راهنمایی برای تسکیل گروه های گرافیکی

mohammadrzahash

New Member
با عرض سلام و هسته نباشید

یه موضوع ساده میخواستم مطرح کنم امیدوارم بتونید کمکم کنید.. :rose:

من میخوام در آینده ( خیلی نزدیک )اقدام به تاسیس یک گروه کنم که کارهای گرافیکی (انیمیشن-میکس-فلش-افترافکت...(سری ادوبی و..)) و ساخت سایت اینترنتی و همچنین ساخت برنامه های گرافیکی با نرم افزار های مثل captivate و از این سری برنامه ها انجام بدهند .

من خودم در بعضی این موارد به طور کامل (ّفلش- پریمایر- برنامه نویسی وی بی - اچ تی ام ال....)وارد و در بعضی تا حدودی( پی اچ پی....) وارد هستم ... و به زودی مهارت ها مو کامل میکنم

و حال میخوام بدونم برای تشکیل یک گروه که بتونه کار هایی از این قبیل رو انجام بده چه تعداد اعضا با چه مهارت هایی لازم داره و مسدولیت هر کدوم در این گروه چیه

لطفا اگر میتونین کمک کنید یکم اطلاعاتم در این زمینه بالا بره..

باتشکر- :):rose:

lad3000

Member
سلام
به این گروهی که شما میگید میشه کانون تبلیغاتی
تعدادتون میتونه از 2 نفر باشه به بالا ولی 4-5 نفر کافیه
سعی کن افرادی رو انتخاب کنی که علاوه بر داشتن تخصص روحیه همکاری وخلاقیت زیادی داشته باشن(اگه از این کار میخوای درآمد زیادی کسب کنی)
روحیه و اهدافتون باید با هم بخونه (چون روی هم تاثیر زیادی میزارید و ممکنه اکه روحیه و اهدافتون یکی نباشه ممکنه گروهتون سریع شکست بخوره)
قبل از شروع کار روی حتما مبلغ دستمزد به توافق برسید (سعی کن بیشتر درصدی کار کن تا حقوق ماهیانه به غیر از پست های خاص مثل مدیر سایت ، مدیر امور مالی وهمیچین جور کار ها که کارشون ثابته) مثلا بازاریاب 10 درصد طراح 80 درصد و10 درصد هم برای خرج های سایت و ....
حتما بقیه گروه رو توی خرجها (خرج ثبت و سایت و...) دخیل کن چون اگه پول بدن احساس مسئولیت بیشتری میکنن

ان شا ا... موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا