راهنمايي در مورد يك اخطار در مايا

Maya Man

Active Member
من صحنه اي دارم كه نورهاي متعدد توش بكار رفته. وقتي ميخوام رندر منتال ري بگيرم تو خط اخطار ؛ پيغام زير رو ميده كه برنگ بنفش و رندر نميگيره:

// Warning: (Mayatomr.Script): Computed memory limit of -5 MB is below threshold, setting to 128 MB instead //

لطفا در مورد رفع اين مشكل كمكم كنيد. اگه فكر ميكنيد با اين سيستم مشكلي كه موجب نشان دادن اين اخطار بشه نيست و فقط تنظيم مايا جواب ميده لطفا اون تنظيمات خاص كه بايد براي بهينه كردن مايا انجام بدم بگيد.
چون بنظرم رو مموري گير داده حالا جريان چيه نميدونم!
سيستم من:
CPU: Intel 2.8
Ram:1Gig

دوست عزیز سلام :
احتمال زیاد مشکل از تشکیلات سیستم شما نیست تا انجایی که بنده اطلاع دارم مایا وقتی سیستم رو چک کرد و بطور کامل نصب شد با تشکیلات سیستم تا می تونه کنار میاد ، زمان رندرها طولانی می شه ولی هنگ و اخطار و ... تا می تونه نمیده . یک بار مایا رو ریست کن و منتال رو از شاخه پلاگینها دوباره لود کن اگه درست نشد این مسیر رو برو :
از شاخه نصب برو به پوشه scripts\others و فایل mentalrayUI.mel رو پیدا کن ، با notepad بازش کن و برو روی این خط :
global int $miMemoryLowerLimit = 128; // 128 MB
و مقدار مموری 128 رو با مقدار بیشتر جایگزین کرده و صفحه رو save کن . انشاءا... مشکل برطرف می شه .
بهتره از این فایل قبل از تغییرات یه کپی گرفته و در جایی نگهداری کنی که اگه فایل دستکاری شد در صورت لزوم به جای اولش برگردونی .
اگه اشتباه نکنم حدس می زنم مایای شما 8/5 باشه ، به احتمال زیاد در ورژن های جدید این مشکل برطرف شده مثلا در 2009 بنده اصلا به این مورد برخورد نکردم
موفق باشین .:rose:

آخرین ویرایش:

Maya Man

Active Member
مرسي رسول جان.
ماياي من 2008 هست.
2009 رو دارم اما نصب نميشه! فكر كنم به سيستم قوي تري نياز داره كه نصب نميشه. چون دو سه بار اومدم نصبش كنم اما وسط راه اروري ميداد كه تو پستهاي قبليم هم در اين مورد نوشتم و عكس ارور رو هم ضميمه كرده بودم.
از راهنماييت ممنونم. ميرم تست كنم ببينم درست ميشه يا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا