راهنمايي در مورد فايل .htaccess

dexted

Active Member
سلام خدمت همه دوستان و صاحب نظران عزيز
من يه مشكل دارم كه كلا وقت زيادي رو براي رفع اون توي نت(سايت هاي داخلي و خارجي) صرف كردم اما هيچ كدوم از توضيح ها مشكل منو حل نكرد

راجع به فايل .htaccess يه چيزايي فهميدم اما نميتونم حل كنم مشكلمو:
سايت من مثلا در www/cms قرار گرفته .توي اين پوشه cms يه پوشه ديگه هست به نام private كه در اون فايل config.php رو با يه سري تنظيمات خاص قرار دادم
حالا من ميخام وقتي كسي آدرس /cms/private/config.php رو وارد ميكنه forbbiden بشه و به اون اجازه دسترسي نده
ميدونم بايد يه كارايي با .htaccess انجام بدم اما اصلا نميدونم چطوري حتي اين فايلو بايد بسازم و ...

اگر ممكنه اساتيد منو راهنمايي كنن كه دقيقا مرحله به مرحله چه كاري بايد انجام بدم(من هيچي بلد نيستم :( )

ممنون :rose:
(خيلي توي فروم گشتم اما مطلبي كه پله به پله آموزش داده باشه رو نديدم :sad: )

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

(استپ بای استپ!)

1-NotePad رو باز کنید.(واضحه که از هر ویرایشگر متنی دیگه ای هم میشه استفاده کرد!)

2- کد زیر رو داخلش بریزید:

کد:
<Directory /> 
Order Deny,Allow 
Deny from All 
</Directory>

3- فایل رو در همون مسیر cms/private/ اینطور ذخیره کنید: در قسمت اسم فایل فقط و فقط« htaccess. » ( نقطه باید سمت چپ باشه ها!) رو قرار بدین و توی نوت پد Save As type رو روی All files بزارید.

4- تموم شد!

دیگه اینکه مثل هر کار دیگه ای، برای اینکار هم راه های دیگه ای وجود داره..

شما حتمن یه نگاه جدی(!) به این تاپیک بنداز: آموزش : ترفندهای .htaccess

موفق باشی

dexted

Active Member
خيلي خيلي از پاسخ شما ممنونم
اين تاپيكي رو كه شما معرفي فرمودين اولين جايي بود كه ديدم (كلا مجيد آنلاين اولين جايي هست كه واسه سوالام ميام)
اين كار رو انجام دادم حالا يك سوال دارم (اين سوال براي اين هست كه ببينم آيا جواب داده يا نه)
من اين فايل رو قرار دادم حالا وقتي config.php رو ميارم يك صفحه خالي نشون داده ميشه و وقتي view source رو ميزنم هم صفحه سفيد مياد(فايل كانفيگ خالي نيست) ميخام ببينم اين كه اين صفحه سفيد مياد دليلش اينه كه اجازه دسترسي ازش گرفته شده؟ يعني نبايد ارور 503 نمايش داده بشه؟

باز هم ازتون تشكر ميكنم كه وقت گذاشتين و كامل و دقيق به من توضيح دادين
موفق باشيد :rose:

Domanjiri

Well-Known Member
خواهش می کنم ;)

چرا، باید ارور بده. چنتا علت میتونه داشته باشه:

1- اون نقطه ای که گفتم سمت چپ نبوده و فایل بصورت فایل text معمولی ذخیره شده

2- ماژول ریرایت روی سیستم شما فعال نیست.س: چی کار باید کرد حالا؟ ج : توی مسیری که آپاچی قرار داره، فایل httpd.conf رو پیدا کنید (فکر کنم توی پوشه ی conf باشه) و این خط رو توش پیدا کنید: LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so و بعد # رو از ابتداش پاک کنید و بعد از سیو کردن فایل، آپاچی رو ریستارت کنید.

اگه از ومپ استفاده می کنید که اینکار از طریق آیکون کنار ساعت شدنی هست.

موفق باشین

آخرین ویرایش:

dexted

Active Member
باز هم ازتون تشكر ميكنم كه جواب دادين:rose:
اما متاسفانه باز ارور نميده
اون # روبرداشتم
و فكر نميكنم اين فايل تكست معمولي باشه (چون در دايركتوري سايت در كنار config.php ديده نميشه- يعني قابل دسترس نيست)
راه ديگه اي هست؟
تنظيمات خاصي رو نبايد توي خود httpd.conf انجام بدم ؟؟
(ببخشيد اگر سوالام ابتداييه من يه كم تازه كارم :sad:)
ممنون

---در ضمن سرور رو هم توسط همون restart توي wamp ريست كردم

آخرین ویرایش:

Domanjiri

Well-Known Member
من فایل رو ضمیمه کردم، دانلودش کنید (هرچند فکر نمی کنم مشکل از این باشه!!)

الان دیگه واقعن چیزی به ذهنم نمی رسه (فقط و فقط خوابم میاد :green: )، جز اینکه بگم اون نبودن # رو دوباره چک کنید و یکبار کلن (به جای کلاً !) آپاچی رو ببندید و دوباره اجراش کنید بلکه مشکل حل بشه..

این فایلی که شما ویرایشش کردین توی مسیر Apachexxx/conf بود؟

امیدوارم مشکل حل بشه!

شب ِتون بخیر

پیوست ها

• .htaccess.zip
    168 بایت · بازدیدها: 7

onlinecomputer

New Member
سلام
من هم اين مشكل ها رو داشتم
اما الان يه مشكل ديگه هست اگر ميشه به من كمك كنين
وقتي اين .htaccess رو ميزارم توي سايت اون صفحرو كه ميخام بيارم internal server error mide اما وقتي برش ميدارم ديگه اين ارور رو نميده (حتي اگر فايل htaccess خالي باشه )
راهش چيه؟؟؟

تا اونجايي كه من مفهميدم مشكل از محتويات درون htaccess هست چون وقتي پاكش ميكنم مشكل حل ميشه در ضمن توي لاگ هم ميزنه :
[Sat Sep 03 15:04:11 2011] [alert] [client 127.0.0.1] C:/wamp/www/cms/private/.htaccess: <Directory not allowed here​
اون mod_rewite هم فعاله .. چي كار كنم؟؟؟؟ :sad:

آخرین ویرایش:

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

به نظر می رسه که شما نمی تونید از <Directory /> و </Directory> استفاده کنید (مربوط به تنظیمات آپاچی میشه)

مشکلی نیست، شما این دوتا تگ رو بردارید. یعنی دستور شما میشه این:
کد:
Order Deny,Allow 
Deny from All
امیدوارم مشکل حل بشه، موفق باشی

avmajid

New Member
سلام , نیاز به کمک فوری !!!
من یه سایت نوشتم , حالا صاحب سایت می خواد مقالاتی برای دانلود بذاره که فقط اعضای سایت وقتی داخل سایت هستن بتونن دانلود کنن , یعنی کسی با آدرس مستقیم مقالات
مثل : www.mysite/pdfs/pdf1.pdf
نتونه اونا رو ببینه یا دانلود کنه !!!
کدهای بالاعمل می کرد ولی کلن دسترسی رو می بنده , یعنی با لینک هم باز نمی شه!!!
لطفن کمک
کمک
کمک :دی
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا