راهنمايي براي يك سيستم غول!

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خوب متين جان حالا اين سيستمي كه معرفي كردي شبيه همون سيستم اولي شد كه خودمم گفتم
فكر كنم سرور نبندم بهتره
متين يه زحمت ديگه هم بكش سيستم ديگه اي تا سقف يك ميليون هم بده تا با مشخصاتي كه خودم دارم چك كنم
بازم ممنونم از همتون

کاربر باتجربه
متين من يه سري تغييرات توي اون سيستم حرفه اي كه دادي انجام دادم
فيكس شد 3 تومن!
memory ddr3 2000 3*2gb king 460t, power green 1030b-eps 195t

ببينيد اين سيستمي كه ميگم براي يك سيستم نيمه حرفه اي خوبه؟
قيمتش نهايتا بشه 1 تومن

main asus p5q-delux...............................200t
cpu intel core 2 quad 9550-2,83 ghz............290t
vga sapphire hd 4850 512........................240t
mamory ocz dual channel 4GB 1066 (2*2gb)...150t
power green 680b-Eps............................115t
case green - black...................................40t

Sherlock_Holmes

Active Member
مبارکه محسن!

خیلی تند داری میریا... :wink:

پیغام خصوصیتو خوندم... میبخشی فرصت جواب دادن نبود...

در مورد این پست آخرت سوال من اینه که رم OCZ رو برای چی انتخاب کردی؟
و اینکه Case چرا Black انتخاب کردی؟

در آخر اینو هم بگم که اگر زیاد عجله نداری برای سیتمت یه کم صبر کنی چون یه خبر خوب برای همه بچه ها توی بخش سخت افزار دارم که اگر خدا بخواد بزودی اتفاق میفته... شاید کمکت کنه...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
پستهارو خوندم.

من با سیستم box موافقم.هر چی باشه طرف 60 سال درس خونده و از فناوری ها اطلاع داره
برای سیستم ارزون تر دور p5q delux خط قرمز بکش.جدیدا همشون تو اورکلاک 10 درصد هنگ می کنن.ولی من p5q معمولی دارم از 19 ٪ به بالا هنگ می کنه.!
در باره رم ocz تو سایت رسمیش برین.ببنین.رم ها طبقه بندی شدس.برای همه چی جدا جداهست.

پاور گرین.....!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نخرین.می دونستین که green تو اصفهان تولید میشه؟!؟!؟!؟!!..........
فقط کافیه پاور گرین ببندین یه 4870 ببندین باهاش Crysis بازی کنین.جالب اینجاست که از نوی پاور صدای جیر جیر میاد:shock:!
پول میدی حداقل یه برند حرفه ای بگیر.
بازم میگم باکس بگیر.خیلی بهتره.تازه Blue-Ray RW هم داره!

.:. soroosh .:.

Active Member
به هر حال پاور گیرین هم خوبه .
اما خب نمیشه نسبت به کولر مستر و ... مقایسه کرد .
اما خب تو پاورهای معمولی سطح بالا خوبه .
نمیشه گفت حرفه‌ایه .
عارف جان باکس خیلی خوبه .
اما برای شرکت هایی که واقعا پول براشون مهم نیست .
چون شدیدا قیمتشون بالاست و تو حالت معمولی که میشه چنین سیستمی را به این قیمت بست اصلا ارزش نداره پول به باکس بدیم . درسته ؟

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
box چيه؟ يه توضيحي بده

سروش جان مين هاي سرور چند تا cpu ميخورن؟
قيمت اين cpu كه الان گفتم حدود 630 تومن هست، فكر كنم يه دونش كفايت كنه

دوستان يه نفر گرافيك كوادرو بهم معرفي كنه

box خودش يه كيسه كه فقط مخصوص رندرينگ و كارهاي گرافيكي بالا ساخته شده از مشخصات قطعاتش
ram 8 gig . cpu: zenon كارتاي گرافيكي quadro البته تو 2تا برند INTEL و AMD هستش كه بستگي به انتخاب خودت داره قيمتاشم تا اونجايي كه خبر دارم از 1.5 هتش تا آخرين قيمتي كه شنيدم 5 ميليون بوده تا دي وي دي رم روش هستش البته براي سيستم هاي server هم چنتا برند داده.اگه وقت كنم توضيات كاملشو همراه با عكس تو فورم ميزارم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
پستهارو خوندم.

من با سیستم box موافقم.هر چی باشه طرف 60 سال درس خونده و از فناوری ها اطلاع داره
برای سیستم ارزون تر دور p5q delux خط قرمز بکش.جدیدا همشون تو اورکلاک 10 درصد هنگ می کنن.ولی من p5q معمولی دارم از 19 ٪ به بالا هنگ می کنه.!
در باره رم ocz تو سایت رسمیش برین.ببنین.رم ها طبقه بندی شدس.برای همه چی جدا جداهست.

پاور گرین.....!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کافیه پاور گرین ببندین یه 4870 ببندین باهاش Crysis بازی کنین.جالب اینجاست که از نوی پاور صدای جیر جیر میاد:shock:!
پول میدی حداقل یه برند حرفه ای بگیر.
بازم میگم باکس بگیر.خیلی بهتره.تازه Blue-Ray RW هم داره!

دوستان بهتر نيست ديگه تو كاراي حرفه اي از سيستم هاي حرفه اي استفاده كنيم ؟؟!
عارف جان ممكنه شما براي رم ocz كدومو پيشنهاد ميكني تو 4 گيگا

کاربر باتجربه
مبارکه محسن!

خیلی تند داری میریا... :wink:

ما چاكريم ايمان جان
مبارك صاحبش

در مورد این پست آخرت سوال من اینه که رم OCZ رو برای چی انتخاب کردی؟
و اینکه Case چرا Black انتخاب کردی؟

دليل خيلي خاصي نداشته
ocz رو شنيدم مناسبه
black هم همينطوري، شما پيشنهاد بهتري داري بفرما استفاده ميكنيم
در آخر اینو هم بگم که اگر زیاد عجله نداری برای سیتمت یه کم صبر کنی چون یه خبر خوب برای همه بچه ها توی بخش سخت افزار دارم که اگر خدا بخواد بزودی اتفاق میفته... شاید کمکت کنه...

به احتمال خيلي زياد تا صبح يكشنبه وقت دارم

عارف جان خوب بالاخره اين سيستم باكس هم يه سري مشخصات داره ديگه
خوب بگيد با چه مشخصاتي
فقط ميگيد باكس خوبه

خوب پس چي بگيرم؟!؟

پاور گرین.....!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟� �؟؟؟
كيس بدون پاور كه نميشه!! ميشه؟
بايد جاش يه چيزي بخرم ديگه

عارف جان ممكنه شما براي رم ocz كدومو پيشنهاد ميكني تو 4 گيگا

آره عارف جان، اگه بگي كدوم مدلش بهتره خيلي خوب ميشه

Active Member
محسن جان .
منظور ایشون این نبود که پاور نگیرید .
منظورشون این بود که پاور گرین یا همون Green نگیرید و برید سراغ یه چیزی مثل همون کولر مستر :)

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
متين من يه سري تغييرات توي اون سيستم حرفه اي كه دادي انجام دادم
فيكس شد 3 تومن!
memory ddr3 2000 3*2gb king 460t, power green 1030b-eps 195t

ببينيد اين سيستمي كه ميگم براي يك سيستم نيمه حرفه اي خوبه؟
قيمتش نهايتا بشه 1 تومن

main asus p5q-delux...............................200t
cpu intel core 2 quad 9550-2,83 ghz............290t
vga sapphire hd 4850 512........................240t
mamory ocz dual channel 4GB 1066 (2*2gb)...150t
power green 680b-Eps............................115t
case green - black...................................40t

محسن این سیستم خوبیه ... من شخصا سیستمم خیلی از این ضعیف تره ... فقط باس رم هاتو بالاتر بردار ... ایم مادربرد تا 1200 باس ساپورت میکنه ....
گرافیک هم زیاد سر رشته ندارم ... از ایمان بپرس .... اما برای پاور می تونی همون پاور قبلی که توی سیستم قبلی گفتم رو برداری ... توانش هم اونقدر بالا هست که این سیستمو با 10 تا هارد ساپورت کنه ...

