راهنمایی برای خرید کامپیوتر

تینا 88

Member
سلام به همه ی اساتید محترم
من دانشجوی رشته نرم افزار هستم .میخوام کامپیوتر بخرم اما نمیدونم پی سی بگیرم یا لپ تاپ؟
پی سی دارم اما کمی قدیمیه و قابلیت ارتقا نداره حالا میخوام راهنماییم کنید که فقط یک کیس با قطعات داخلش رو بخرم یا کلا یک لپ تاپ بخرم.
بین یک تا یک میلیونو 100 میخوام هزینه کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
اکثرا این اشتباه را میکنند که فکر میکنند سیستم میتونه جای لپ تاپ را بگیره و ارعکس.
از نظر من سیستم جای خودش و لپ تاپ هم جای خودش
شما که دانشجوی نرم افزار هستی باید حتما یک PC را داشته باشه
چون با برنامه نویسی سرو کار دارید و این مطلبه که مدت طولانی پای pc باشید ولی لپ تاپ به این منظور ساخته نشده
و اگه بیش از 2 ساعت باهاش کارکنید خیلی خسته خواهید شد.
هرچند لپ تاپ خیلی بدرد میخوره ولی اگه درکنار یک PC باشه
درضمن این مقدار هزینه واسه خرید یه لپ تاپ خوب کافی نیست.
اگه قصد دارید یه چیز خوب بگیرد در حدود 2 میلیون باید هزینه کنید
مگر اینکه بخواید یه چیز متوسط رو به پایین بگیرید.

از نظر من قطعات داخل همین Pc را اگه با این هزینه ارتقاء بدید بهتره

موفق باشید.

تینا 88

Member
ممنون از راهنماییتون.
ممکنه در مورد این سیستم نظر بدید:

main bord: gigabayt p61
cpu:intel i3 2100
ram:king max4 gb ddr3
hard: western 1 tb
vga:geforce 550 ddr5 2gb
power:green 430
dvdrw:pioneer

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
خوبه .
ولی به نظرم بهتر کارت گرافیک 550 برندارید
و به جاش سایر قطعات را قوی کنید از جمله CPU و RAM
و به جاش اگه گرافیک Geforce GTS 450 بگیرد.(خودم از این مدل استفاده میکنم و فوق العاده است)
میتونید CPU core i5 بردارید و حتی یه مدل بهتر رم و هارد انتخاب کنید(بهترین هارد WD هست و بهترین رم Corsair)
هر چند من به شخصه طرفدار سیستم های با CPU های AMD هستم چون هم ارزون تره و هم قوی تر و هم اینکه گرانتی داره چیزی که واسه Intel وجود نداره
درضمن این مقدار power هم ممکنه در آینده باهاش مشکل پیدا کنید
بهتر 540w یا یه چیزی نزدیک به این انتخاب کنید.
موفق باشید.

تینا 88

Member
ممکنه شما لطف کنید و یه سیستم بهم معرفی کنید اونطور که فکر میکنید بهتره مثلا بر اساس سی پی یو ای ام دی.
بسیار ممنونم

تینا 88

Member
این سیستم رو یکی از دوستانم معرفی کرده  .این سیستم رو چطور ارزیابی میکنید؟
main bord: MSI A65
cpu:AMD
ram:corsair 2*4 gb ddr3
hard: western 1 tb
vga:geforce 430 ddr5 2gb
power:green 800
dvdrw:pionee

SajadCG

کاربر فعال
بفرما:​
main:asus p5a87
power:Memonex 540w
CPU:AMD Phenom II x4 or x6
Ram:RAM Corsair 1600 2GB*2
VGA:geforce GTS 450 DDR3
HDD:WD 1tb Black Or Green
DVD-RW:pioneer​
این سیستم پیشنهادی من هست.البته بالای 1میلیوم و 100 میشه.:cool:
من اصلا مین MSI را پیشنهاد نمیکنم که دوستتون گفتند.
در مورد هارد و CPU این را اضافه کنم که من دو مدل متفاوت را نوشتم تا اگه قصد داشنید بیشتر هزینه کنید اونا را انتخاب کنید منظورم هارد WD سری Black وCPU x6 هست.
رم هم بهتر به صورت جفتی انتخاب کنید مثل 2 تا 2گیگ من خودم 4 تا 2گیگ دارم.
موفق باشید.

تینا 88

Member
چرا رم ها رو جدا پیشنهاد میکنید چه تفاوتی بین 2تا رم 2 گیگ با یه رم 4 گیگ هست؟

فکر نمیکنید این پاور برای ای ام دی ضعیف باشه؟

این صحت داره که مین گیگا به دلیل اینکه تعداد اسلاید بیشتری داره از ایسوس بهتره؟گیگا با ای ام دی مچ نمیشه؟

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
چرا رم ها رو جدا پیشنهاد میکنید چه تفاوتی بین 2تا رم 2 گیگ با یه رم 4 گیگ هست؟
چون رم قطعه که همیشه در ممکنه سلول سوخته پیدا کنه اگه 1 رم باشه و تعداد سلول سوخته ها زیاد باشه باید بنداریدش تو سطل زباله
حالا فکر کنید این اتفاق واسه 1 رم 4 گیگ بیوفته:green:
و از طرفی هم روی یه سیستم کم پیش میاد که بیش از 2 گیگ پر بشه
اگه اینجور باشه بهتر 2 رم داشته باشیم .
و هم اینکه در سرعت تا حدودی تاثیر داره .
فکر نمیکنید این پاور برای ای ام دی ضعیف باشه؟
نه.چون من خودم دارم ازش استفاده میکنم.پاوری که بهتون پیشنهاد دادم روی سرور ها بسته میشه.:)
و حتی واسه این قطعات زیاد هم هست

این صحت داره که مین گیگا به دلیل اینکه تعداد اسلاید بیشتری داره از ایسوس بهتره؟گیگا با ای ام دی مچ نمیشه؟
نه.تعداد اسلات ربطی به بهتر بودن نداره.مگه شما میخوایند چی روش نصب کنید که میترسید کم بیاد؟؟:lol:
مین AMD با مین intel فرق میکنه دوست من
گیگا مین واسه AMD داره ولی گیگا بیشتر تمرکزش روی intel هست.

irdanlod

Member
دوست عزیز برای خزید توصیه میکنم توجه ویژه ای به مادربرد داشته باشید تا در آینده بتونید برای ارتقا روش حساب باز کنید
توصیه من خرید یک سیستم با مارد برد چیپ P67 یا H67 و یا Z68 هست
در مورد پردازنده توصیه میکنم یه چهارهسته ای بردارید تا در آینده مشکلی پیدا نکنید

Motherboard: Asus P8P67
CPU: Intel Core i5 2300
Ram: 1*4 Corsair
Hard: WD Caviar Green 500
پردازنده توصیه شده ارزونترین 4 هسته ای سری سندی بریج هست.
در مورد گرافیک باید یگم که فکر نمیکنم با توجه به رشتتون احتیاج به یک مدل قوی داشته باشید. این پردازنده به خودی خود یک گرافیک مجتمع در خودش داره و میشه حتی فیلم های فول اچ دی رو هم باهاش به راحتی دید. اگر قصد خرید کارت گرافیک جداگانه و بازی دارید همین مادربرد رو توصیه میکنم چون قابلیت اورکلاک پردازنده رو تاحدودی بهتون میده اما اگر میخواید از اون گرافیک داخل پردازنده استفاده کنید باید سراغ چیپ های سری H برید که توصیه من مادربرد Asus P8H67 هست یا هر ماربردی که خروجی گرافیک بهتون بده.

تینا 88

Member
دوستان عزیز از راهنماییهاتون واقعا سپاسگزارم در عالی بودن سیستم هایی که معرفی کردید شکی نیست اما بودجه من در حد یک میلیون هست.:sad:

به نظر شماmain bord: gigabayt p61  در کنارCPU: Intel Core i5 2300 میتونه عملکرد خوبی داشته باشه؟:?:

در مورد VGA:geforce GTS 450 DDR3  1gb  ممکنه شرکت سازنده رو هم معرفی کنید چون با توجه به نوع شرکت قیمتها خیلی متفاوتند؟

در ضمن باید بگم فاصله زمانی طرح سوال و پاسخگویی اعضا به اون واقعا کوتاه و عالیه.بسیار ممنونم:rose:

تینا 88

Member
اگه ممکنه یک کارت گرافیک حداکثر تا مبلغ 120000 تومن بهم معرفی کنید.فکر میکنم کارت گرافیکی که شما معرفی کردید گرونتر باشه!در ضمن من کارهای گرافیکی سنگین و بازی انجام نمیدم.
و یک نکته دیگه اینکه گرافیکی که در سی پی یو i5 تعبیه شده  در صورت استفاده از مین آنبرد در چه حدی عمل میکنه و قابل مقایسه با کدوم  کارت گرافیکی هست که بطور مجزا استفاده میشه؟

SajadCG

کاربر فعال
ببنید گرافیک onboard به درد یه یوزر کاملا عادی میخوره در حد اجرای word و...
و درست نمیشه با مدل خواصی مقایسش کرد
با این هزینه فکر میکنم بتوید یه گرافیک 512 DDR3 یا اینکه 1 گیگ DDR2 بگیرید(قیمت دقیق دستم نیست)
درضمن تعداد کمی از مین ها دیگه گرافیک ON دارند و اونای هم که دارند خیلی قوی نیستند درضمن قیمت مین با گرافیک on زیادتر هست.
موفق باشید.

تینا 88

Member
از اینکه صبورانه به سولاتم جواب میدید واقعا ممنونم.(خدا صابرین را دوست دارد):rose:

به نظر شما در کل بهتره برای مین بیشتر هزینه بشه یا سی پی یو؟مثلا اینکه یه مین قوی تر بردارم با سی پی یو i3 ؟

در ضمن کارت گرافیک Asus-Geforce 220 GT 1G ddr3 چطوره؟

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
خواهش میکنم.
ببنید مسلما cpu قوی خیلی بهتر از مین هست
ولی در صورتی که مین بتونه از قدرت اون cpu حداکثر استفاده را بکنه
بسته به هزینه ای که میخوایند بکنید یک cpu انتخاب کنید و بعد ببینید که چه مینی براش مناسب تره.
کارت گرافیکی که انتخای کردید خوب و مناسب هست.

موفق باشید.

تینا 88

Member
سلام
قطعاتی که میخوام بخرم یا اورجینالشون تو بازار موجود نیست اگر هم باشه قیمتش بسیار بالا هست.به نظر شما قطعات ساخت چین خوب هستن؟

Jim Jim

Well-Known Member
درخصوص مادربوردهای On Board عرض کنم که قیمت پایین تری دارند ولی باید رم بالاتری رو سیستم استفاده کنید، بدلیل اینکه از رم سیستم برای پدازنده گرافیکیش استفاده می کنه
برای کارت گرافیک هم بیشتر چیپش مهم هست که در این مدل هایی که معرفی کردید شاید بوردش ASUS باشه ولی چیپش GeForce هست و اگر بورد NVIDIA بگیرید قویتره مثلا: NVIDIA GeForce 210
بین CPU و مادربورد هم، توصیه میشه مادربورد رو قویتر بگیرید چرا که بعدا برحسب نیاز می تونید چه از نظر CPU و غیره ارتقاعش بدید و دقت کنید در خرید CPU میزان حافظه کش بسیار مهم تر از میزان پردازش اسمی CPU هست

Jim Jim

Well-Known Member
مدت هاست که تماما قطعات چینی در بازار هست و البته نه تنها در ایران بلکه در تمام این سرای خاکی اینگونه ست
اما جای نگرانی نیست و درواقع اورجینال هستند

Jim Jim

Well-Known Member
در بحث CPU معمولا AMD جهت کار گرافیک و Intel برای امور پردازش 3D و مهندسی انتخاب میشه و البته این انتخاب تا حدودی سلیقه ای هست چرا که هر کدام فراز و نشیب های خودشون رو دارند
اما در کل AMD در مقابل Intel حرفی برای گفتن نداره و بیشتر یه کپی کننده از Intel محسوب میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا