راهنمایی در مورد ساخت یک وب سایت

alishahbazi

Member
سلام
من میخواهم یک وب سایت بسازم و میخواهم یک قسمت داشته باشه به نام Amin و وقتی کاربر عبارت : www.you.com/admin رو میزنه ، نام کاربری و رمز رو بپرسه و در صورت تائید آن به صفحه مدیریت برود.
ویژگی های صفحه مدیریت :
متن رو ایجاد کنه و در دیتابیس ذخیره کنه .
متن رو بتونیم ویرایش کنیم.

با تشکر (علی)

viassi

Member
دوست عزيز هم ميتوني سيستم راش بسازي هم از نيوك يا .......... استفاده كني

alishahbazi

Member
viassi عزیز
من نمیخواهم از نیوک و ... استفاده کنم ، میخواهم یک سیستم بنویسم .

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
من نمیخواهم از نیوک و ... استفاده کنم ، میخواهم یک سیستم بنویسم .
برای این کار شما باید با زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا باشید .
به نظر من از سیستم مدریت محتوای مامبو استفاده کنید

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بستگی داره به خودتون اول که باید به Html آشنایی داشته باشید تا بتوند برید سراغ باقیش.

قبل از هر چيز بايد كامل توضيح بدي كه چي ميخواي بسازي و اگه تونستي يه نمونه هم از يه سايت بزار .

در ضمن اين پست اينجا نتيجه كمتر ميگيره .اگه بتوني پست رو به قسمت برنامه نويسي (serverside) منتقل كني نيتجه ي بهتر داره .

در آخر هم بايد بگم كه ميتوني در قسمت اسكريپت هاي آماده( در همون قسمتي كه گفتم ) برنامه هاي خوبي پيدا كني يا در خواست برنامه كني( پيشنهاده من PHP هست از اين زبان براي جستجو يا در خواست استفاده كن.)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

آخرین ویرایش:

MATIN3000

New Member
من ميخوام يه سايت بسازم.كه توش اطلاعاتي درباره هنرمندان بذارم.

MATIN3000

New Member
خواهش ميكنم يكي كمكم كنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:mad:

mohsenshahab

Active Member
من ميخوام يه سايت بسازم خواهش ميكنم كمكم كنيد.:sad:

عزیزم شما می خوای یه سایت بسازی هیچ اطلاعاتی هم از زبانهای برنامه نویسی نداری .برای این کار یا باید بگی یکی این سیستم رو برات بنویسه(اگه خواستی من خودم مینویسم)
یا باید از سیستمهای آماده استفاده کنی(من خودم ایقن مورد رو ÷یشنهاد میکنم)
یا باید مثلا یاد بگیری(اگه این کار رو بکنی عالی میشه

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
درپست های قبل هم گفته بودم از مامبو استفاده کن .یه سیستم مدیریت فوق العاده یه قابلیت های زیادی داره و می شه بهش اضافه کرد .

hamhami

New Member
آخرین ویرایش:
همه می گویین می خواهید سایت بسازید ولی دقیقا ویژگی های سایتتون رو نمی گید تا در حد توانایی راهنماییتون کنیم.
دوستان سایتی که بخواد حرفی بزنه رو باید خودت بنویسی تجربه ثابت کرده پرتال های اماده خیلی سخت تر مشهور میشن

قبل از انتخاب هر زبان برنامه نویسی باید فاکتور های زیر را اماده نمایید

تسلط بر html
تسلط نسبی با جاوا اسکریپت
تسلط بر تکنولوژی css

حالا باید شروع به یادگرفتن یه زبون برنامه نویسی کنین .پیشنهاد من php است زیرا هم آسونه(سو تفاهم نشه نسبت به بقیه ساده تره) اگه با c کار کرده باشین خیلی راحت یاد می گیرید

توجه کنید که شما لازم نیست از اول شروع کنین پرتالتون رو بنویسید . از ویژگی های پی اچ پی قابلیت گسترش اون است.همانطور که دوست عزیزمون گفتن می تونید سیستمی مثل مامبو رو گسترش بدید

پیشنهاد من هم اینه به جای کلاس رفتن از طریق کتاب و سی دی یاد بگیری.البته در مراحل بعدی که تا حدی مسلط شدی کلاس رفتن پیش یه آدم واقعا قوی نه برای یادگرفتن زبان بلکه برای یادگیری ایده های جدید الگوریتم پیشنهاد میشه

یه خورده که راه افتادین برین سراغ تحلیل کد های php
یه اسکریپت نستا ساده رو باز کنید و کد هاشو مرور کنید و.شاید اوایل تشخیص بخشی از الگوریتم ها براتون سخت باشه ولی کمکم راه می افتین

جدیدترین ارسال ها

بالا