راهنمایی برای خرید لپ تاپ

ali_118

کاربر VIP
سلام

دوستان من قصد خرید یه لپ تاپ دارم
استفاده ای که از سیستم میکنم در حد استفاده ی دانشجویی و یه سری نرم افزار های گرافیکی هست مثل 3dsmax و photoshop

سیستمی که انتخاب کردم DELL Inspiron 1520 هست با مشخصات cpu: 2.2 core 2 dou 4mb cach santaroza Ram: 1gb vga : geforce 8600 256mb HDD : +120
که وب کم هم داره با مونیتور 15.4 WXGA

فکر کنم قیمت این سیستم حدود یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومن با گارانتی زیگورات بود .

میخواستم نظر دوستان رو در باره ی دیگر برند ها و سیستم های دیگه بدونم و همچنین گارانتی های معتبر و خوب برای DELL و سایر مارک ها و اگه سیستم مناسب تری در همین رنج قیمت سراغ دارند معرفی کنند

ممنون

نمی دانم هنوز خریده اید یا نه. (اگر خربده اید که مبارکتان باشد و بقیه مطلب را نخونید) :wink: :)

مشخصات گفته شده عالی است. ولی یه توصیه واسه دوستانی که می خوان notebook (لب تاپ) بخرند می کنم اونم اینه که حتی المکان DELL نخرید. چه در ایران چه در خارج از ایران !! اگر توضیحات بیشتر می خواین علتش رهم می گم (یکم طولانیه)
همین قدر بگم که به خاطر این مشکل من به هر دری زدم , 3بار نمایندگی بردم و تو Site رسمی خود شرکت DELL رفتم و اونجا دیدم که این مورد فقط مختص مملکت ما نیست.(البته الان مشکل رو پیدا کردم و خوشبختانه حل شد.)
اگر کارتان با Notebook زیاد است, یعنی استفاده طولانی مدت از nootebook می کنید مثلا 3 روز روشن نگه می دارین Vaio نخرین.
vaio برای برنامه نویسی مناسبتره.
در مورد HP اطلاعاتی ندارم.
در کل Tooshiba از همه بهتره. واقعا عالیه . به هیچ وجه نگذارین System عامل Windows Vista روی لب تاپ باشد.

من هم Tooshiba هم DELL هم Vaio استفاده کردم. از Tooshiba راضی تر هستم.

LG و Sumsong و ... رو دنبالش نرید. Apple هم تو ایران گارانتی ندارد.
در مورد کیفیت HP چیزی نمی دونم. ولی قیمتش می دونم ارزونتره.

به نظر من شما با همون مشخصات توی مدلهای Tooshiba بگردین چیز خوبی تو همون قیمت می تونید پیدا کنید.

pedramr

Active Member
.. كامپيوتر رو بايد بسته به كاربردي كه ازش انتظار داريم بخريم ، نه اينكه حتي‌الامكان تا جايي كه ميشه امكاناتش خوب باشه و زياد باشه. اولاً كه الان همه نوت‌بوك‌ها ارزون شده‌ان چون توي چين مونتاژ ميشن و پشتشون هم نوشته. تمام ماركها همين هستن. پس از نظر دوام خيلي روي هيچ كدوم حساب نكنين. البته Dell اگه مال خود ايرلند باشه معركه است چون همه ويندوزها هم روي اون نصب ميشن. اما اين توشيباهاي جديد كه ويستا روشون سواره عُمراً قابليت نصب ويندوزXP رو ندارن ، يعني دارن ولي چون مونيتورشون وايد هست ، خودت رو بكشي هم نمي‌توني درايورش رو پيدا كني و مجبوري با همون ويستا و ناسازگاري‌ها و سرعت پايينش بسازي. البته من خودم توشيبا خريدم چون شلاق‌خورتره و همونطور كه بچه ها گفتن نمايندگي و پشتيباني هم داره ولي خوب هر برنامه‌اي رو هم روي اون اجرا نمي‌كنم و بيشتر براي اينترنت ، فيلم ديدن ، كارهاي گرافيكي و اينها ازش استفاده مي‌كنم. آخه بعضي‌ها مجبورن به خاطر برنامه‌هاي قديمي ويندوز xp نصب كنن ، خوب اونها بايد مدلهاي قديمي توشيبا يا مارك ديگه بگيرن.
از طرفي اون ويندوزي كه روي اينها ميدن خودش حدود 90 يورو مي‌ارزه و اگه مي‌خواهين با لپ‌تاپ برين خارج نمي‌تونين خودتون ويندوز دزدي بريزين پس بهتره كه از خير ماركهايي مثل فوجيتسو يا همون دل كه ويندوز نداره هم بگذرين اينجا. اما اگه براي كار توي ايران مي‌خواهين ، اينهايي كه ويندوز ندارن ارزون‌تر تموم ميشن.
اگه مي‌خواهين فقط حسابداري و اينترنت و تايپ و كارهاي دم دستي داشته باشين ، Aser با 256 RAM گزينه خوبيه و كلاً لازم نيست يه چيز گرون بخرين ، اما براي كارهاي گرافيكي هر چي مي‌تونين بايد CPU ، ‍Cache و RAM رو بالا بگيرين ديگه ..

جدیدترین ارسال ها

بالا