راهنمائی در مورد سیستم سایت ...

Mecho

Member
خسته نباشید .

من در پی تبدیل کردن وبلاگم به سایت هستم منتهی قبل از اینکه شروع کنم میخواستم یه کوچولو هم اطلاعات بدست بیارم هم اینکه تحقیقهام رو کرده باشم .

من 4 تا چیز خیلی مهم میخوام سایتم داشته باشه که نسبت به اینها میخواستم نظر شما رو بدونم که از چه سیستمی استفاده کنم .

1 . Multi Language باشه . که تا اینجایی که میدونم باید فارسی و انگلیسی رو خودم اضافه کنم .. بعد از انگلیسی به زبانهای دیگه با اسکریپتها و کدهای مخصوص اینکار ترجمه رو انجام بدم ...

2 . قسمت نظرات در ادامه مطلب نمایش داده بشه و مثل وبلاگ در یه صفحه جدید لازم به بازشدن نباشه !

3 . Rate داشته باشه برای مطالبی که در سایت میاد .

4 . تعداد افرادی که پست رو مشاهده میکنند یا دانلود میکنند نمایش داده بشه .

این 4 مورد مهمترین چیزهایی هست که 100% میخوام در سایت وجود داشته باشه . ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنند یا مرجعی رو که باید خودم برم دنبالش و تحقیق کنم رو بهم معرفی کنند ..

راستش من اولین تجربه ام هست تو اینکار بنابراین خیلی خیلی ممنون میشم در حد یک آدم مبتدی بهم توضیح بدین .

مرسی از وقتی که میذارین .

S4DEGH

Well-Known Member
خب اين هايي كه شما گفتي !

نيوك و مامبو ميتونه .. البته نيوك بهتره ، e107 هم بد نيست !

خلاصه به سليقه خودت بستگي داره !

Hamed_jon

Member
صادق جان مگه نیوک این قابلیت رو هم داره؟؟؟
. قسمت نظرات در ادامه مطلب نمایش داده بشه و مثل وبلاگ در یه صفحه جدید لازم به بازشدن نباشه !

majid2x

Active Member
نيوك مشكلش اينه كه خيلي دير لود ميشه !
ولي كلاً خيلي توپه !

Mecho

Member
خیلی ممنون از راهنمائیتون . منتهی من نیوک و مامبو زیاد دیدم این چیزهایی رو که من خواسته بودم نداشت ! پس با این تفاصیر یعنی آدم باید خودش اضافه بکنه هرکدوم رو که خواست ؟؟؟

میشه یه نمونه و یه مرجع برای اینکار بهم معرفی کنین و یا فقط بگید برای اضافه کردن این موردها که خواسته بودم به مامبو یا نیوک باید دنبال چی بگردم ؟؟!!!

مرسی

S4DEGH

Well-Known Member
INP و Platinum اين امكاناتي كه شما ميخواي رو داره !!!

يعني چي نداره ؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا