راهنمایی برای انتخاب یک Cms با مشخصات ذکر شده

ACTIVE

Active Member
با سلام، بالاخص خدمت مدیر محترم انجمن و دوست عزیزم که همیشه جز اذیت ما چیزی ندیدن (آقا صادق گل)
خب من یک CMS می خواستم که

اولاً
سیستمهای Nuke, e107, mambo, limbo, mitra و فیوژن نباشن

ثانیاً
قدرت مدیریتش مثل e107 باشه و قابلیت ایجاد منو و پیج رو داشته باشه

ثالثاً
زیاد تابلو نباشه (مثلا سیستمهایی مثل Nuke و bb و اینجور چیزا دیگه خیلی تابلو شدن!)

رابعاً
حتماً فارسی رو هم ساپورت بکنه

خصایص:
- شامل ماژولهای (دانلود، لینکستان، اخبار، گالری عکس) و ... باشه
- خوش فرم و استاندارد هم باشه
- درضمن اونایی هم که میخان بگن سفارشی و پولی و ... بخر لطفاً پیغام نزنن چون CMS رایگان مد نظرمه
- برای کانون تبلیغاتی (شرکت خودمون) میخام

راهنمایی:
من از مامبو و میترا (طرح و فرمشون) خیلی خوشم میاد اما ... پنلهای مدیریتیش خیلی درهم برهمه اصلا یوزر فرندلی نیست (البته به نظر من) e107 هم از هر نظر خوبه فقط بیچاره شکل و رویه درست و حسابی نداره، البته خودم الان از اون استفاده می کنم.
سیستم مد نظر من یه چیزی تومایه های مابین e107 و میترا هستش.

از راهنمائیتون ممنون و متشکر

moon_spell

Member
تست

تست فشار بر server و قابليت هماهنگ شدن با ضميمه ها و قدرت و سرعت مديريت با کاربران در حال کار با سيستم و ترافيک به نتيجه زير رسيد

انتخاب با شما !

1 - آجا نيوک 1.2.1
2 - ايران نيوک 3.2 & 3.5
3 - پلاتينيوم 7.6.B.4 Final
4 - اوو v2.0.5

توجه : تست بر روی سيستم Quadro 4 x 3.2 P ------Ram Streaker Force 22 GB
and .......... انجام شد ...

ACTIVE

Active Member
ممنون،
زیاد حجیم نیست، ویزیتور چندانی هم نداره، صرفا چیزایی که گفتم مهمه ... NUKE نباشه کلاً
البته با XOOPS هم کار کردم مثله e107 پرقدرت ولی بدریخته

نهایت سپاس

J4vad

Member
دوست عزيز شما كه همه سيستم هاي رو گفتيد نباشه !! :D

اما خوب اگر واقعا دوست داريد تابلو نباشد !

به رفته Www.AJA-Nuke.ir به لينك ها نگاه كنيد ! سيستم قالب و اتصال آن را انجمن هاي نگاه كنيد
يك سيستم معمولي نيست و نيوك هم درهسته اصلي ازش استفاده شده !

به كلي تغيير كرده و بيشتر با AJA Portal شناسايي ميشه اما خوب چون شما به همه جا محدود كرديد من اسراري ندارم اما مي تونيد مشاهده كنيد

احساس مي كنم تا اسم نيوك مياد خاطراتي ديگر در ذهن شما مي آيد اما خوب تغييرات زيادي كرده و يك نيوك معمولي نيست

در هر صورت دوست عزيز Data life هم بد نيست كه با آجا خيلي شباهت دارد بخصوص در قالب ها !

البته Data life پولي هست و بايد نسخه نول شده اون رو استفاده كنيد :wink:

اميدوارم صحبت هام مفيد بوده باشه

موفق باشيد

يا حق .:)

ACTIVE

Active Member
دستتون درد نکنه جواد جان
اما همنطوری که گفتم و شما هم اشاره کردید زیاد دل خوشی با نیوک ندارم. البته با سیستم جدید آجا زیاد آشنا نیشتم اما بالاخره نیوک نیوکه...!
البته من نیوک پلاتینیوم رو از بین سایر زیرمجموعه ها بهتر دیدم ولی اصلا و به هیچ عنوان نمی خام نیوک باشه.

e107 هم خوب بود اما متاسفانه پشتیبانی فارسی اون که وب شهر بود اسباب کشی کردن و در دست رس نمی باشند!!!! هرچند از لحاظ شکل ظاهری شبیه به نیوکه اما من قدرت و کاراییش رو بهتر میدونم.

در مورد دیتا لایف هم لینک پشتیبان فارسی اش فوروارد میشه به جومفا که اصلا ربطی به دیتا لایف نداره. اگه ممکنه و میشناسید آدرس فارسی دیتا لایف رو هم لطف کنید.

ممنون بازم منتظر معرفیتون هستم
دستتون درد نکنه

ACTIVE

Active Member
با سلام مجدد
من چندتا از سیستم های مدیریت محتوی رو با هم مقایسه کردم، چندتا سوال برام پیش اومد.

جوملا، میترا، مامبو، لیمبو اینا کورشون یکیه؟
من از جوملا (ترجمه جومفا www.joomfa.org) خوشم اومد کسی باهاش کار کرده؟

آیا پنلش مثل میترا درهم برهمه؟ و آیا قابلیت ایجاد منو و صفحه در همون قالب رو داره؟
ممنون

J4vad

Member
:D بله شانس شما ! http://dle.ir پولي شده فارسي اون هم ! البته فكر كنم من داشته باشم اگر پيدا كردم برايتون آپلود مي كنم !

اما اگر تصميم به استفاده از Datalife گرفتيد ! هيچ امكاناتي بيشتر از آجا نداره ! آجا فقط يك اسم نيوك داره ! مديريتي شبيه به نيوك ! باز هم انتخاب و زمينه كاري شما مهمه !

موفق باشيد يا حق .:)

ACTIVE

Active Member
ببینید
من یک موقع (جوونی ااا) خیلی پی سیستم های مدیریت محتوی می گشتم و اولین کاری هم که می کردم بعد از دانلود کورش اونو سریعاً نصب می کردم. البته اون زمونها خیلی به آقا صادق زحمت میدادم چون زیاد تو باغ نبودم.

اما من زیاد قابلیت و این حرفا مهم نیست چون سایتی که می خاد ایجاد بشه برای یه کانون تبلیغاتی که نمی خام زیاد تابیل باشه! ببینید جوملا شاید امکاناتش قابل قیاس با ای پرشین نباشه اما زیباست و این همون چیزیه که ما می خوائیم.
درسته که امکانات جوملا (جومفا) کمه ماژول یا بلوکهایی که در نیوک یا سایر سیستمهاست رو این نیست اما از نظر فارسی سازی و استایل بندی و زیبا سازی خوب و تر و تمیز کار شده.
نمیدونم متوجه شدین یا نه اما من فعلا جوملا (جومفا) رو هنوز نگرفتم چون من همیشه با سیستمهایی که شبیه مامبو هستن در قسمت مدیریتشون مشکل دارم. احساس می کنم روی اصول نیست.

دیتا لایف هم اگه پشتیبانی فارسی شو پیدا کردید فقط لینکش رو ارسال کنید لطفاً نیازی به آپلود کردنش نیست زحمت نکشید خودم نال انگلیسیشو دارم.

ممنون و سپاس

moon_spell

Member
دوست عزيز شما كه همه سيستم هاي رو گفتيد نباشه !! :D

اما خوب اگر واقعا دوست داريد تابلو نباشد !

به رفته Www.AJA-Nuke.ir به لينك ها نگاه كنيد ! سيستم قالب و اتصال آن را انجمن هاي نگاه كنيد
يك سيستم معمولي نيست و نيوك هم درهسته اصلي ازش استفاده شده !

به كلي تغيير كرده و بيشتر با AJA Portal شناسايي ميشه اما خوب چون شما به همه جا محدود كرديد من اسراري ندارم اما مي تونيد مشاهده كنيد

احساس مي كنم تا اسم نيوك مياد خاطراتي ديگر در ذهن شما مي آيد اما خوب تغييرات زيادي كرده و يك نيوك معمولي نيست

در هر صورت دوست عزيز Data life هم بد نيست كه با آجا خيلي شباهت دارد بخصوص در قالب ها !

البته Data life پولي هست و بايد نسخه نول شده اون رو استفاده كنيد :wink:

اميدوارم صحبت هام مفيد بوده باشه
موفق باشيد

-----------------------------------------------------------------
دقيقا ... چون آجا تنها سيستمی هست که علاوه بر ظاهر متفاوت درای امکان برقراری ارتباط بين کاربر و 90% اضافه شونده ها هست مثل انجمن ،،، افکت های زيبا و از همه مهم تر سرعت جعم آوری اطلاعات محتوا بر روی سيستم , spamboot-killer و
...

قبلا هم گفتم که سيستم مديريت محتوا فقط طی زمان و استفاده کاربران کيفيت و کاربرد خودش رو نشون ميده!!!

به نکته اي هم اشاره کنم که بسياری از استفاده کنندگان ديگر سيستم ها به علت فشار بر روی
server از هاست اخراج شدند !!!
پس به کيفيت و عمق کار نگاه کنيد نه به ظاهر و ..........

آخرین ویرایش:

ACTIVE

Active Member
با سلام و تقدیر از محبت شما دوستان

من همه CMS هایی رو که گفتین رو دیدم و از همتون ممنونم.
دیتا لایف خیلی زیبا و جالب به نظرم اومد، پشتیبانی فارسیشم قالب های زیبایی رو تهیه کردن.
منتها من نسخه نال فارسی شو ندارم اگه ممکنه لینکشو معرفی کنید تا دانلود کنم یا اگه دمویی دارید بگید تا محیط مدیریتیشو بگم.

حالا یه سوال -- میدونید چرا به قسمت مدیریت گیر میدم ؟؟
جواب -- چون قراره از بدبختی من این سایت رو راه اندازی بکنم و به مدیر عامل و همکاران آموزش بدم. نه اینکه ماشاله همه دوستان بالاخص مدیریت محترم مخ کامپیوتر بخصوص در استفاده از CMS ها فوق دکترا داره..!!!! برای همینه که نمیخام تا یه سال حین کار هی گیر بده بگه اینجاش چی شد اونجاش چی شد. در ضمن امکانات کامل ادمین رو هم بهش نمی دم. d:

moon_spell جان من دقیقا میدونم شما چی می گید اما به دلایل بالا که گفتم نیاز به اضافه کردن این گزینه به انتخابهامو ندونستم.
majid2x عزیز از بابت معرفی سایت ممنون و متشکر
ممنون بازم تا یکی دو روز با اجازتون این تاپیک رو استیبل نگه می دارم تا بازم از تظراتتون استفاده بکنم.

J4vad

Member
moon_spell ممنون از شما كه هميشه به آجا لطف داشتيد

ACTIVE البته ! تمام قالب هاي Datalife با آجا سازگار مي شوند چند نمونه هم اينجا مي تونيد مشاهده كنيد

http://www.exemptor.com/public/aja

در هر حال اميدوارم دراين راه موفق شويد

ACTIVE

Active Member
J4vad-Ki||er عزیز ممنون خیلی کمکم کردین.

فقط یک سوال نال شده دیتالایف کار میکنه؟ یا بگیرن در سایت رو تخته می کنن؟
AJA هم سیستم خوبیه ممنون از معرفی تون ولی گفتم یکی از دلایلش رو قبلا که چرا انتخاب نکردم.

J4vad

Member
خواهش مي كنم ! دلايل شما رو مي دونم ! داريد مزيت سيستم ها رو مي گيد ! من هم اشاره مي كنم كه همه در آجا هست ! چرا با استفاده از نسخه نول ! باعث بستن سايت خود شويد ! در صورتي كه رايگان با مزيت هاي بالاتري هست ! نه قصد تبليغ نه چيزه ديگه اي رو ندارم ! فقط و فقط كمك

http://www.e107team.com باز شد ! مشكل شما هم بر طرف شد :D

يا حق :)

آخرین ویرایش:

majid2x

Active Member
دیتالایف در کل نال شده هست ولی سایت رسمیش گیر نمیده !

ولی اجا رو بذاری مطمئن تره !
پیشنهاد من ازاول هم می شد بگی اجاست ولی شما گفتی نیوک نباشه .

S4DEGH

Well-Known Member
قبلا چند تن از بچه ها تاپيك هايي مبني بر معرفي Cms ها گذاشته بودن ..

كمي توي اين انجمن بگردي پيدا ميكني تاپيكش رو ... :)

ACTIVE

Active Member
سلام ممنون دوستان
آقا صادق خوبین؟؟ بله حق با شماست من همه اونا رو مطالعه کردم و در ابتدا هم گفتم چون یه کمی خواسته ام اختصاصی بود برا همین تاپیک زدم. دوستان بیشتر حالتهای عمومی رو مد نظر داشتند.

به هرحال ممنونم، دیتا لایف رو فعلا بدک ندیدم منتها تمپلیتهایی که از سایت فارسی اش گرفتم ظاهراً صحیح rtl نشدند.

ممنون و سپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا