راهنماي خريد mp3 plyer .......كمك فوري

golbol

New Member
با سلام خدمت شما دوستان عزيز
من تصميم گرفتم كه يك mp3 player بخرم و از اونجايي كه راجع به mp3 player اطلاعاتي ندارم از شما دوستان درخواست كمك دارم .
اول اينكه آيا در mp3 player مي توان فايل هايي را ذخيره كرد يا نه يعني منظورم اينه كه فايلهايي به غير از آهنگ وفيلم را مي شه مانند يك فلش مموري در آنها ذخيره كرد و اگر اين امكان در آن وجود دارد mp3 player هاي sony سري E00 اين قابليت را دارند يا نه؟
ودوم اينكه آيا مي شود ظرفيت يك mp3 player را افزايش داد .واگراين قابليت را دارد چگونه اين عمل امكان پذير است ؟
وسوم اينكه تغذيه وشارژ يك mp3 player به چه روش هايي انجام ميگيرد وكداميك بهتر است ؟
وديگر اينكه نظر شما راجع به mp3 player مدل SONY E003 با ظرفيت 1G چيه ؟ آيا مي شود با اون صدا ضبظ كرد ؟
اگر ممكنه ويژگي هاي اين مدل را براي من بگيد ممنون مي شوم .
خيلي متشكرم .

همه امکاناتی داره - همون پلیر 1 گیگ سونی - صدا هم ضبط میکنه - رادیو هم هست - مثل فلش همه چیز میتونید بریزید داخلش !

kayvan.azarbarz

New Member
تمام Mp3 Player ها مثل فلش مموری کار میکنند فلش مموری ها نمیتونن مثل Mp3 Payer ها کار نمیکنن

New World

Member
هموني كه نوشتم 2 گيگ حافظه داره - كارت حافظه ميني اس دي تا يك گيگ ميخوره - خيلي هم زيباس.60 تومنم بيشتر نيس. ماركشم اپيسره كه ديگه جاي توضيح نداره. بگيرين حالشو ببرين

آخرین ویرایش:
دوستان برای خرید MP3 Player و MP4 چند نکته رو در نظر داشته باشید میتونید انتخاب خوب و خرید خوبی بکنید :
1- مارک ، شرکت وارد کننده و گارانتی کننده : جدیدا مارکهای زیادی وارد ایران میشه که اکثرا برای اینکه سود زیادتری بکنن جنسهای بی کیفیت وارد میکنن با مارکهای غیر معتبر و یا اینکه بدون مارک که وقتی وارد ایران شد یه مارک معروف رو رو ش میچسبونن .
2 - ظرفیت : مقدار ظرفیتی که نیاز دارید رو مشخص کنید و بعد خرید کنید این مسئله خیلی مهمه چون وقتی به اندازه نیازتون نخرید بعدها باعث مشکل برای شما میشه که این مسئله رو میتونید یه مقداری حل کنید با خرید مدلهایی که رمشون قابل افزایشه
3- منبع تغذیه : کخ الان این مسئله حل شده . کالاهاهی موجود در بازار دارای دو نوع منبع تغذیه هستن 1- باطری نیم قلمی 2- باطریه لیتیوم (شارژی )
اگه دستگاهتون باطری قلمی میخوره باطریهایی رو انتخاب کنید که دارای کیفیت باشه و شارژ هم بشه چون این مسئله توی هزینه و مقدار عمر دستگاهتون به شما کمک میکنه
موفق باشید

fatima_824

New Member
منم يه كريتيو دارم خيلي هم راضين هر ام پي تري بگيري بايد اگه ميخواي يه فايل غير صوتي توش بريزي حتما توش يه نيو فولدر باز كن بعد هم كارت تموم شد از تو سيستم برو و پاك كن در ضمن مطمئن شو كه هر فايل صوتي كه ريختي ميخونه وگرنه خراب ميكنه

fatima_824

New Member
وقتي رفته بودم واسه تعمير ان اقاهه كه مسئولش بود بهم گفت بعد گفت كه اگه نيو فولدر باز كنم خراب نميشه اما بايد زود پاك كنم...راستش منم از اون مهندسه تو شركت شاب شنيدم

Shouli

Active Member
سلام :

pic-norewite.aspx

این نمونه واقعآ خوبه -- هر کی استفاده کرده راضی بوده .

New World

Member
[SHOULI];514923 گفت:
سلام :

pic-norewite.aspx

این نمونه واقعآ خوبه -- هر کی استفاده کرده راضی بوده .
اين همونيه كه من چند تا پست قبل دربارهش نوشتم. البته سه جور داره كه يكيش دو گيگ حافظه داره. منم دارم معركه س.

جدیدترین ارسال ها

بالا