راهنمایی درباره فلش؟؟

با سلام
دوستان من مرددم بین فلش و طراحی سایت به یادگیری کدوم بپردازم
راستشو بخواین با طراحی صفحات وب آشنایی کمی دارم حتی دوره های ciw رو هم رفتم اما به فلش علاقه بیشتری دارم
دوستان با تجربه و کار بلد لطفا جواب سوالاتم رو بدین؟؟
1- اصلا action script چی هست؟؟؟
2- تفاوت action script 2 با action script 3 چیه؟
3-آیا action script فقط مختص فلشه یا نه در نرم افزار های دیگر کاربرد داره
4- بازار کار این فلش و یا action script چطوره؟؟
5-یرای منی که 22 سالمه و وقت زیادی برای یادگیری ندارم و دانشجو هستم(حداکثر یک سال وقت دارم)آیا یرای من یادگیری این مباحث(فلش و action script ) مفید هست یا نه؟؟
لطفا جامع و کامل راهنمایی کنین چون من خیلی دچار سردر گمی هستم که چه کنم؟ :-?:cry:
با تشکر

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

با فلش هم میتونی سایت طراحی کنی!

1. اکشن اسکریپت زبان برنامه نویسی فلش هستش

2. اکشن 2 ورژن قبلی زبان برنامه نویسی فلش بود وقتی که فلش به شرکت ماکرومدیا تعلق داشت

وقتی فلش تحت adobe در اومد زبان برنامه نویسی فلش به اکشن اسکریپت 3 تغییر کرد که تفاوت های زیادی با 2 داره البته اکشن 2

هنوزم داخل adobe flash هستش. از اونجایی که اکشن 3 قدرتمند تره پیشنهاد اینه که سراغ اون بری

3. مختص فلش هست واسه برنامه های کاربردی مثل adobe air که برای ساختن اپلیکشن هست کار میکنه البته air هم یه جورایی جزو همون فلش محسوب میشه

تو برنامه های جانبی دیگه هم استفاده میشه مثل سوییش مکس یا ... اما مخصوص flex و adobe flash هستش.

4. اگه تو فلش حرفه ای بشی بازار کار نسبتاً خوبی داره اما متاسفانه آدمهایی هستن که کارشون خراب کردن بازار کار هستش که این فقط شامل فلش نمیشه!

5. 1 سال زمان کمی نیست اگه بخوای میتونی با تلاش به سطح خوبی برسی اما 1 نکته مهم هست اونم علاقه!! اگه عاشق فلش نباشی شاید بیخیال بشی ! البته اینم مخصوص فلش نیست هر برنامه ای که با علاقه بری جلو میتونی به بالاترین سطحش برسی
البته فقط علاقه کافی نیست تمرین ، تلاش و ...

در آخر فلش دنیای قشنگی هستش پیشنهادم اینه سمت فلش بری

اساتید زیادی هستن چه اینجا چه بیرون از این سایت بهتره باهاشون مشورت کنی

لطفاً دوستانی که میبینن اشتباهی تو توضیحات من هست تصحیح کنن یا نکات بیشتری که به ذهنشون میرسه اضافه کنن

++Hadi++

Active Member
با تشکر از محمد عزیز
البته انجین یونیتی هم به طودی اکشن 3 رو ساپورت خواهد کرد.
برای بازار کار عالی هست ولی کسی که تو ایران فلش کار می کنه باید اینو در نظر بگیره که کارهای ایده پردازی خاص و کارهای گوناگون رو باید انجام بده رو این حساب معمولا پولی که یه فلش کار حرفه ای می گیره (در زمینه ایده پردازی های مختلف و ارائه کار) در مقایسه با دات نت کارهای ایرانی (که معمولا ایده ها در زمینه داده پردازی هست نه ایده های مختلف - اصولا در ایران اکثرا از دات نت تو کارهای دیتابیسی و فرم های ثبت نام و ADO.net استفاده می شه نه بیشتر) پایین تر هست در صورتیکه این باید مسایل مختلف رو داشته باشه ولی اون (دات نت ) کافیه به یه سری ساختار ها مسلط باشه و زمینه نسبتا ثابتی رو تو ایران پیاده کنه ...در کل اگه قصد زدن شرکتی رو دارید به سمت فلش برید در غیر اینصورت فلش رو مگر در زمینه های نه خیلی حرفه ای و نه تولید ایده های مردم در جهت پولدار کردن مردم (نه خودتون) یاد نگیرید یا اگه آره برای خودتون... فلش کاران ایرانی معمولا استخدام شرکتهان و سود های عظیمی رو به جیب مدیرانشون می رسونند در صورتیکه خودشون به بهره برداری نمی رسند ،چون فلش متنوع هست و قابلیت های عالی گرافیکی و برنامه نویسی داینامیک داره...شاید از این بابت دات نت برا کار تو ایران مناسب ترین گزینه هست...

دوستان با تشکر فراوان
فقط 2 تا سوال دیگه
اول اینکه بین flash و jquery,javascript,html,css فکر می کید کدوم بهتر باشه؟؟؟؟
دوم اینکه با یادگیری فلش و action script چه کارهایی میشه انجام داد. منظورم اینه که کلا برای ساخت چه چیزهایی استفاده میشه؟؟(لطفا کامل و جامع توضیح بدین)
با تشکر
خدا خیرتون بده

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
css , .... تو محیط بروزر وب و خیلی برنامه های دیگه یه زبون یا بهتر بگم اسکریپت های آماده برای کارهای حرفه ای هست ولی در مورد اکشن 3 شاید بشه گفت خیلی خوش دست و عالی البته فقط قابل استفاده در فلش و فلش پلیر هست.در واقع اکشن فقط تو فلش پلیر قابل اجراست...و البته تو آینده تو یونیتی و ... سینتکس بیس همگی c هست ولی اکشن بیشتر شبیه جاوا هست و جا اسکریپت هم از خیلی موارد شبیه اکشن هست.
با فلش همه جور کارهای 2 بعدی و 3 بعدی حرفه ای مولتی مدیا می شه انجام داد...

جدیدترین ارسال ها

بالا