حاجی این مطمئنی ؟!!! p5q delux غیر از رده Stikre حرفه ای ترین رده سری p5 هستش ... واقعا مادربرد های عجیبی هستن !! من قراره سری wifi editon رو بخرم در چندماه آینده ... مشخاصتشون فقط در قسمت رم فرق می کنه که delux معمولی DDR2 می خوره و delux wifi edition رم DDR3
از بچه های فروم حمید مدیر انجمن میکس و مونتاژ p5q delux داره ... ازش بپرسین که راضیه ازش یا نه

خلاصه ببنیدین این چنین سیستمی ببینیم تو تست رندر چند می زنه :D

موفق باشین

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام محسن جان
اول از همه مثل توصیه باقی دوستان اگه بتونی از سیستم های Apple بگیری که از همه بهتره
خوب حالا اگه می خوای PC بگیری چیز دیگریست
البته نظر من به اینست که اگه خیلی پول داری و البته کار هم برای جبران چنین سرمایه ای هم داری برو Core i7 بگیر با مادربردهای Asus البته نمی دونم قیمت هاش چند هست و مدل های داخل ایران اتز مادربرد ها چند تاس ولی ارزشش خیلی هست
و رم خیلی حرفه ای و واسه اورکلاک می خوای OZC ولی قیمت هم واست مهم هست من مدل های Corsair پیشنهاد می کنم که هم قیمت مناسب تر به ocz و هم کارایی بسیار بالا دارن مدل های دیگه هم خوب هستن مانند G-Skill
و یک مسئله هست چون این مادربرد ها DDR 3 را ساپورت می کنند و الان رم های جدید با 3 کانال اومده و خدای سرعت شده بهتر مادربردی بگیری که 3 کانال را ساپورت کنه
و مسئله بعدی البته برای کارهای میکس به نظر من که خیلی مهم هست سرعت هارد هست
اگه هاردهای SSD بگیری که خیلی خوبه مخصوصا باز بیای اینا را Raid کنی که کولاک میشه
در مورد گرافیک چندان اطلاعاتی ندارم باقی دوستان حرفه ای تر هستند
بعدش یک کیس مناسب
می تونی یا گرین بگیری یا کولرمستر
باید کیسی بگیری که تهویه هوا مناسب داشته باشه
و پاور هم حرف اول را می زند اگه قطعات عالی و پاور نامناسب باشد روی تمام قطعات تاثیر منفی می گذارد
پاور گرین بخر

rahpoyan.ir

Member
دوست من می تونستی با لحن بهتری صحبت کنی تا کسایی که اومدن و یه سری تجربه دارن و می خوان با بقیه در میون بگذارنو اینطوری خطاب نکنی ... مطمئن باش همه حداقل این چیزایی که شما گفتی رو می دونن ... اگر شما یه بار دیگه پست های بچه هارو بخونین می بینین غیر از معرفی چندتا برند هیچ چیز اضافه ی دیگه ای نگفتین ...

محسن امشب برات دو سه تا سیستم پیشنهاد میدم ... بقیه بچه ها هم کمک کنن که این سیستم های پیشنهادی چیزای خوبی از آب دربیان

تا شب
موفق باشی

دوست عزیز :
من هم فکر میکنم بهتره با لحن بهتری گفته‌ها و نظراتتون را بیان کنید . ( شاید چون از مجید آنلاین اعصابتون خورد شده ... )
همینطوری از رو هوا بدون دلیل « سرور را بی خیال شن » ؟!!!
برای هماهنگی قطعات بهتره به هیچ فروشگاهی سر نزنن چون متاسفانه اینجا ایرانه و هیچ کسی دلش به حال بنده یا ... نمیسوزه و فروشگاه‌ها اغلب به فکر جیب خودشون هستن تا آینده خریدار .
نمیدونم این ۵۰ درصد و ۴ برابر را راز کجا آوردید ؟!
بعد هم اینکه ایشون میگن بین ۲ تا ۳ تومن میخوان هزینه کنن .
شما cpu با قیمت ۲۵۰ تومن معرفی میکنید ؟!! که نهایت میشه مثلا 6600 فکر کنم .
در رابطه با مین هم خیلی از مین ها الان خوبن .
ایسوس هم خوبه . اما مدل های دیگه مثل msi یا گیگا یا ابیت یا ... هم به اندازه ایسوس خوب هستن .
و مطمئنا با خریدشون سر هیچ کسی کلاه نمیره . این و من اطمینان میدم .
گرافیک هم هیچ فرقی نمیکنه که برندش چی باشه .
چون کارخونه سازندشون همه یکی هستن .
پس ...

ضمنا تا حالا من حتی یک نفر را هم ندیدم که بگه هماهنگی قطعات با هم مهم نیست و به قول شما کشکه . حتی تو همین انجمن یا به قول شما حتی افرادی بی سوادی مثل بنده .

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز .

سلام دوستان
از همتون عذر می خوام، اما مگه لحنم چطوری بود که شما ناراحت شدید؟؟!!
من گفتم فقط دوستان با سواد نظر بدند! مگه حرف بدی زدم؟
به نظر شما این حرف بدیه؟؟؟
آخه بعضی ها یه چیزی دیدند فکر می کنند بالاترین چیزا بهترین چیزهاست! ولی اینطور نیست!
ضمنا اونجا هم نوشتم، صحبت سره رندره! پس هرکسی صحبت نکنه! اگه می فهمید چی تو رندر تاثیر داره باید صحبت کنید!
تازه همینش هم کلی مهندسی می خواد، چون خیلی ها حرف های الکی می زنند!
نمی خواستم اینو بگم ولی مثالش همین سرور گرفتن!!! آخه آدم حسابی اگه پول داشتی که لزوما نباید سرور بگیری! سرور کار 3d خیلی ضعیفه! اصلا به درد رندر نمی خوره و پیشنهادش اینجا یه چیز مسخره بود! و فقط وقت دوستان رو گرفت! آدم باید یه ذره رو حرفاش فکر کنه و تو موضوعی که نمی دونه نظر نده!

ضمنا من اعصابم از دست مجید آنلاین بد جوری خورده و هر دفعه تو سایت میام اعصابم بهم میریزه!!!
اینجا کمکی که به من نمیشه ولی باعث میشه من به دیگران کمک کنم!!!
فقط همین یه خاصیت رو داره!!!

در کل از همه عذر خواهی می کنم

راستی در مورد فروشگاه نباید اسم می بردم ولی فصدم فقط کمک بود!

Active Member
دوست عزیز :
میدونید اینجا چرا بهتون کمک نمیشه !
چون خودتون نمیخواید .
یه مرتبه کل تاپیک را بخونید کلی مطلب باید دستگیرتون بشه مگر اینکه خودتون سطحتون را بالاتر از این حرفا ببینید که دیگه ...
شما اگه متن ها و گفته‌ها را دقیق میخوندید کسی به این دوستمون پیشنهاد نکرد سیستم را سرور بگیره .
بلکه فقط مین را بنده پیشنهاد سرور دادم .
که اون هم در شرایط خاص و با cpu خاص .
چون هر cpu به مین سرور نمیخوره .
و دلیلم هم برای پیشنهاد مین سرور سرعت و دقت بالای اون بود .
پس بدونید اونی که این مین را پیشنهاد داده چشم بسته حرف نزده و هنوز هم پای حرفش هست .
اگه میخواید متوجه بشید لحن صحبتتون چطور بوده همین پست آخرتون را مجدد بخونید شاید متوجه بشید لحنتون ....
مثلا خود شما خیلی رو حرف‌هایی که زدید فکر کردید ؟!
بعد با این همه تفکر منطقی و ... به این نتیجه رسیدید که برای سیستمی که قرار ۳ میلیون هزینه بشه سی‌پی‌یو بگیرن با قیمت ۲۵۰ تومن !!!!
خیلی جالبه و به قول خودتون مسخره .
پس پیشنهاد میکنم به گفته خودتون حداقل یه مقداری توجه کنید :

آدم باید یه ذره رو حرفاش فکر کنه و تو موضوعی که نمی دونه نظر نده!

از مدیران انجمن هم عذرخواهی میکنم اگر وارد مسائلی شدم که نباید میشدم .
هر جا خودتون صلاح دونستید ویرایش یا حذف کنید .
با آرزوی موفقیت .

کاربر باتجربه
ممنون حميد جان
راستش حميد جان منم خودم قصد دارم هم كيسو گرين بگيرم هم پاورو، ولي بعضي دوستان مخالفت كردن(دليلشو درست نميدونم)
در مورد هارد هاي ssd هيچ اطلاعاتي ندارم، ميتوني تا آخر امروز راهنماييم كني كه چه مدل هاييدارن و كدوم بهتره
چون فردا ليستمو تحويلشون ميدم
در ضمن از همه بچه هايي كه راهنمايي كردن ممنونم

Active Member
محسن جان :
ببین پاور گرین خوبه .
اما خب یه مقایسه‌ای بین قیمت‌های پاور گرین و مثلا کولر مستر بکن .
ببین چقدر تفاوت قیمت دارن . چون من نمیدونم .
اگه بتونی پاور را کولر مستر بگیری خب خیلی خیلی بهتر از گرین هست .
نمیگم گرین بده . اما خب اصلا قابل مقایسه با کولر مستر نیست .
برای چنین سیستمی هم من خودم اگه باشم پاور را کولر مستر میگیرم .
کیس هم مهم نیست چی باشه .
هم میتونه گرین باشه هم کور مستر و هم سیلوراستون .
مهم اینه که سیستم تحویه مناسبی داشته باشه .
این کیس هم بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی .
مثلا سیلور استون کیس‌های حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومن داره که فوق‌العاده هستن .
هم از نظر تهویه و هم از نظر جنس و زیبایی و ...

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
ببین محسن جان
هارد های SSD هارد هایی هستن که دیگه صفحه دیسک گردان مانند این هارد ها ندارن و از تکنولوژی flash ها استفاده می کنند
در نتیجه سرعت های بسیار بالا تری دارن
آخرین هارد ssd که من حتی دیدم از شرکت ocz بود که روی درگاه PCIe 2 نصب می شد که خداتا سرعت داشت
البته باز هم به مانند فلش ها سرعت هاش متفاوت هست ولی از sata 2 خیلی بالاتر هست
ولی خیلی گرونتر هست مثلا 60 گیگ را من 20 روز قبل قیمت گرفتم حدود 120 تومان بود حالا فرض کن بخوای حجم بالا بگیری البته تا اونجا می دونم فعلا زیاد حجم بالا نیست
اگه نظر منو بخوای یک هارد SSD یا دور بالا برای درایور ویندوز بگیر تا سرعت اجرایی ها بسیار بره بالا
برای کارهای دیگه اگه حجم هم واست چندان مهم نیست از همین هاردهای ssd یا دور بالا sata بگیر و با هم Raid 0 کن و حالشو ببری
در مورد پاور هم همونطوری که سروش جان گفتن کولرمستر مارک معتبری هست
ولی چون من خودم چند تا سیستم با گرین کار می کنم و اینو می شناسم می گم کولرمستر هم تعریفشو زیاد شنیدم
راستی داشت یادم می رفت هاردهای ssd همه شرکت ها می تونن بزنن اگه شنیدی هارد ssd از kingstone تعجب نکنی چون همه از تکنولوژی فلش استفاده می کنن و محدود به شرکت های مکستور و سیگیت نمیشه
من خودم کیس کولر مستر مدل زیر را دارم
http://www.daryacomputer.com/product-Case-CM690Nvidia.htm
خیلی راضیم از نظر تهویه، کولاکه واقعا کیسم با اینکه خیلی شلوغ هست ولی دماش خیلی پایینه

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان
گفتم چون خود ما در حال خرید چند دستگاه برای شرکت هستیم و خودم هم غیر از انیمیشن ، کار سخت افزار هم می کنم یه پست بدم که امید وارم مفید باشه .
CPU CORE I7 940 برای شما بهتر هست چون حدود 550.000 تومان هست و در دسترس .ولی 965 چون جزء CPU های Extreme هست و ضریب آزاد مخصوص اورکلاکینگ که فعلا (20/2/88) در ایران هست ولی در گمرک ! چون مجبور شدیم برای خریدشون از گمرک اقدام کنیم و برای ما 1.200.000 آب خورد !:shock:
مادربورد رو زیاد نگرد چون انتخابها فعلا بسیار محدود هست .ما چون برای اورکلاکینگ بسیار بالا (تا مرز 5 Ghz) می خواستیم ASUS Rampage II Extreme رو انتخاب کردیم حدود 530.000 تومان .ولی اگر پایین تر خواستید ،بنده ASUS P6T Deluxe رو پیشنهاد می کنم که حدود 350.000 هست .
RAM ،ما Corsair DDR3 2000 CL8 رو انتخاب کردیم که 540.000 تومان شد و چون Triple-Channel هستند در ماژول های سه تای فروخته میشن که در مجموع شش گیگ میشه . البته kingston Hyper 2000 با CL7 هم در همین قیمت هست .
VGA هم توصیه می کنم چون پولتون کم هست نزدیک کوادرو نرید ! چون مدل 5600 با 1.5 گیگ VRAM قیمتی حدود 3.800.000 تومان داره :shock: در کارهای 3D ،مسئله مهم حجم VRAM و بعد از اون سرعت VRAM وبعد فرکانس GPU (یعنی بر عکس GAME) برای همین ما MSI ATI 4870x2 رو خریداری کردیم ، 590.000
در مورد CPU-Cooler هم باید بگم یکی از معدود انتخابهای فعلی بازار برای سوکت 1366 ،Coolermaster V8 است که بسیار عالی عمل می کنه (90.000) ولی اگه برای اورکلاکینگ دستگاه رو نمی خواید ،توصیه می کنم از فن اورجینال خودش استفاده کنید که انصافا خوب عمل می کنه .
بقیه قطعات رو هم دوستان توضیحات خوبی دادن .
در ضمن این قطعات طبق وجودشون در کشور انتخاب شدن .مثلا AMD-ATI 4870x2 ، برند ASUS یا GIGA وارد نشده و مدلهای بسیار کمی در بازار هست که MSI یکی از خوبهاست .
مجموع قیمت هر دستگاه برای ما حدود 4.000.000 تومان در اومد .:shock:
موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:
نظرتون در مورد این CPU چیه ؟

برای دیدن مشخصات کاملترش کلیک کنید .

CPU Intel Core 2 Extreme QX9770/3.2GHz

قیمتش چیزی دورو بر 1.400.000

Series Core 2 Extreme
L2 Cache 12MB
Voltage 0.85V 1.3625V
Multi-Core Quad-Core

ولی من هم شنیدم Apple با سیستم عامل مکینتاش به چیز دیگست چون تاکیدش رو قسمت سخت افزاریه برای کارهاش تا نرم افزاری و همین هم باعث سرعتش میشه .

آخرین ویرایش:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
دوست عزیز پردازنده ای که فرمودید بسیار خوبه ولی طبق تایید سایت tomshardware و سایر سایت ها حتی core i7 920 از این پردازنده قویتر عمل کرده .
نباید فراموش کرد که سری پردازندههای core i7 به طور کامل متفاوت عمل کرده و به این دلیل که واحد کنترل حافظه triple-channel به داخل پردازنده منتقل شده و این امر در کنار نوع معماری متفاوت هسته های nehalem و نوع دسترسی به حافظه کش ، از این سری یک هیولای پردازشگر واقعی ساخته که با کمی اور کلاکین ، مدل Core i7 965 متونه تا بیش از 2 برابر سریتر از QX9770 عمل کنه .:shock:
در ضمن درسته که سیستمهای بر پایه مکینتاش بهتر عمل می کنن ولی متاسفانه بسیار گران هستند و پیدا کردن قطعات اون بسیار سخت هست مخصوصا در ایران و همین طور نرم افزارهای که با این دستگاهها هماهنگی کامل داشته باشن .
موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا