راهنمایی برای خرید هاست

behrooz747

New Member
با سلام
از دوستانی که تو زمینه هاستینگ تجربه دارند خواهش میکنم راهنماییم کنند
به نظر شما برای یک سایت دانلود کتاب الکترونیک که در روز 20000 بازدید کننده داره
و روزانه 5000 دانلود با حجم متوسط هر فابل 1 مگابایت از اون انجام میشه
چقدر پهنای باند ماهانه نیازه؟
ضمنا حداکثر حجم هر یک از صفحات سایت کمتر از 150 کیلوبایته

mrtnet

Member
دوست عزیز من میتونم شما راهنمایی کنم و حتی برای هاست هم میتونم یسری کمک بکنم

خوشحال میشم باهم صحبت کنیم اینم ایدی من هست : [email protected]

the_king

مدیرکل انجمن
m1362 عزیز، تبلیغ در این تاپیک و سایر تاپیک های بخش "وب هاستینگ" ممنوعه. صرفا در تاپیک هایی
مجاز به تبلیغ هستید که در انجمن "معرفی و یا درخواست هاستینگ" و به منظور درخواست معرفی باشد.

vatanmusic

Well-Known Member
باید حساب کنید که چقدر میشه
در ثانی همیشه معلوم نیست که همین مقدار دانلود انجام بشه یا نه
به هر حال بنده میتونم این سرویس را با پهنای باند نامحدود به شما تقدیم کنم
اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید

parsaserver

Active Member
به نام خدا با سلام
من می تونم شما رو کاملا راهنمایی کنم ( رایگان )

ایمیل من : [email protected]

آی دی من در یاهو : [email protected]

شماره موبایل من در امضا دیده میشه .

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

behrooz747

New Member
از همکاری دوستان ممنونم.
ولی اول بهم بگید حدودا پهنای باند مورد نیاز برای همچین چیزی چقدره؟
تا من بر اساس اون ببینم شرایط کدوم یک از دوستان برام بهتره

p30tip

Member
m1362 عزیز، تبلیغ در این تاپیک و سایر تاپیک های بخش "وب هاستینگ" ممنوعه. صرفا در تاپیک هایی
مجاز به تبلیغ هستید که در انجمن "معرفی و یا درخواست هاستینگ" و به منظور درخواست معرفی باشد.
رعایت کنید...
دوست من یک نکته هم بگم که این جز مصرف پهنای باند ممکنه بعضی سرور ها رو هم Overload کنه. معمولاً کسایی که می خوان فایل هاشونو آپلود کنند از کسانی که فایل هاستینگ دارن سرویس تهیه می کنن و بر روی فایل هاستینگ فایل های خود رو آپلود می کنند.

parsaserver

Active Member
پهنای باند مصرفی رو باید خود شما حساب کنید یعنی باید تست کنید و یا مقدار دقیق دانلودی در هر ماه رو داشته باشید که البته این هم حدسی میشه و دقیق نمیشه گفت . من پیشنهاد می کنم شما پهنای باند نامحدود ( مساوی پهنای باند سرور ) بگیرید .
قیمت یک گیگ فضا با پهنای باند نامحدود در سرور ما سالانه 50 هزار تومان هست البته با 1.5 درصد لود سرور . مفهوم لود سرور این هست که مقدار مصرف شما از منابع سرور ( در هاست اشتراکی ) 1.5 درصد خواهد بود . یعنی مقدار مصرف سایت شما از سی پی یو - رم و ... 1.5 درصد هست . دلیل این کار هم روشنه : در هاست های اشتراکی هاستی نمی تونه مثلا 10 درصد از سی پی یو و رم و .... مصرف داشته باشه چون در این صورت در حق بقیه سایت های اشتراکی هاست شده ظلم میشه .پس فقط مقدار مصرف سایت شما از منابع محدود خواهد بود .
خواستید اطلاع بدید تا تست تقدیم بشه ( با معرفی دومین )
موفق باشید

از همکاری دوستان ممنونم.
ولی اول بهم بگید حدودا پهنای باند مورد نیاز برای همچین چیزی چقدره؟
تا من بر اساس اون ببینم شرایط کدوم یک از دوستان برام بهتره

mahallat

Member
با سلام
اکثر دوستانی که در زمینه هاستینگ فعالیت دارند از نظر ارائه پهنای باند حتی نامحدود مشکلی ندارند و هزینه خاصی را در بر ندارد.آنچه که یک وب هاستینگ را شاخص میکند میزان پایداری و مطمئن بودن برای کار شماست پس بهتر است که اول آن شرکت را انتخاب کنید سپس راجب این موارد با آنها صحبت نمایید.
www.parmishost.com

جدیدترین ارسال ها

بالا