راهنمایی فوری فوری

rezarama

New Member
سلام
من می خوام چنتا بنر با سایز بزرگ طراحی کنم ولی سیستمم پایین جواب نمی ده اگه بنر ده برابر کوچیک کنم بد ببرم چاپ خانه بزرگ کنن خراب نمیشه با چه پسوندی سیوش کنم؟

nima_dsnr

کاربر VIP
خراب میشه این کار رو نکن
بجاش رزولوشن رو بیار پایین
اگه خیلی بزرگه با رزولوشن 72 هم جواب میده
چون از فاصله دور زیاد کیفیت مطرح نیست
برای چاپخونه با tiff بده.

پیشنهاد من این هست که شما طرح خودتون رو ده برابر کوچیک کنید ولی با این تفاوت که در ابعاد کوچیک رزولوشن رو 300 بگیرید و وقتی که میخواید چاپ کنید خود چاپ خونه براتون رزولوشن رو 72 و اندازه رو 10 برابر بزرگ میکنه.

Graphessional

Active Member
دوست من 72 حداکثر دی پی آی برای طراحی بنر هستش. اگه سیستمتون جواب نمی ده لازم نیست تا اون حد وضوح رو بالا ببرید. بنر در 40 dpi هم جواب می ده نگران نباش.
یه مساله ای دیگه هم که شاید یادتون نبوده یاد آوری می کنم شاید کمک کنه.
فتوشاپ برای ثبت اطلاعات موقتش از هارد سیستم هم استفاده می کنه که در اصطلاح بهش می گه Scratch disk یا دیسک چکنویس.
در حالت عادی این اسکرچ روی درایو سی تنظیمه که بعلت اختلال در کار ویندوز باعث کم شدن سرعت و گاهی حتی کرش شدن برنامه می شه.
بعد از باز کردن فتوشاپ به منوی Edit و از اونجا به Preferences برید و روی زیرمنوی Performances کلیک کنید.
حالا از بین اون درایوهایی که می بینید، درایوی رو که بیشترین فضای خالی رو داره (از سیستم خودتون) انتخاب کنید و تیک چک باکس بقیه درایوها رو بردارید و OK کنید.
حالا یه بار فتوشاپ رو ریستارت کنید تا از این به بعد اون درایوی که انتخاب کردید بعنوان چکنویس استفاده بشه.
این سرعت و کشش سیستمتون رو بالاتر می بره.
یه چیز دیگه هم هست که به فتوشاپ ربطی نداره ولی می گم چون خیلیا نمی دونن:
از منوی استارت ویندوز روی گزینه Run کلیک کنید.
یه پنجره ظاهر می شه که یه Text box داره.
توی اون عبارت %temp% رو تایپ کنید و کلید OK رو بزنید.
حالا تمام تمپ هایی که بیخود و بی جهت توی درایو سی شما تلمبار شده رو می بینید.
همه رو با Shift+Delete حذف کنید.
حالا گوشتونو به کیس کامپیوتر نزدیک کنید.
می شنوی؟
داره می گه:
"آخـ....ـیش!!"

ببخشید. قصدم ابراز فضل و از اینجور چیزا نبود ولی فکر می کنم خیلی از دوستانی که اینو می خونن شاید قبل از این ازش خبر نداشتن.
همه مجید آنلاینیا موفق باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا