راهنمایی برای انتخاب یک Cms با مشخصات ذکر شده

moon_spell

Member
moon_spell ممنون از شما كه هميشه به آجا لطف داشتيد

ACTIVE البته ! تمام قالب هاي Datalife با آجا سازگار مي شوند چند نمونه هم اينجا مي تونيد مشاهده كنيد

http://www.exemptor.com/public/aja

در هر حال اميدوارم دراين راه موفق شويد

يا حق .:)
------------------------------------------------------------------------------
به به آجا شاهکاره ! پس زکی ديگه هم اضافه شد !
1 / سازگاری با آجا
2 / سازگاری با انجمن های مختلف
3 / سازگاری با ضميمه ها و اضافه شونده ها مثل​
torrentflux که نياز به برقراری ارتباط با اجا دارند
4 / سازگاری با قالب های اکثر سيستم ها !!!!!
5 ادامه دارد .......

S4DEGH

Well-Known Member
سلام ممنون دوستان
آقا صادق خوبین؟؟ بله حق با شماست من همه اونا رو مطالعه کردم و در ابتدا هم گفتم چون یه کمی خواسته ام اختصاصی بود برا همین تاپیک زدم. دوستان بیشتر حالتهای عمومی رو مد نظر داشتند.

به هرحال ممنونم، دیتا لایف رو فعلا بدک ندیدم منتها تمپلیتهایی که از سایت فارسی اش گرفتم ظاهراً صحیح rtl نشدند
خواهش ميكنم .. :)

ولي بنظرم شما سفارش بدي برات بنويسن راحت تره ها ... :دي

به به آجا شاهکاره ! پس زکی ديگه هم اضافه شد !
1 / سازگاری با آجا
2 / سازگاری با انجمن های مختلف
3 / سازگاری با ضميمه ها و اضافه شونده ها مثل
torrentflux که نياز به برقراری ارتباط با اجا دارند
4 / سازگاری با قالب های اکثر سيستم ها !!!!!
5 ادامه دارد .......
اينجا رو نگاه ميكردي بد نبود .. :)
اولاً
سیستمهای Nuke, e107, mambo, limbo, mitra و فیوژن نباشن
ثالثاً
زیاد تابلو نباشه (مثلا سیستمهایی مثل Nuke و bb و اینجور چیزا دیگه خیلی تابلو شدن!)

ACTIVE

Active Member
آقا صادققققق حالا دیگه کلاسمون میذاری ی ی؟
آقا من که گفتم:
- درضمن اونایی هم که میخان بگن سفارشی و پولی و ... بخر لطفاً پیغام نزنن چون Cms رایگان مد نظرمه
شما هم همش گیر میدی، بذار بچه به نوایی برسه بابا...
ولي بنظرم شما سفارش بدي برات بنويسن راحت تره ها ...
:d

siavashmusic

Active Member
شما وقتی مامبو رو از لیست خارج کردی مسلما منظورت قدرت نیست و مسلما هم نمیتونی قدرتمندتر پیدا کنی
اما پورتال مورد نظر شما رو من دارم ولی رایگان نیست
اومدم ارسال کنم دیدم شما نوشتی رایگان باشه . . .

J4vad

Member
والا ! Active جان شما مي خواي مثلا با آب خالي آب پرتقال بسازي ! نميشه كه برادر !

همه سيستم ها رو كه ميگي نباشه ! پولي هم نباشه ؟ پس بگو چي باشه ؟:d من كه نفهميدم ! اگر مي فهميدم تا حالا 100 راه پيش پاي شما ميزاشتم

يا حق .:)

ACTIVE

Active Member
سلام
والا من خودم شخصاً شیفته سیستمهای مبتنی بر مامبو هستم چون علاوه بر نظم و زیبایی در ظاهر از نظر ساختمان برنامه نیز تر و تمیز کار شده در این شکی نیست.
سیاوش موزیک اگه پرتالی که میگید نمونه اش رو دارید بذارید ببینیم خدارو چه دیدی. در شهر ما پورتالی با عناوین کا بی دی و آتورپاپ طراحی شده که مدیر شرکت ما خوشش نیامد و البته پولی هم بود. حالا شما اگه مد نظرت چیزه خاصی معرفی کنید، اگه برای من هم مفید نبود بالاخره تاپیکه در آینده شاید به درد کسی خورد، هرچند من اولش محدود کرده بودم.
جواد جان تا اینجاش هم کمک بزرگی کردید، من فقط چندتا سیستم رو حذف کردم بی انصاف کجا گفتم همه سیستم ها نباشن؟؟؟!! :دی مگه این همه کمک کردید راه نبودن که پیش پای ما گذاشتین؟؟

تا اینجاش من سر دوتا از سی ام اس ها موندم، انتخاب اولم میترا هستش، دومی هم دیتالایف
ممنون از کمکتون

alimosavi

Active Member
سیستم دروپال

سلام
سیستم دروپال یکی از بهترین سیتم های مدریت محتوا است . از لحاظ ایندکس شدن ، نظم و ترتیب و خیلی چیزهای دیگر . می توانه اینو هم امتحان کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا