راهنمایی برای خرید کامپیوتر

تینا 88

Member
سلام Jim Jim عزیز
ممنون بخاطر راهنماییهاتون.
نظرتون راجبه اینکه همین مین گیگا اما سری H61 بردارم چیه؟
اگه ممکنه شما یه مین تا سقف قیمت 200000 تومان البته آنبرد نباشه معرفی کنید.

Jim Jim

Well-Known Member
چرا رم ها رو جدا پیشنهاد میکنید چه تفاوتی بین 2تا رم 2 گیگ با یه رم 4 گیگ هست؟
به رم هایی که جدا استفاده می شوند، اصطلاحا Dual Channel گفته می شه که مزایای بالاتری از جمله بهره وری کامل تر از پهنای باند پردازنده و MCH مادربورد دارند
رم هایی که برای این منظور استفاده می شوند باید از نظر FSB و حافظه باهم یکی باشند همچنین اسلات هایی که روی مادربورد به رنگ های مجزا تعبیه شدند برای همین منظور هست و رم ها باید بصورت 1 به 3 و یا 2 به 4 نصب شوند

Jim Jim

Well-Known Member
سری های h و p سری های خوبی هستند و تفاوت 61 و 67 فکر نمی کنم چندان عمده باشه و ظاهرا 61 دو اسلات رم داره و 67 چهار اسلات
انتخابش بیشتر بستگی به cpu که انتخاب کردید داره
بفرمائید چه cpu و چه رنجی رو در نظر گرفیتد؟

تینا 88

Member
قصد خرید این سیستم رو دارم:

cpu:intel i5 2300
ram:corsair 1600 ddr3 2*2gb
hard: western 1 tb
vga:geforce 220 GT 1g ddr3
power:green 540 w
dvdrw:pioneer

1.حالا شما یه مین مناسب معرفی کنید.البته سیستمی که اول میخواستم بخرم متفاوت بود اما با نظر دوستان تغییرش دادم.

2.توضیحتون در مورد نسبت 1 به 3 و یا 2 به 4 رم رو کامل متوجه نشدم اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید.

3.اگه قیمت قطعاتی که معرفی میکنید بفرمایید ممنون میشم.

4.در کل به نظر شما الان زمان مناسبی از لحاظ وضعیت بازار عرض میکنم برای خرید کامپیوتر هست یا نه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

تینا 88

Member
من واقعا بین انتخاب مین و سی پی یو و تناسب بینشون دچار مشکل شدم.نظر دوستان در مورد اینکه کدوم مهمتره ،متفاوته!!
در کل مبلغی که برای این دو قطعه در نظر دارم 500000 تومان هست .
اگر ممکنه دو قطعه مناسب معرفی کنید.
سی پی یو اینتل و مین گیگا یا اسوس.

Jim Jim

Well-Known Member
2.توضیحتون در مورد نسبت 1 به 3 و یا 2 به 4 رم رو کامل متوجه نشدم اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید.

مثلا روی مادربرد 2 اسلات زرد و 2 اسلات نارنجی داریم
کنار هر کدام بصورت ریز شماره گزاری شده: زرد1 زرد2 نارنجی3 نارنجی4
حالا وقتی روم های با مشخصاتی که گفته شد رو می خواهیم بصورت Dual Channel استفاده کنیم
یه رم رو در اسلات زرد1 و دیگری رو در اسلات نارنجی3 قرار می دیم
و یا یکی رو در اسلات زرد3 و دیگری رو در اسلات نارنجی4 قرار می دیم

Jim Jim

Well-Known Member
انتخاب یه سیستم تا حدودی سلیقه ای هست و در نظر داشته باشید زیاد درگیر واژه ها و اصطلاحات بازار نشد
با توجه به اینکه قرار نیست شما به طوری فوق حرفه ای کار مدلینگ سه بعدی و یا رندرینگ انجام بدید
شاید با هزینه پایین تر هم سیستم بسیار خوبی جمع کنید نه اینکه حتما لازم باشه سیستم روز رو انتخاب کنید
مثلا کیسی معادل قطعات 1 یا 2 سال پیش می تونه گزینه بسیار ایده آلی محسوب بشه و سال ها هم قابل استفاده باشه

Jim Jim

Well-Known Member
قصد خرید این سیستم رو دارم:

cpu:intel i5 2300
ram:corsair 1600 ddr3 2*2gb
hard: western 1 tb
vga:geforce 220 GT 1g ddr3
power:green 540 w
dvdrw:pioneer

این هم لیست خوبیه
در خصوص رم 1600 عرض کنم که باید مادربوردی انتخاب بشه که باس بالاتر رو ساپورت کنه
مثلا اگر روی مادربورد زده باشه تا 1666 بازهم مناسب نیست و باید مادربوردی باشه که تا 1800 رو ساپورت کنه و سری H61 شاید مناسب نباشه
نکته: همانند CPU که باید به میزان حافظه کش توجه بشه، پارامتر باس در رم بسیار مهم هست! یعنی شما رم از نوع DDR3 انتخاب می کنید، ولی با باس های مختلفی در بازار وجود داره که در سرعت تاثیر گذاره

در بین هاردها Seegate با Western خیلی تفاوت نمی کنه و مناسبند

کارت گرفیک 220 خیلی بالا نیست ولی بسیار عالیه

پاور Green 540W خیلی قوی و بالاست، حتی CPU های 4 هسته ای رو هم می تونید باهاش استفاده کنید

DVD rw هم بیشتر سلیقه ای هست چراکه تماما چینی هستند و بیشتر اپتیک اهمیت داره
من باشم SONY انتخاب می کنم

Jim Jim

Well-Known Member
4.در کل به نظر شما الان زمان مناسبی از لحاظ وضعیت بازار عرض میکنم برای خرید کامپیوتر هست یا نه؟؟؟؟
درخصوص بازار، با توجه به وضعیت دلار قابل پیش بینی نیست
شاید در پائیز و بعد از شروع مدارس شاهد تغییر باشیم اما ارزش ریسک نداره
و در کل شاید قیمت ها کاهش پیدا کنند ولی با عرضه قطعات جدید تر، بازهم جو وسوسهه کننده خواهد بود
و این قطعات فعلی کم کارامد جلوه می کنند و دوباره سراغ فاکتورهای میلیونی خواهیم رفت
به نظر بنده کامپیوتر جذابیت داره ولی خیلی ارزش سرمایه گذاری نداره!

Jim Jim

Well-Known Member
پیشنهاد می کنم مادربرد ایسوس a61 بگیرید
cpu هم i3 مناسبه ولی سعی کنید فول کش باشه
در مورد رم 1333 با رم 1600 خیلی تفاوت قیمت نداره و حتما رم خوب تهیه کنید
درکل رم خیلی قیمت بالایی نداره ولی اگر هزینه براتون مهمه، فعلا یه رم 2 بگیرید و بعدا یکی دیگه اضافه کنید
گرافیک هم عالیه

جدیدترین ارسال ها

بالا