راهنمایی درباره ی آموزش

CG.kasraahmadi

New Member
سلام به تمامی دوستان عزیز من می خوام 3Dmax یاد بگیرم و می خوام سریع راه یاد بگیرم اگه کمک کنید ممنون می شم :rose::rose::rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
اولا شما با توجه به زمان ( چون باید روی درس ورزش کار و .... زندگیت هم وقت بزاری ) نمی تونی سریع یاد بگیری و باید روی 3 4 سال حداقل حساب کنی. دوما اگر شما روزی بیشتر از 3 4 ساعت تو روز بخوای کار کنی تازه 3 4 ساعت هم زیاده انگشتات و کمر و ... داغون می کنی و بیماری دیسک کمر و سندرم تونل کارپ و ... میگیری.

پس چه کار کنیم؟

اول باید یک اموزش جامع از مکس ببینی. تو آموزش های ایرانی شرکت آوید عالیه که می تونی بری تو سایتشون و دانلود کنی. حدود 500 تا آموزش هستش پس اگر بخری بهتره. البته کیفیتشون پایینه ولی خوب فارسیه

بعد که اون رو دیدی دی وی دی های شرکت digital tutors 2009 3d max رو میخری که 8 تا دی وی دی هستش و بهترین آموزش برای تازه کارهاست. البته تو خود این اموزش ها اموزش جامع هم داره اون هم خوبه. یک چیزی هم بگم ممکنه مثلا یک چیزی رو از روی آموزش بخوای بسازی درست در نیاد. این طبیعی هستش. شاید مجبور شی 2 3 بار آموزش رو ببینی. بعد اینکه دنیای مکس خیلی بزرگه. با یک آموزش 2 تا آموزش نمیشه. 10000 اموزش باید دید. چون چیز های زیادی داره :) . آموزش های سایت cgtuts هم عالین. سایت traptcg و 3dxpromotion و 3dsphere هم سر بزن. تو یوی بوق هم آموزش هست . کلا تا می تونی آموزش ببین. و به مرور زمان یاد میگیری. اینجوری نیست 1 شبه یاد بگیری. اگر به خاطر پول می خوای مکس یاد بگیری باید بگم پارتی نداشته باشی پول خبری نیست ( شاید باشه ) ولی برای خودت یاد بگیر

آموزش های شرکت های دیگه رو من دیدم خیلی خبری نیست مخصوصا برای تازه کارها. می خوام پولت حروم نشه. آموزش هم خواستی بخری خوب بگرد ارزون پیدا می کنی. زودی به یک سایت بسنده نکن

یک نکته هم برای اینکه بیماری نگیری. مثلا اگر 1 ساعت مکس کار کردی یا کلا پشت کامپیوتر بودی 15 دقیقه راه برو انگشتات رو ببند باز کن و خلاصه کمرت و دستات از خشکی در بیاد. بعد 1 ساعت بعدی رو مثلا یک کار دیگه بکن. چون مکس واقعا فشار میاره روی کمر و دستات. بعد 1 دوباره 15 دفیقه استراحت بعد1 ساعت مکس. یعنی 1 ساعت سوم مکس. کلا تو روز 2 3 ساعت هم بیشتر کار نکن. مسابقه که نیست. بیخودی به بدنت ضرر برسونی. کلا تو اینترنت سایت های زیاد هستن من چند تا از بهترین هاش رو بهت گفتم.

برای بافت کارهات ( texture) می تونی سایت cgtextures عضو بشی و روزی 15 مگ دانلود کنی. مثلا تکسچر لباس جین. یعنی یک ادمی میسازی می خوای شلوار جین پاش باشه.

خلاصه اینکه راه درازی در پیش داری . اصلا عجله نکن. و یک نکته یک اموزشی دیدی یک چیزی یاد گرفتی سعی کن با اون چیز هایی که یاد گرفتی یک کاری از خودت بزنی. و معمولا کارهای تازه کارها رو تو این سایت خیلی نظر نمیدن ولی شما گزاشتی من خودم میام نظر میدم. نترس.

در کل موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا