راهنمایی برای استفاده از نرم افزارUlead Video Studio

ahmaad0551

New Member
باسلام...
من ورژن 11این نرم افزار دارم...
لطفا کمک کنید تو این زمینه ها..
1-میخام قبل به نمایش دراومدن کلیپ متنی بنویسم بعد کلیپ شروع بشه چه کنم...؟
2-میخام بین کلیپ یک تیکه کلیپ دیگه یا متن اضافه کنم .چه کنم...؟
3-میخام افرادی که تو کلیپ هستن هروقت برای اولین بار فیلم رفت روشون عکسشون وایسه و اسمشون حرف به حرف بنویسم(توفیلمهادیدی دیگه اسمشون که حرف به حرف کامل میشه+به همراه هرحرف یک صدایی مثل تایپهای قدیمی هم میاد)...
شرمنده زیادشد...
اگه کمک کنی ممنون میشم...

michelangelo

Well-Known Member
1- وارد قسمت TITLE شوید و یکی از اونهارو انتخاب کنید و درگ کنید به قسمت Title Drack و روی صفحه ی نمایش نوشتتون رو تغییر بدید.
2- خوب فیلمی که شما حاضر کردید در قسمت Video Drack می باشد.شما می تونید به روال بالا عمل کنید که متن همراه با کلیپ نمایش داده میشود.
3- شما باید اون لحظه ایی که می خواهید رو به صورت عکس در بیاورید و میان دو فیلم قرار دهید و طبق شماره ی 1 عمل کنید.بعد با کلیک بر روی نوشته در قسمت Title Drack گزینه ی Animation را در صفحه ی کناری انتخاب کنید تا زیر مجموعه های آن نمایش داده شوند.بعد با فعال سازی گزینه ی Apply Animation از منوی انتخابی طرخ خودتون رو پیدا کنید
اگر باز هم سوالی داشتید همن جا مطرح کنید

ahmaad0551

New Member
من تقریبا باهاش کنار اومدم ویه چیزایی یادگرفتم...
فقط 2مورد هست که تو آموزشهاتوسایتهای غیر بهش پرداخته نشد...
1-مثلا در حین دیدن کلیپ فردی عکسش خشک بشه مثل عکس واسمش همون جور که قبلا گفتم حرف به حرف نوشته بشه...
2-اضافه کردن کلیپ و متن در وسط کلیپ...
اگه فقط همین 2تا رو زحمتش بکشیدی باتصویرممنونت میشدم...
باتشکرازشمادوست گرامی

michelangelo

Well-Known Member
1- شما باید اون لحظه ایی که می خواهید رو به صورت عکس در بیاورید و میان دو فیلم قرار دهید و طبق شماره ی 1 عمل کنید.بعد با کلیک بر روی نوشته در قسمت Title Drack گزینه ی Animation را در صفحه ی کناری انتخاب کنید تا زیر مجموعه های آن نمایش داده شوند.بعد با فعال سازی گزینه ی Apply Animation از منوی انتخابی طرخ خودتون رو پیدا کنید
2- خوب فیلمی که شما حاضر کردید در قسمت Video Drack می باشد.شما می تونید به روال بالا عمل کنید که متن همراه با کلیپ نمایش داده میشود.

ahmaad0551

New Member
1- شما باید اون لحظه ایی که می خواهید رو به صورت عکس در بیاورید و میان دو فیلم قرار دهید و طبق شماره ی 1 عمل کنید.بعد با کلیک بر روی نوشته در قسمت Title Drack گزینه ی Animation را در صفحه ی کناری انتخاب کنید تا زیر مجموعه های آن نمایش داده شوند.بعد با فعال سازی گزینه ی Apply Animation از منوی انتخابی طرخ خودتون رو پیدا کنید
سلام..
و ممنون که وقت میزارید...
میشه لطف کنید اگه نمیتونیدعکس بزارید یک به یک گزینه هاشو بزاری...
مثلا من میخام موقع پخش کلیپ کلیپ استپ بشه و نام طرف حرف به حرف نوشته بشه...
شما این جور بفرماید که:
اول گزینه فلان دوم گزینه فلان وسوم گزینه بهمان...
منظور از فلان گزینه های واقعی که تو خود نرم افزار هست ومن باید ازشون استفاده کنم...
برای هر2مورد محبت کنید این جور توضیح بدید...
من مبتدی هستم ودردسرش برای شماست..
شرمنده..
من الله توفبق:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا