راهنمایی از گرافیست های مجرب و حرفه ای

pami

Member
سلام دوستان من تمایل دارم طراح شم و با نرم افزار فتوشاپ کار کردم و کاملا مسلط هستم و با کورل هم آشنا هستم (منتها زمینه کار قبلی من عکس بود و ربطی به گرافیک نداشت)من اگه بخوام یه دوره ای کارآموزی کنم برایگرافیست شدن به نظرتون شروع خوبیه ؟یا راههای بهتری هم هست؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
شما اگه با فتوشاپ مسلط هستید میتونید با دنبال کردن نمونه کارهای دیگران ( داخلی و خارجی ) و تمرین کردن و همچنین آموزش های موجود در اینترنت ( بصورت پارسی و انگلیسی زبان ) خودتون رو در بخش های مربوطه بالا بکشید.
بهترین منبع همین اینترنت هست که بهترین و بروزترین آموزش ها رو داره ، اگه انگلیسیتون متوسط باشه که چه بهتر !
موفق باشین

pami

Member
منابع ندارم در این زمینه میشه معرفی کنید البته منابع خیلی خوب

ArTaBaZ

Well-Known Member
سایت های زیادی وجود دارن که براحتی با یک جستجو میشه پیدا کرد. البته بهتره شما هم همینکار رو بکنید و سایت های خوب رو Bookmark کنین.
سایت های زیر واسه دیدن نمونه کار استفاده میشن :
Graphicriver.net
Deviantart.com
creativemarket.com
Behance.net
dribbble.com
و سایت های آموزشی رو انشاا... فردا براتون چندتایی میفرستم چون فارسی و انگلیسی هستن (فارسی مجاز نیست در انجمن ذکر بشه) و در ضمن فردا امتحان دارم که الان وقت نمیکنم پیدا کنم واستون.
موفق باشین.

می خواید طراح بشید یا گرافیست؟؟!!!، منظورتون از طراح چیه؟ ، چه نوع طراحی مد نظر شما هست؟!

pami

Member
ممنونم artabaz اتفاقا دوین آرتو عضو هستم فقط سوالم این بود که نمونه کاراشونو میفرستن تو این سایت یا استفاده ی دیگه ایم میشه کرد؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
ممنونم artabaz اتفاقا دوین آرتو عضو هستم فقط سوالم این بود که نمونه کاراشونو میفرستن تو این سایت یا استفاده ی دیگه ایم میشه کرد؟
توی سایت DeviantArt دسته بندی های مختلفی وجود داره ، بعضی از محصولات در قالب فروش هست و بعضی نمونه کار و بعضی از کارها مثل Texture ها رو میشه استفاده کرد و یا حتی واسه دانلود خود طراح ها قرار دادن.
بصورت کلی دسته بندی مورد نظر خودتون رو انتخاب کنین و سپس قسمت محبوب ترین ها رو انتخاب کنین. نمونه کارهای خوبی داره که میتونین ایده بگیرین. حتی میتونین بعنوان تمرین برای خودتون کپی بزنید ( فقط بعنوان تمرین !! نه بصورت تجاری ).
لینک های آموزشی هم پ.خ میکنم.
موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا