راهنمایی در جهت وارد کردن لوگو به عکس و بلعکس

سلام دوستان با ارزش پوزش فراوون من نمی دونستم اسم این تاپیک و چی بزارم در هر حال شرمنده

دوستان راستیتش ما یه عکسی درست کردیم با فوتوشاپ و ازش می خوایم به لوگو درش بیاریم می خوام بدونم چیکار باید کرد ؟ایا باید گوشه و کنار متن و ارم رو برش داد یا خیر؟

بعد از این برای انداختن همین ارم یا نوشته بر روی یک عکس دیگر باید چه ترفندی بکار برد
برای مثال دیدین اتلیه عکاسی کنار عکس های خودش ارمشو می اندازه می خوام بدونم اون ارم با چه فرمتی هستش و چطوری انداخته اش رو تصویر

بازم شرمنده که ابهام امیز شد

dvdtools

Banned
خوب این که از عکس لوگو در بیارید به ابتکار و ذوق و هنر شما بستگبی داره و میزان مهارتتون با فتوشاپ دیگه

خوب این که از عکس لوگو در بیارید به ابتکار و ذوق و هنر شما بستگبی داره و میزان مهارتتون با فتوشاپ دیگه

عزیز من می خوام بدونم چجوری دیگه اینکارو کنم

زیاد از فتوشاپ سرم نمی شه ولی می خوام شروع به کار کنم

meysamn2o

Active Member
دوست عزیز ، راه دیگه ای غیر از این نداره
ابتکار ، خلاقیت و میزان توانایی شما در کار کردن با برنامه شرط اصلیه
حالا میخواد فتوشاپ باشه ، کرل باشه یا هر برنامه ی دیگه ای
برای استفاده روی عکس های دیگه هم باید زمینه ی کار Transparent باشه
ضمناً بهتر بود عکستون رو پیوست می کردید
یا علی

میثم عزیز تشکر

دوستان من بد منظورمو رسوندم بهتون

دوستان عکسو مشاهده کنید:

1376370739_reducing-wrinkles-with-the-healing-brush-in-photoshop.jpg

اون بالا گوشه سمت چپ عکس یه ارم افتاده درسته؟؟؟

منم یکی اینجوری می خوام بندازم رو عکس ها می خوام بدونم اینکارو چی میکنن به psd تبدیل می کنن عکسو یا کار دیگه ای انجام میدن؟؟؟؟؟؟

nimadreams

Member
دوست خوبم ، نمی دونم چقدر در فتوشاپ واردی ... اول باید لایه ها رو مرج کنی ، بعد با عصای جادو دورش رو انتخاب و بعد دیلت کنی ، فایل رو پی اس دی سیو کن ... هر جا خواستی استفاده کنی بصورت یک لایه بندازش روی کار ، یا شفافیتش رو کم کم ، یا برای زیباتر شدنش می تونی از تو پالت لایه overly رو انتخاب کنی و بعد از توی افکت ها کمی bevel بهش بدی ... حالت شیشه ای پیدا می کنه .

دوست خوبم ، نمی دونم چقدر در فتوشاپ واردی ... اول باید لایه ها رو مرج کنی ، بعد با عصای جادو دورش رو انتخاب و بعد دیلت کنی ، فایل رو پی اس دی سیو کن ... هر جا خواستی استفاده کنی بصورت یک لایه بندازش روی کار ، یا شفافیتش رو کم کم ، یا برای زیباتر شدنش می تونی از تو پالت لایه overly رو انتخاب کنی و بعد از توی افکت ها کمی bevel بهش بدی ... حالت شیشه ای پیدا می کنه .

نیمای عزیز دمت گرم عزیزم

زیاد وارد نیستم فقط در حدی که اکشن روش پیاده کنم و یکم ادیت کنم اونم در حد رتوش ولی دوست دارم یاد بگیرم

پس لایه ها رو مرج کنم؟؟(مرج کردن یعنی چی)

بعد با عصا جادویی یاورشو استاد کنم

فایل رو پی اس دی سیو کنم

باشه مرسی ولی در مورد مرج شدنم راهنماییم کنید

مرسی

با کسب اجازه از نیما خان عزیز
merge کردن یعنی اینکه همه ی لایه های شما به یک لایه تبدیل بشه کلید میانبرش هم ctrl+shift+E هست
فکر کنم اگر لوگوی شما لایه باز باشه و زمینه از لوگو جدا باشه احتیاجی به merge کردن نباشه اما اگر عکس و تک لایه باشه باید با ابزار selection فقط لوگو رو در بیارید و کارتون رو ادامه بدید
این مرحله ی جداسازی لوگو رو انجام بدید تا بعدش ...
اگر نمونه ی لوگو رو اینجا تونستید بگذارید بهتر میشه راهنمایی کرد

nima_dsnr

کاربر VIP
ایشون آرم رو بدون پس زمینه داشته و فقط روی عکس قرار داده که اینقدر تمیز در اومده
شما اگر بخوای آرمی رو از توی یک عکسی بکنی و استفاده کنی ممکنه به تمیزی این در نیاد
اول باید آرم رو توی یک برنامه دیگه اجرا کنی و بعدش هرجا میخوای ازش استفاده کنی.
اگر اجرا شده نداری دیگه تنها راهت اینه که بشینی برش بزنی و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا