راهنمایی برای چگونگی ساخت این کلیپ

newrayaneh

Active Member
:rose:دوستان سلام
نماز و روزه هاتون قبول!
می خواستم بدونم کسی می تونه این کلیپ رو بسازه اگر آره پس آموزشش رو بذاره تا ما هم یا بگیریم
ممنونم

پیوست ها

• Comp_1.rar
    273.5 کیلوبایت · بازدیدها: 171

ARAsoftware

Member
کار سختی نیست!
با 5تا Solid یه اتاقک بساز بعدشم یه نورو طبق مسیر دلخواهت از انتها تا ابتدای اتاق انیمیت کن
یه پارتیکل سیستم هم ایجاد کن و ترکینگش رو بر طبق نور قرار بده، مثل همین نمونه ای که گذاشتم

برای اینکه قشنگ یاد بگیری میتونی آموزش شماره 30 اندرو رو بینی Download

پیوست ها

• PAR.rar
    416.4 کیلوبایت · بازدیدها: 74

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
با ارتباط یک پارتیکل به Null Object و تنظیم میزان و نوع پارتیکل
و تنظیم حرکت Null Object به صورت دلخواه
و گذاشتن یک دوربین به هدف خودتون میرسین

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
کار سختی نیست!
با 5تا solid یه اتاقک بساز بعدشم یه نورو طبق مسیر دلخواهت از انتها تا ابتدای اتاق انیمیت کن
یه پارتیکل سیستم هم ایجاد کن و ترکینگش رو بر طبق نور قرار بده، مثل همین نمونه ای که گذاشتم

برای اینکه قشنگ یاد بگیری میتونی آموزش شماره 30 اندرو رو بینی download

سلام دوست محترم ميشه يه كم واضح تر بگي من تازه كارم ، منظورت از انيمت ، گذاشتن كي فريم بصورت دستي هستش؟

من تو مسير دادن دلخواه پارتيكل يه كم مشكل دارم راه درستش چجوريه؟

تركينگ تو اين كار زيبايي كه انجام دادي چيه داستانش؟

newrayaneh

Active Member
ممنون از همه
انصافا حرفه ای توضیح دادین
من 50 درصد آموزش رو گرفتم
میشه واضح تر و مرحله مرحله بگید
ممنوم

ARAsoftware

Member
بخش اولشو که فکر نکنم سخت بوده باشه، با 3D کردن Solid ها راحت میشه اتاقشو درست کرد
بعدش یه دوربین ایجاد کنید و در محل مورد نظرتون قرار بدید
بعد از اون از منوی Layer / New یه نور (Light )از نوع Point ایجاد کنید و مکان اولشو ته اتاق بزارید و به قول سهیل، دستی براش key تعریف کنید تا آخر کار که همین جوری حرکت کنه و در انتها از نزدیک دوربین بره بیرون.
برای پارتیکل هم من از Particular استفاده کردم، شما باید اسم لایه ی نورت رو بزاری Emitter بعدش یه Solid بسازی و بهش Particular رو نسبت بدی، تو تنظیماتش طبق عکس Light رو انتخاب کن میبینی که پارتیکلت میچسبه به نور و هرجا که نور میره اونم دنبالش میره:green:

اگه بازم مبهم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم!

پیوست ها

• Particular.jpg
    Particular.jpg
    66 کیلوبایت · بازدیدها: 25

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما همه اینکارای که amirstudio گفتن انجام میدی و در اخر یک لایه سولید به اسم Lux اضافه میکنی و بعد افکت Lux اضافه میکنی و رنگ نورت هم به اون رنگ دلخواه تغییر می دی
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا