راهنمایی جهت خرید کلمپیوتر

ellisa

Member
سلام
من میخوام یه کامپیوتر بخرم بعد 6 - 7 سال ... لطفا منو درباره تمام قطعات راهنمایی کنید ... بیشتر از همه کارایی واسم مهمه که عذابم نده چون سیستم حال حاضرم فقط اعصابمو داغون میکنه :razz:... حدود پولیم که میخوام خرج کنم بین 400000 تا 500000 تومن هست . هر چه کمتر بهتر :wink:

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم ...

آخرین ویرایش:

Araz.Sh

Member
اول:توو قسمت سخت افزار باید تایپک میزندی
دوم:اونجارو نگاه کنی من خودم سیستم پیشنهاد دادم توو پستی به اسمه : بهترین سیستم...

EMIRATES

Active Member
سیستمی که من دارم و ازش هم خیلی راضیم :

CPU : Intel Core 2 duo
Hard : Samsung 160 (َشما 300 بگیر چون هارد ارزون شده الان وقته خوبی واسه هارد بالا گرفتنه)
Graphic : (ماله من آنبورده و از رم استفاده میکنه و تو گرافیک هم جواب میده)
Ram : 2gig or 4 gig
Motherboard : ماله من مارکشو یادم رفت ولی پیشنهاد میکنم Giga S series بگیر
monitor : Viewsonic سری جدید
فکر میکنم از 500 تومنم کمتر بشه حدودا 400 اینا میشه.

با تشکر.

Araz.Sh

Member
EMIRATES جان شرمنده ها ولی سیتمت رو قبول ندارم
1-hard یه مارک غیرمعتبر توو صنایع ICT هست
2-'گرافیک ON هست(کامپیوتر سال78من گرافیکش On بود)

EMIRATES

Active Member
عزیز دل من این دلیل نمیشه که اگه onbord باشه سیستم جدید نباشه.

من این سیستممو برای خونگی خریدم ولی خودم الان لپ تاپ دارم.

اتفاقا تو منطقه مارک Samsung داره خوب فروش میره چه اینور آب چه اونور آب.

من از هر مدلی که بگی سیستم داشتم هارد های Maxtor - Samsung - Fujitso و.....

بهتره به جای پرداختن به مسائل دیگه به این دوستمون کمک کنیم.

ایشون گفتن طرفای 400 - 500 که زیاد گرافیک نمیخواد من هم این سیستمو که ازش خیلی راضیم گفتم.

با تشکر.

آخرین ویرایش:

AmiR_mM

Member
سلام . ببخشین دخالت می کنم ، اما

به نظر من جدا از کارت گرافیک ، بقیه ی قطعات سیستم Emirates خیلی خوب هستند .
هاردش هم سامسونگ بهترین هارد ها رو داره ! در ایران هم که سه سال ضمانت داره ! همه ی هاردا با هم یکی هستند !! هیچ فرقی نداره . چه Maxtor ، چه Western و Seagate همه از نظر کیفیت یکی هستن به نظر من .

ellisa

Member
مرسی ممنون ... اما اگه نخوام کارت گرافیکش onbord باشه پیشنهادتون چیه ؟ :)من میخوام سیستمم راحت کار کنه هم با برنامه های گرافیکی هم برنامه های کاربردی ....

Araz.Sh

Member
عزیز دل من این دلیل نمیشه که اگه onbord باشه سیستم جدید نباشه.

من این سیستممو برای خونگی خریدم ولی خودم الان لپ تاپ دارم.

اتفاقا تو منطقه مارک Samsung داره خوب فروش میره چه اینور آب چه اونور آب.

من از هر مدلی که بگی سیستم داشتم هارد های Maxtor - Samsung - Fujitso و.....

بهتره به جای پرداختن به مسائل دیگه به این دوستمون کمک کنیم.

ایشون گفتن طرفای 400 - 500 که زیاد گرافیک نمیخواد من هم این سیستمو که ازش خیلی راضیم گفتم.

با تشکر.
من که نگفتم جدید نیست...گفتم الان دیگه سیستمی که گرافیکش On باشه دیگه زیاد کارایی نداره..مخصوصا برای کارهای گرافیکی و سنگین
در مورد هارد هم باهاتون موافق نیستم..چون خودم هم samsung هم Maxtor امتحان کردم و با Buff برابر هلرد maxtor سریعتر جواب میده.
داریم حل میکنیم دیگه..!
به نظر من جدا از کارت گرافیک ، بقیه ی قطعات سیستم Emirates خیلی خوب هستند .
هاردش هم سامسونگ بهترین هارد ها رو داره ! در ایران هم که سه سال ضمانت داره ! همه ی هاردا با هم یکی هستند !! هیچ فرقی نداره . چه Maxtor ، چه Western و Seagate همه از نظر کیفیت یکی هستن به نظر من .
منم کارت گرافیک و گفتم..در مورد هادر هم جوابی که به EMIRATES جان گفتم و بخونین

مرسی ممنون ... اما اگه نخوام کارت گرافیکش onbord باشه پیشنهادتون چیه ؟ :smile:من میخوام سیستمم راحت کار کنه هم با برنامه های گرافیکی هم برنامه های کاربردی ....
من VGA.512 TO1024 رو پیشنهاد میدم اما اگه قیمتش زیاد شد7100nvida رو بگیر

آخرین ویرایش:

saeedasg

Member
cpu intell E2180
main : Gigabyte EP31 DS3L
H.D.D : Samsung 300 Sata 8m Bufer
Ram : 1GiG PNY Pc 800
Graphic : Gigabyte 8400 NX84G256RH
Monitor : Samsung MB1795
پیشنهاد من قطعات بالاست .لازمه یک کم راجع به قطعات بگم . مادربرد انتخابی جز سری های حر فه ای هست که در اون 100 درصد از خازن جامد برای عمر بالاتر مادربرد استفاده شده و ساپورت رم ماقدر برد نا باس 1066 و همنچنین از آخرین مدلهای سی پی یو اینتلهم پشتیبانی میکنه . در مورد هارد هارد 300 با گارانتی سام سرویس حتمابخرید چون 3 سال تعویض میده . درمورد گرافیک هم گرافیک از سری 8 انتخاب شد تاهم قدرت بالاتری نسبت به سری 7 داشته باشه هم از directx 10 پشتیبانی میکنه . در مورد مانیتور هم باز سامسونگ پیشنهاد صمی کنم چون هم کیفیتش عالیه هم گارانتیش که 6 ماه تعویض در ابتدای دوره گارانتی هست . قیمت مادر برد 92000 قیمت سی پی یو 72000 قیمت رم 25000 قیمت گرافیک 54000 قیمت هارد 54000 قیمت مانیتور 115000 تومن هست . اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا