راهنمایی در مورد این کارت ویزیت

sogoli

Active Member
از دوستان عزیز خواهش می کنم نظرشونو در مورد طراحی این کارت ویزیت اعلام بفرمایند
مرسی

پیوست ها

• card.jpg
    card.jpg
    57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 64

AMiR

Active Member
من ازش سر در نياوردم كه چيه!
دقيقا چي كار ميكنيد؟

macroflash

Active Member
یه مقدار ار کادر های بغل باید فاصله داشته باشه واسه برش دادن.چون مممکنه یه مقدار از طرح هم بره. اون Background قسمتی که نوشتی اشاعه ی فرهنگ شهادت..... روی کارت خوب در نمیاد.اون قطره خون روی سعیدی اصلا جالب نیست.

موفق باشی.

sogoli

Active Member
یه مقدار ار کادر های بغل باید فاصله داشته باشه واسه برش دادن.چون مممکنه یه مقدار از طرح هم بره. اون Background قسمتی که نوشتی اشاعه ی فرهنگ شهادت..... روی کارت خوب در نمیاد.اون قطره خون روی سعیدی اصلا جالب نیست.

موفق باشی.

مرسی از توجهتون
من 2تا فطره خون در تصویر گذاشتم ... منظورتون کدوم (اونیکه زیر کلمه شهیده یا اونیکه بالا سمت راست قرار داره)

در ضمن کارکرد این کارت ویزیت صرفا یه حرکت معنوی هست و کار اقتصادی و یا معرفی محصول نیست ... برای همین آیا لازم هست از بکگراند خاصی استفاده کنم یا اینکه سفید جلوه بیشتری داره؟
به ذهنتون اگر چیزی می رسه که من این کارت رو زیباتر کنم بفرمایید قطعا اجر معنوی داره...

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
ببین شاید اکثر دوستان فقط زراحی کرده باشن اما من خودم چند روزی تو کار چاپ و اینا بودم اون قسمت بالاش و تمام افکت هایی که بهش دادی برای چاپ اصلا مناسب نیست چون کارت ویزیت خیلی کوچیکه و این افکت ها معلوم نمی شن

thekhosrow

Member
يه نقطه ي سياه بالاي كلمه ي سعيدي هست,من نفهميدم حكمت وجودش چيه !

و اون قسمت كه نوشتي همرزمان آنان كلمه ي آنان دقيقا روي عكس افتاده و مشخص نيست..

فونتي كه انتخاب كرديد براي آدرس پست الكترونيكيتون خودش حروف بزرگ هست ولي من دليلي نميبينم كه حرف اول رو بزرگ بنويسيد !!

يه توصيه داشتم,اون عكسي كه در كنار كارت هستش اگه تصوير يكي از شهدا هستش بنظرم بهتر ميبود عكسي رو ميزاشتيد كه لباس جنگ بر تن داشتن(البته اين فقط يه توصيه بود)

بنظره من كارت خوفي از آب در اومده
:: ::‌
از طراحي كار كه بگذريم يه تشكر بايد بكنم بخاطر اينكه تو اين گير و داره سايتهاي[....] شما وقت و هزينه صرف زنده نگاه داشتن ياد و خاطره شهدا كردين..
موفق و پيروز باشيد.

AMiR

Active Member
شرمنده دفعه اول من هيچ پيش زمينه اي نداشتم!
حالا كه كار معنويه
يه طرح نمادين عمودي وسط كارت +‌ پيام رهبري بالاي اون +‌رنگ هاي پرچم ايران +‌بكگراند سفيد
فكر كنم جالب بشه!

اجركم عندالله

آخرین ویرایش:

Rezaei

Member
ارجكم عندالله
اصلش اجرکم هست.
اون کلمه شهیدی که نوشتی زیاد واضح نیست و هرچند به نظر من ترکیب رنگی که بکار بردی هم مناسب این نوع کار نیست.
انشاالله در ترویج فرهنگ شهادت و البته ایستادگی در برابر ظلم موفق باشید

sogoli

Active Member
با تشکر از کلیه دوستان که نظر دادند و راهنمایی کردند
بنده هم با توجه انجام بعضی از تغییرات فایل پیوست رو برای مشاهده و همچنین بیان نقصهای احتمالی قرار می دهم
در ضمن من دراین فایل از pattern ایی استفاه کردم که خطهای افقی ریزی در صفحه ایجاد می کنه، آیا موقع چاپ این خطها واضح می افتند؟
امیدوارم همه در به حقیقتهای پنهان شهادت و فرهنگ آن برسیم...

پیوست ها

• card.jpg
    card.jpg
    78.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20

AMiR

Active Member
ممنون آقاي رضايي ، از دستم در رفت

زيبا شده ولي
يه كمي شلوغ نيست؟
بهتره عكس شهيد رو كمرنگ تر كنيد تا حالت عرفاني كار حفظ بشه
به متن ها هم كمتر افكت بديد زيباتر ميشه ،‌
زيبايي در سادگيست (‌احسان 3d)

به نظر من خیلی شلوغ شده . میشه از توش چند تا کارت دیگه هم زد . سادگی کارت ویزیت خیلی مهمه.
من کارت قبلی را بیشتر دوست داشتم با اون قطره های خون و حالتی که در سمت راست ایجاد کرده بودی کار قشنگی شده بود . موفق باشی.

Rezaei

Member
بهتره عكس شهيد رو كمرنگ تر كنيد تا حالت عرفاني كار حفظ بشه
باحرف امیرکسری موافقم و اون پترن هم با توجه به تجربه شخصی توی چاپ خراب میشه ولی این یکی بهتر از قبلیه.

sogoli

Active Member
با این تفاسیر بهتره برای اینکه از شلوغی کار کم کنم کارت رو تبدیل به کارت 2رو کنم تا هم سادگی توش رعایت بشه . هم مفهوم واضحتر بیان بشه...
درضمن استفاده از فونت خودکار برای جمله " اشاعه ...." مناسب هست؟
یه سوال دیگه .. البته فکر کنم باید در قسمت دیگه بپرسم ولی با این حال ... جنس کارت رو از چه نوعی انتخاب کنم تا کار شکیلتر و زیباتر جلوه کنه...
با سپاس

AMiR

Active Member
البته كارت دورو هم فكر جالبيه
در مورد فونت هم به نظر من هم بهتره با يه فونت رسمي اون جمله رو بنويسيد

sogoli

Active Member
با عرض تشکر مجدد
من طرحمو تبدیل به کارت 2 رو کردم که در قسمت پیوست گذاشتم فقط یه سوال.. اون قسمت از بالای کارت رو که عکس آسمان گذاشتم به نظر شما زیبا شده یانه؟

در ضمن من هدر سایت رو هم در قسمت پیوست گذاشتم... ممنون می شم در مورد اون هم یه نظر ی بدید...

پیوست ها

• card.jpg
    card.jpg
    51.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • card2.jpg
    card2.jpg
    43.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • head.jpg
    head.jpg
    34.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

AMiR

Active Member
انصافا خسته نباشيد
خيلي خوبه
اون رويي كه عكس شهيد رو گذاشتيد كمي خلوت تر باشه بهتره به نظرم نيازي به پينگليش "MardanBeheshti" هم نيست اين عبارت پشت كارت باشه كافيه و اگه معناي انگليسيش باشه زيباتره ,
و يه چيز ديگه اين كه افكت يا فونت آدرس سايت و ايميل يكي باشه باعث سنگين تر شدن طرح ميشه
به نظر من سعي كنيد تمركزتون بيشتر سمت نوشته فارسي "مردان بهشتي" باشه
در كل عناصر دو روي كارت عينا مثل هم نباشند جالبتره

همه اين ها نظر شخصي منه و الازما صحيح نيست

M_G_S

New Member
کارت خیلی عالیه ...!
سوگولی جان کارت ویزیت مال انسانهای در قید حیات هست ! از نظر منو بقیه بچه ها کارت خیلی عالیه ولی دوست عزیز این کارت شما دست خیلی ها ممکنه بره ! خودتو بزار جای اونا . چه فکری میکنن به نظرت ؟
مخصوصا اون شماره ! کی برمیداره اگه زنگ زدیم ؟ .....
از نظر من کار خیلی پسندیده ای هست !

thekhosrow

Member
کارت خیلی عالیه ...!
سوگولی جان کارت ویزیت مال انسانهای در قید حیات هست ! از نظر منو بقیه بچه ها کارت خیلی عالیه ولی دوست عزیز این کارت شما دست خیلی ها ممکنه بره ! خودتو بزار جای اونا . چه فکری میکنن به نظرت ؟
مخصوصا اون شماره ! کی برمیداره اگه زنگ زدیم ؟ .....
از نظر من کار خیلی پسندیده ای هست !
اين دوستمون كارت ويزيت رو براي تبليغ وب سايت طراحي ميكنند.
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا