[معرفی و دانلود] راهنمايي در مورد پلاگين Optical Flares

Ehsan . kh

New Member
سلام گرم خدمت دوستان در مجيد آنلاين...
من مدتيه دنبال پك كامل پلاگين Optical Flares همراه با اينكه چطوري ميشه اين پلاگين ها رو توي افترافكت وارد كرد هستم... البته به بار اين مجموعه رو دانلود كردم و در قسمت Preset هاي افتر افكت كپي كردم ولي نتيجه اي نگرفتم! و فكر كردم مجمعه دانلوديم كامل و مشكل دار بوده...
حالا عزيزان كه اين مجموعه رو دارند، يه محبتي بكنند و اين مجموعه رو كامل و همراه با آموزش كافي كه ما چطوري ميتونيم اين پلاگين ها رو وارد افترافكت كنيم و ازش استفاده كنيم رو واسمون بزارن... سپاس!:rose:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
تو همین انجمن تو قسمت پلاگین فکر کنم باشه
کامل و با همه پریست ها و .... بصورت 32 و 64 بیت برای دانلود !
تو همین انجمن سرچ کن بهش میرسی
.

alireza.clip

New Member
سلام بعد از اینکه کامل دانلود کردی ....

فایل دانلودی رو از حالت فشرده خارج کن برنامه افتر باز نباشه بعد اونو توی مسیر

C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS4\Support Files\Plug-ins

کپی کن بعد برو تو برنامه اول یه کامپوزیشن جدید بساز بعد یه لایه سالید بساز بعد برو از منو افکت ، افکتت رو روش اجرا کن .

اگه این کارارو با موفقیت انجام دادی افکت روی لایه سالید می افته ولی به صورت کرک نشدست .
که یه پنجره کوچیک با یه کد داخلش باز میشه اون کد رو باید کپی کنی ببری داخل مسیر نصب پلاگین پوشه کرک آیکون آبی رنگ داخل اون پیست کنی بعد اوکی ..... حالا یه بار افترو ببند و دوباره اجرا کن بعد دوباره همون کارایی که گفتم کامپوزیشن ... سالید ... افکت ...
حالا برو حالشو ببر در ضمن توی قسمت تنظیمات افکتی که انداختی رو تصویر آپشن داره که میتونی نورها رو تغییر بدی

دوستان و اساتيد از زحمت ها و راهنمايي هاتون ممنون

ولي يك ايراد اينجا وارده اونم اين كه كسي كه تازه مياد نميدونه كدوم پست رو پيدا كنه كه بتونه ازش استفاده كنه

مثلا همين الآن بنده نيم ساعته كه دارم تو انجمن بالا و پايين ميرم ولي يه لينك سالم و كار آمد پيدا نكردم كه اين پلاگين توش باشه
تا دست آخر ظرف سه دقيقه تو سايت خارجي heroturko.com پيداش كردم و 900 مگابايت رو دانلود كردم

اينم لينك سالمش
http://www.heroturko.com/softwares/939372-optical-flares-v12124-pro-2011.html

از دوستان خواهش ميكنم اگر ميدونن تو پست هاي قبلي مسائلي تكرار شده نگن بگرد پيدا كن لينك اون پست رو بزارن تا تازه وارد ها هم بتونن خودشون رو با بقيه وفق بدن

moslancer2

Member
دوستان و اساتيد از زحمت ها و راهنمايي هاتون ممنون

ولي يك ايراد اينجا وارده اونم اين كه كسي كه تازه مياد نميدونه كدوم پست رو پيدا كنه كه بتونه ازش استفاده كنه

مثلا همين الآن بنده نيم ساعته كه دارم تو انجمن بالا و پايين ميرم ولي يه لينك سالم و كار آمد پيدا نكردم كه اين پلاگين توش باشه
تا دست آخر ظرف سه دقيقه تو سايت خارجي heroturko.com پيداش كردم و 900 مگابايت رو دانلود كردم

اينم لينك سالمش
http://www.heroturko.com/softwares/939372-optical-flares-v12124-pro-2011.html

از دوستان خواهش ميكنم اگر ميدونن تو پست هاي قبلي مسائلي تكرار شده نگن بگرد پيدا كن لينك اون پست رو بزارن تا تازه وارد ها هم بتونن خودشون رو با بقيه وفق بدن
سلام بر شما دوست عزیز:rose:
خیلی لطف کردین که این پلاگین رو قرار دادین... من نسخه اولش رو داشتم... اما این آخرینش هست:green:
خیلی ممنون...
ولی ای کاش لینک مستقیم بود:)
با این حال خیلی ممنون هم بابت پلاگین هم حمایت از تازه واردین:rose:

eslam-ormoz

New Member
سلام
من کرک این پلاگین را دارم ایمیل بدبد براتون بفرستم هم برای cs5و cs5.5
,و پریست pro2 این پلاگین را هم دارم. در خدمتم

aligraphic

Well-Known Member
khaste nabashi man tamam pack haye copilot ro daram hamasho!!!!
دوستان اون پایین دیدم که optical flare رو واسه دانلود گزاشتن 38 مگ 100 درصد مشکلی تو کار هست ممکنه تعداد فلیر هاش کم باشه.
در ضمن میتونید پک دومش رو از سایت ribo.ir دانلود کنید
لینک پک اول رو یادم نیست ولی یه سرچ کنید زیاده!

آخرین ویرایش:

samadionline

Well-Known Member

Optical-Flares-for-win-v1.2.123
پلاگین Optical Flares for win v1.2.123 | حجم : 37.7 مگابایت

مخصوص افترافکت نسخه های CS3 و CS4
save.gif
حجم فايل : 37.7 مگابایت

download.gif
دانلود - لينك مستقيم

--------------------------------------------------------------------------------------------
optical-flares-64bit
دانلود پلاگين Optical Flares v1.2.124 x64 مخصوص افترافکت CS5 | حجم : 38.9 مگابایت

save.gif
حجم فايل : 38.9 مگابایت

download.gif
دانلود - لينك مستقيم

aligraphic

Well-Known Member
سلام من گه این پلاگین دانلود نکردم یعنی هر دوشو دارم و تا جایی که می دونم کامل اینی که واسه دانلود گزاشتین 100 مگ هستش جریان چیه اینجا 38 مگه! شاید تعداد فلیر هاش!!!!!

hakvirus

New Member
سلام.
اگه ميشه يه لطفي کنيد و کرک پلاگين optical flares رو برام بفرستين
با تشکر

Ariaana

New Member
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم بپرسم چطور این پلاگین رو میشه نصب کرد
چون اصلا من در لیست افکتها گزینه Video copilot رو ندارم که در ان بتوانم optical flares رو پیدا کنم
اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
تو قسمت پلاگین ها یه فولدر بساز بنام optical flares بعد فایل اصلی رو بریز تو این فولدر. مشکلت حل می شه. توی سرچ افکت ها هم گزینه video copilot رو سرچ نکن.

eslam-ormoz

New Member
Optical Flares

سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم بپرسم چطور این پلاگین رو میشه نصب کرد
چون اصلا من در لیست افکتها گزینه Video copilot رو ندارم که در ان بتوانم optical flares رو پیدا کنم
اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام دوست عزیز
شما پوشه هایی که همراه با پلاگین هستند.Optical Flares Textures و Optical Flares Presets را در پوشه plugin کپی کن مشکلت حل میشه و در لیست قرار میگیره و برای فعال کردن آن هم فایل لایسنشو به کار بگیر

جدیدترین ارسال ها

بالا