راهنمايي درباره مايا

reza11503

New Member
سلام دوستان

ببخشيد اگه جاي مناسبي رو براي طرح سوالم انتخاب نكردم

انجمن سينماي جوان يه دوره يك ساله انيميشن داره برگزار ميكنه فكر كنم با نرم افزار مايا آموزش بدن ، حالا سوال من : ميخوام در زمينه ساخت تيزر

فعاليت كنم و افتر افكت رو هم ميخوام ياد بگيرم مايا و افتر و اديوس براي ساخت تيزر كافيه و تو يك سال ميشه به اين نرم افزارها مسلط شد . يا اگر

اين دوره رو گذروندم چه آموزشهايي رو در كنارش توصيه ميكنيد

البته من در دوره فيلم سازي اين انجمن هم شركت كرده بودم و اديوس و فتوشاپ و كورل و .. رو هم تا حدودي ياد دارم

و آموزش افتر رو با استاد شروع كنم يا با آموزشهاي ليندا و ويدئو كوپوليت و ...

درضمن اگر استاد خوب در مشهد در زمينه افتر ميشناسيد معرفي كنيد

از اينكه لطف ميكنيد و نظر ميديد پيشاپيش متشكرم

تا وقتی آموزش های شرکت دیجیتال تاتور و جنومون هست لیندا را هم که خودت میشناسی به کی میخواید پول بدید دوست عزیز ؟ فکر می کنید خود اونا که قراره آموزش بدند از کجا یاد گرفتند رفتند آمریکا یاد گرفتند ؟؟ 10% آموزش های دیجیتال تاتور یا جنوم را اونم اگه یادشون مونده باشه تکرار می کنند فقط همین ....

hamidroosta

Active Member
مگه پولت زیاده؟؟؟

اقاجون پولت را مفت به این موسسات نده
همشون فقط پول را ازت میگرند وآموزش مفیدی هم بهت نمیدهن دوتا منبع خوب خارجی که پیداکنی ارزشش ازهمه کلاسهای داخل بهتره
البته صلاح کارخویش خسروان دانند عزیز
ولی همنطور که دوست خوبمون هم گفتند منابع خارجی مثلا دیجیتال تاتورز خیلی ارزش دارند

amirghibi

Member
منم مراجع سایت های خارجی که دوستان معرفی کردم تایید میکنم بهتر از استاده اموزشگاه هه

سلام . اگه آموزش ها توی ایران به درد بخور بود که انیمیشن تهران 1500 را بیرون نمی دادند . آبرومون بره . نظر منم اینکه حتماً و حتماً از gnomon یا fxphd استفاده کن

جدیدترین ارسال ها

بالا