زنگ زده تا اجر و چمن و هرچیزی که بخوام توش پیدا شه

میخواستم راهنماییم کنید که همچین مجموعه ی کاملی سراغ دارید که بهم معرفی کنید؟

اقا دمتون گرم بابت راهنمایی
خداییش من خیلی گشتم و لینکایی هم که گفتید رفتم مجموعه های کاملی بود اما برای معماری نبودن....من مجموعه ی کامل تکسچرهای معماری رو میخوام
دمتون گرم اگه کسی پکیجی یا لینکی واسه خریدش سراغ داره بزاره...........

تکسچرهای سنگ مرمر و گرانیت و اجر و کاشی و چمن و خاک و از این جور چیزا میخوووووووووووام

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
فکر کنم این محصول به دردتون بخوره.
http://www.iranianeshop.com/DetailOrder.aspx?ItemNumber=1065

من خودم دارمش، داخلش انواع تکسچر کاغذ دیواری و چوب و پارکت و سنگ و اینجور چیزاست،با کیفیت.
البته متریال VRay هم هست و در اصل کنار متریال ها تکسچرشون هم گذاشتن،دیگه راحتید.
موفق باشید

سلام برنارا
من یه دی وی دی دارم که توش متریال وی رای هست...حدود 300 تا تکسچر داره...اما خیلی متنوع و با کیفیت نیستن.......از شرکت evermotion
این محصولی که معرفی کردی کلا چند تا تکسچر داره؟
سایزشون چند در چنده؟

اگه واسه معماری خوبه یه ok بده تا بخرمش؟

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
به سایت من که لینک اون در امضا اومده مراجعه کنید
از منوی سمت چپ گزینه طراحی و گرافیک رو کلیک کنید
بانک بزرگ 50 گیگا بایتی تکسچر موجوده
اگر پیدا نکردین پیام خصوصی بزارین

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام برنارا
من یه دی وی دی دارم که توش متریال وی رای هست...حدود 300 تا تکسچر داره...اما خیلی متنوع و با کیفیت نیستن.......از شرکت evermotion
این محصولی که معرفی کردی کلا چند تا تکسچر داره؟
سایزشون چند در چنده؟

اگه واسه معماری خوبه یه ok بده تا بخرمش؟

سلام عزیزم.
نه این خیلی بیشتر داره، حدود 1100 تا تکسچر هستش، اما خب من با Bump و Spec حساب کردم. درکل همش مربوط به سنگ و کاغذ دیواری و چوب و پارکته!

جدیدترین ارسال ها

بالا