راهنماپي در باره dsn

(azar)

Member
با سلام

مي خواستم اطلاعاتي راجع به اين واژه و اينكه مخفف چيه و چه كاري روي سرور انجام ميشه داشته باشم . ضمنا همانطور كه در تاپيك قبلي گفتم من پروژم را كه دريافت اطلاعات در قالب فرم و انتقال آن به بانك اكسس هست را در برنامه asp.net تست ميكنم و هيچ مشكلي نداره ولي وقتي آنرا به فضاي سايتم آپلود ميكنم همان ارور را ميده . حتي آن كاري را كه هم گفتيد انجام دادم ولي نتيجه نمي گيرم به نظر شما ايراد كار كجا مي تونه باشه تو را خدا كمك كنيد .

ضمنا اگه براي كسي مقدور باشه مي توانم كل پروژه را در اختيارش بزارم تا رو سرورش چك كنه . اگه كسي اين لطف را بكنه ممنونش ميشم.

aminir

Member
سلام آذر خانم شما خبري ازت نبود چرا در اون تاپيك جواب ندادي من گفتم مشكلت حل شده !!!!!

شما چرا از Error هاي صفحه عكس نگرفتي يا اصلا آدرس سايتت رو بده تا امتحان كنيم

ضمنا DSN مخفف Data Source Name اگه مي خواي بدوني كجا تعريف مي شه يك سري به ODBC در كنترل پنل سيستمت قسمت Administrative Tools بزن

mehradmoein

Member
dsn = Data Source Administrator
براي ارتباط با database هست و هنگام ارتباط ديگه لازم نيست كه جاي database رو بدي چون اون رو مي شناسه . من تا حالا روي فضاي سايت از dsn استفاده نكردم ولي توي win xp در control panel در administrative tools روي آيكون ODBC
كليك كنيد و به قسمت system dsn برويد در اون جا مي تونيد يك database رو add كنيد و براي اون يك اسم انتخاب كنيد و درايور اون رو هم مشخص كنيد . بعد تو ي برنامه براي استفاده از اون از كد زير استفاده مي كنيد :(در asp)
Obj.Open "Dsn=dsn name"

(azar)

Member
راستش من مشكلم حل نشد . ضمنا ببخشيد از اينكه تو آن تاپيك بهتون جواب ندادم چون من هر كاري كردم ( منظورم توي نتضيمات web config هست) فقط همان پيغام خطاي مشابه رو دريافت مي كنم . ضمنا من يه پروژه تو اين آدرس زير كه متعلق به سايت همسرمه گذاشتم اگه محبت كنيد آنرا چك كنيد و كمكم كنيد ممنون ميشم

(azar)

Member
ساعت هفت هستش چك كردم پيغامي هنوز نرسيده . مشتاقانه منتظر كمك و راهنمايي شما هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا