box چيه؟ يه توضيحي بده
سروش جان مين هاي سرور چند تا cpu ميخورن؟
قيمت اين cpu كه الان گفتم حدود 630 تومن هست، فكر كنم يه دونش كفايت كنه
دوستان يه نفر گرافيك كوادرو بهم معرفي كنه
پستهارو خوندم.
من با سیستم box موافقم.هر چی باشه طرف 60 سال درس خونده و از فناوری ها اطلاع داره
برای سیستم ارزون تر دور p5q delux خط قرمز بکش.جدیدا همشون تو اورکلاک 10 درصد هنگ می کنن.ولی من p5q معمولی دارم از 19 ٪ به بالا هنگ می کنه.!
در باره رم ocz تو سایت رسمیش برین.ببنین.رم ها طبقه بندی شدس.برای همه چی جدا جداهست.
پاور گرین.....!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نخرین.می دونستین که green تو اصفهان تولید میشه؟!؟!؟!؟!!..........
فقط کافیه پاور گرین ببندین یه 4870 ببندین باهاش Crysis بازی کنین.جالب اینجاست که از نوی پاور صدای جیر جیر میاد!
پول میدی حداقل یه برند حرفه ای بگیر.
بازم میگم باکس بگیر.خیلی بهتره.تازه Blue-Ray RW هم داره!
مبارکه محسن!
خیلی تند داری میریا...![]()
در مورد این پست آخرت سوال من اینه که رم OCZ رو برای چی انتخاب کردی؟
و اینکه Case چرا Black انتخاب کردی؟
در آخر اینو هم بگم که اگر زیاد عجله نداری برای سیتمت یه کم صبر کنی چون یه خبر خوب برای همه بچه ها توی بخش سخت افزار دارم که اگر خدا بخواد بزودی اتفاق میفته... شاید کمکت کنه...
من با سیستم box موافقم.هر چی باشه طرف 60 سال درس خونده و از فناوری ها اطلاع داره
برای سیستم ارزون تر دور p5q delux خط قرمز بکش.جدیدا همشون تو اورکلاک 10 درصد هنگ می کنن.ولی من p5q معمولی دارم از 19 ٪ به بالا هنگ می کنه.!
در باره رم ocz تو سایت رسمیش برین.ببنین.رم ها طبقه بندی شدس.برای همه چی جدا جداهست.
كيس بدون پاور كه نميشه!! ميشه؟پاور گرین.....!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟� �؟؟؟
نخرین.می دونستین که green تو اصفهان تولید میشه؟!؟!؟!؟!!..........
فقط کافیه پاور گرین ببندین یه 4870 ببندین باهاش Crysis بازی کنین.جالب اینجاست که از نوی پاور صدای جیر جیر میاد!
عارف جان ممكنه شما براي رم ocz كدومو پيشنهاد ميكني تو 4 گيگا
متين من يه سري تغييرات توي اون سيستم حرفه اي كه دادي انجام دادم
فيكس شد 3 تومن!
memory ddr3 2000 3*2gb king 460t, power green 1030b-eps 195t
ببينيد اين سيستمي كه ميگم براي يك سيستم نيمه حرفه اي خوبه؟
قيمتش نهايتا بشه 1 تومن
main asus p5q-delux...............................200t
cpu intel core 2 quad 9550-2,83 ghz............290t
vga sapphire hd 4850 512........................240t
mamory ocz dual channel 4GB 1066 (2*2gb)...150t
power green 680b-Eps............................115t
case green - black...................................40t
دوست من می تونستی با لحن بهتری صحبت کنی تا کسایی که اومدن و یه سری تجربه دارن و می خوان با بقیه در میون بگذارنو اینطوری خطاب نکنی ... مطمئن باش همه حداقل این چیزایی که شما گفتی رو می دونن ... اگر شما یه بار دیگه پست های بچه هارو بخونین می بینین غیر از معرفی چندتا برند هیچ چیز اضافه ی دیگه ای نگفتین ...
محسن امشب برات دو سه تا سیستم پیشنهاد میدم ... بقیه بچه ها هم کمک کنن که این سیستم های پیشنهادی چیزای خوبی از آب دربیان
تا شب
موفق باشی
دوست عزیز :
من هم فکر میکنم بهتره با لحن بهتری گفتهها و نظراتتون را بیان کنید . ( شاید چون از مجید آنلاین اعصابتون خورد شده ... )
همینطوری از رو هوا بدون دلیل « سرور را بی خیال شن » ؟!!!
برای هماهنگی قطعات بهتره به هیچ فروشگاهی سر نزنن چون متاسفانه اینجا ایرانه و هیچ کسی دلش به حال بنده یا ... نمیسوزه و فروشگاهها اغلب به فکر جیب خودشون هستن تا آینده خریدار .
نمیدونم این ۵۰ درصد و ۴ برابر را راز کجا آوردید ؟!
بعد هم اینکه ایشون میگن بین ۲ تا ۳ تومن میخوان هزینه کنن .
شما cpu با قیمت ۲۵۰ تومن معرفی میکنید ؟!! که نهایت میشه مثلا 6600 فکر کنم .
در رابطه با مین هم خیلی از مین ها الان خوبن .
ایسوس هم خوبه . اما مدل های دیگه مثل msi یا گیگا یا ابیت یا ... هم به اندازه ایسوس خوب هستن .
و مطمئنا با خریدشون سر هیچ کسی کلاه نمیره . این و من اطمینان میدم .
گرافیک هم هیچ فرقی نمیکنه که برندش چی باشه .
چون کارخونه سازندشون همه یکی هستن .
پس ...
ضمنا تا حالا من حتی یک نفر را هم ندیدم که بگه هماهنگی قطعات با هم مهم نیست و به قول شما کشکه . حتی تو همین انجمن یا به قول شما حتی افرادی بی سوادی مثل بنده .
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز .
آدم باید یه ذره رو حرفاش فکر کنه و تو موضوعی که نمی دونه نظر نده!