راهنمايي در مورد طراحي بروشور

Mahdi_20

Member
ميخواستم بدونم اگه مطالب داخل يه بروشور بيش از يه كاغذ a4 بود و تعداد تا خودردگي هاتون زوج بود(3 و 5 صفحه)، شما چه سايز ديگه اي رو انتخاب ميكردين.
مشكل من اينجاست كه يه بروشور طراحي كردم كه صفحه اول و آخرش طرحي قرار ميگيره كه هنگام بسته شدن بايد نشون داده بشه..
نميدونم منظور من رو فهميدين يا نه.. مثلا اگه تعداد تا ها 3 تا باشه هنگام بسته شدن بروشود صفحه آخر كه طرح خاصي داره ميره زير.. چيكار ميتونم بكنم... در ضمن ميخوام سايزش يه جوري باشه كه هزينه ي كمتري برام داشته باشه.؟
ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من یه بروشور برای یکی از شرکتهای فروشنده و وارد کننده ی دوربین عکاسی دارم که سایز کاغذ اصلیش 28*43.5 سانت ئه!!

یه چیزی تو مایه های a3 هست با یه تغییرات کمی در طول و عرض. البته این 3 تا خط تا داشت. یعنی 5 صفحه ای بود. ولی من خیلی از سبکش خوشم اومد.

میخوام این رو بگم که به این چیزا توجه نکن! میدونی نکته ی جالب اکثر چاپخونه های افست چیه؟

اینا میان سایز کار رو با سایز کارت ویزیت میسنجن! :دی

یعنی میگن مثلا کار شما (بروشور) جای چند تا کارت ویزیت رو توی فرم چاپی شون میگیره! بعد قیمت رو محاسبه میکنن.

مثلا من میخواستم یه بروشور بدم برای چاپ طرف 2 ساعت نشست حساب کرد که مثلا یه بروشور a4 جای چند تا کارت ویزیت رو توی فرم اشغال میکنه بعد بهم قیمت داد.

شما هم بهتره با خود چاپخونه ای که میخوای بدی برای چاپ هماهنگ کنی که چه سایزی دقیقا بهشون تحویل بدی.

MrHossein

Well-Known Member
فکر می کنم نظر سارا بهترین حالت کار باشه چون توی سایزهای استاندارد بجز a4 میتونی از b4 و a3 استفاده کنی که با سایز کارت ویزیت جور نیست. من حتی کارت شناسایی هم که طرحی می کردم با ابعاد کارت ویزیت می سنجیدم و سایز رو طوری انتخاب می کردم که علاوه بر زیبایی توی برش حداقل دور ریز رو داشته باشم. چون به هر حال هزینه چاپ بابت قسمت سفید کار هم محاسبه میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا