راهنمایی سریع سایت دانشگاه

mersiuse

Member
hba گفت:
درسته نون اجر کردن یعنی چی؟
ببین همه اینها رو دیدم ولی برنامه ما که برای این نوشته ایم الان روی 3 تا از دانشگاه های معتبر ایران کار می کنه
خواستی برای جای مهمی بزنی خبرم کن
بالاخره تست شده و امنیت خداست

قسمت های کارنامه انتخاب واحد امور مالی اخبار پیام خصوصی مدیریت امار دانشگاه تاریخچه دانشگاه چارت دروس و...... برای دانشجو
مدیریت رشته ها مقاطع گرایش دروس کرنامه نمرات لیست اساتید کلاس به تکیک امور مالی مدیریت جزیی همه ی متغییر ها برنامه درسی تفکیکی کل سال چارت دروس
بسیار زیبا و استفاده از 3 قالب پش فرض در حال حاظر و با پشتیبانی کامل در هر جایی و راه اندازی و آموزش کامل و دفترچه اموزشی رایگان

دیگه چی می خواهی

برنامه unifpp توسط برنامه نویسان fppteam به مدیریت دو نفر و گروه 5 نفره ساخته شده

این برنامه داره استفاده میشه

عزیز یه نمونه و قیمت میدی؟؟

hba

Active Member
سلام به هیچ وجه اجازه نمونه دادن رو نداریم
حتما دانشگاه های خریدار نمی گذارند اسمی از ما و انها برده بشه
اگر خواستید و قیمت رو پسندیدید حضوری نشون می دیم
پیام خصوصی بزنید شماره تماس مدیر تیم رو بدم

siavashmusic

Active Member
ali_moradi گفت:
iauk-cg.ir/result
اینم شماره دانشجویی خودم واسه تست: 82742823
برای دیدن و تست مدیریت هم پیغم خصوصی!
سیستم ساده ولی جالبیه کار خودت هست؟
تبریک میگم

-----------------------------
در حال حاضر من روی یه سیستم دارم کار میکنم که برای دانشگاههای استان گیلان نوشتیم حدودا 20 تا دانشگاه(آزاد و سراسری) که همشون از یک پورتال استفاده میکنند(البته قراره استفاده کنند هنوز برنامه نویسیش تموم نشده) که فقط تمپلیت در این سایت ها متفاوت هست با یک گروه سه نفره داریم کار برنامه نویسیش رو انجام میدیم(85% انجام شده) در صورتی که تموم شد و پس از نصب بر روی دانشگاههای نام برده احتمالا بصورت یک پکیج برای فروش آماده میکنیم الان میتونم بگم یکی از کاملترین سیستم هایی هست که تا الان در بازار موجوده البته یه سری امکانات مورد درخواست از طرف دانشگاه هم به سیستم اضافه شده که بصورت ماژول برای پورتال تعریف کردیم

Ocarina

Member
mersiuse گفت:
سلام علی جان من سایت رو دیدم بینم کارنامه های قبلی رو نشون نمیده؟؟؟ من همچین چیزی میخوام یه راه تماس با هات بده شماره تلفن یا چیزی باید باهات صحبت کنم
اگه میتونی تو تماس بگیر
09122183795 فقط سریع
درمورد کارنامه های ترم های بگم که نخیر فقط ترم جاری...
البته اگه خواستین براتون رو براه میکنم که واسه همه ترمها نشون بده
راه تماس هم هرجور حال کردی... الان ساعت 3 نصف شبه و احتمال زیاد در خواب ناز تشریف دارین اگه مشکلی نبود و یادم نرفت فردا زنگ میزنم...شماره خودم رو هم با پیغام خصوصی فرستادم
موفق باشید

آخرین ویرایش:

hba

Active Member
خوب مال گروه ما که من هم تو نوشتنش بوده ام
اماده و حاضر شده با بروشور های تبلیغاتی اش
برای گرفتن شماره تماس pm خصوصی دهید

جدیدترین ارسال ها

بالا